論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

tomy11
(蘿莉控)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-4-5          BF3 運河之戰

好似好耐冇拍過片..
前面果段..因為唔記得左熄MIC..
收左好多唔倅得人聽既野.(腦補啦)..所以DEL左..

其實精華係前面...D連狙.快狙...沖狙..係曬果段= =SOSAD
正面1打5都係果到= =

BTW...好耐冇打狙...手殘左好多...唔好見怪XD

2013-4-5 03:13 PM - 1838 查看 - 8 評論
   2013-3-28          快D出啦..

座等BETA..話說我連MOHWF既限量版都有買/...
咁我係咪有2份BETA權?

2013-3-28 08:38 PM - 1722 查看 - 1 評論
   2013-3-25          好悶.快d搵人同我打機

仲有好多game...

連到機既好多都有..可以問下我

2013-3-25 04:31 PM - 1628 查看 - 4 評論
   2013-3-18          招人玩POE~~

我諗有D人都知POE係咩黎..
不過我都要講下既..

POE呢...就係一隻好似DIABLO既GAME

我記得好似係D2原班人馬開發的(印象中未公測中有見過E句,就算唔係全原班都有好多大佬級)

不過,我玩完之後個人認為佢俾D3更有資格帶上D2續作之名!

首先..介紹下先啦(以下內容來自巴哈)
PoE 的幾項特色

1. 由各色的符石(插在武器裝備上的)決定你"現在"可用的技能,符石隨時可拔重插,所以沒有職業技能限定這種招。換武器同時就換符石也就換技能。EX:我是玩類似獵人的角色一樣可以裝"招換骷髏";一樣可以練霜之新星。

2. 延續第一點,所以每顆符石都有技能等級,都有各自的經驗條,升級魔耗變多技能就增強(相反你也可以不升級這顆符石讓他魔耗卡在這數值),所以強度不是單純來自於角色本身,而是符石等級(決定招數強度)。下圖右側就表示目前有一顆綠色的符石即將經驗額滿升級。

3. 天賦樹只決定角色數值 ...

2013-3-18 08:47 PM - 1915 查看 - 4 評論
   2013-3-18          上水貼!?

好似好耐冇上過YK
......
好啦..首先,大家//..我係未死既....係咪好開心先XD

另外.....我知一定有好多人掛住我既..
快D排隊同我打招呼

2013-3-18 08:25 PM - 1961 查看 - 13 評論
贊助網站