論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: *[原創]%校園戀愛$(新作小說:)
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5436
用戶失蹤天數 4365
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2011-5-1 06:44 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #30 kAiwInG 的帖子

cmcm;;)
期待中.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4758
用戶失蹤天數 4249
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線

好耐都冇出過第8篇啦
聽日我po出黎啦

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4758
用戶失蹤天數 4249
性別 女仔
狀態 離線

8.丫哥所謂既商業袐密

返到學校,我見到丫哥同丫風1齊,丫哥叫我

雨:「雪!你個Bf丫!」

風:「Bf??」

雪:「咩丫??」

雨:「你Bf丫風係我手上,嘻嘻^^」

風:「佢係邊個丫??我係佢Bf??」

雨:「下!!佢係你個Gf喎@@」

風:「下!!」

我就拉住丫哥,就同丫哥講

雪:「丫哥,其實丫風佢......佢......失左憶丫!」

雨:「下!!!!!!!!佢失左憶?」(勁大聲)

雪:「洗唔洗咁大聲丫-,-」

雨:「但佢又記得我既@@」

雪:「我都唔知丫,唉~~」

雨:「等丫哥幫佢記返曬你同佢D記憶啦^^」

雪:「點幫丫?」

雨:「唔講得,商業祕密。」

雪:「車=.=」

之後丫風同丫哥返上課室,又係得返我1個/^\叮噹~叮噹~

雪:「又打鐘啦=.=」

過左兩堂又放學啦,時間過得真係快=.=千千佢今日要同佢爸爸媽媽食飯,所以1放左學就走左啦,得返我1個/^\返到屋企,爸爸話

爸:「丫哥今日帶1個人返黎食飯喎~」

雪:「哦!」

爸:「你想唔想知邊個呢?」

雪:「咁邊個丫?=.=」

爸:「叫...............um.............唔記得左=.="」

雪:「車!=.=」

丫哥返到黎屋企,大叫

雨:「我返黎啦,銀天雪!你條仔丫!」

雪:「下!」

風:「咩事??」

雪:「丫哥> <做咩帶佢黎丫?」

雨:「哈哈!商業袐密!」

雪:「丫哥丫> <」

雨:「丫爸,我有野同你講丫!」

爸:「哦哦!入房傾啦,我都有野想同你講。」

雨:「5!」

雪:「丫風?你記唔記得我丫?」

風:「你係邊個丫?」

雪:「我........我.........我.......」(喊)

風:「你做咩喊丫?」

雪:「我其實係你女朋友丫!」(喊)

風:「下!女朋友?我幾時多左個女朋友架?我個頭好痛丫!」

雪:「你冇事丫ma?」

------待續-------

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4758
用戶失蹤天數 4249
性別 女仔
狀態 離線

留cm喔
作得唔係咁好丫呢篇
sorry~

ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
註冊 2010-11-27
用戶註冊天數 4908
用戶失蹤天數 4547
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

加油啊,作作下就會好好多嫁啦
(希望你一次過p0多2~3集啦)

http://www.5inet.net/R/7/73591f3832b1ac485ff07c67ced37450346703(600x).jpg
黑暗+_+是我的靈魂
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5436
用戶失蹤天數 4365
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-8 11:04 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #33 kAiwInG 的帖子

cmcm;
期待,,

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4758
用戶失蹤天數 4249
性別 女仔
狀態 離線

多謝大家
我1定會試下p0 2-3出黎架

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4758
用戶失蹤天數 4249
性別 女仔
狀態 離線

9.你記得我啦?

雪:「你冇事丫ma?」

風:「冇........冇.....事......」

雪:「你冇事就好啦^^」

風:「你究竟係邊個丫?點解咁想我記得返D野?點解D人話我係你個BF?」

雪:「um.........」

風:「你講啦!」

雪:「我講左你會記得我咩?就算講左你會記得咩?」(喊)

風:「咁你慢慢講,到我記得為止。」(攬住左我)

雪:「5........」

過左1陣,我冇再喊啦,就開始講返我同佢1個月前既野

雪:「係1個月前,當你無啦啦撞到我,雖然我有鬧你,不過你都有鬧我,個陣都幾開心架^^之後有次我生日,因為我同你都飲醉左,所以我唔小心當左你係千千,帶左你入房,到左第2日既朝早,你講左好多野比我聽,跟住1齊返學,D人好羨慕,我覺得我會同你有可能,我漸漸就鍾意左你啦,你每1日都我返學放學,但係有1次你冇黎接我,我就打比你,你媽咪話你入左院,個陣我真係勁驚你會有事........」(講講下我又喊左出黎)

風:「唔好喊啦.......我1定可以記得返你架^^」

雪:「希望係咁啦.............」

風:「丫!不如咁啦,我地試下拍拖,睇下我記唔記得返?」

雪:「好丫!」

風:「咁好啦!聽日3點係公園等^^」

到左聽日,我就係公園等佢,等等下,突然有3個男仔過黎聊我話

A:「妹妹仔,自己1個丫?」

B:「係囉!係囉!」

C:「不如我地去街街丫!」

雪:「唔去丫!你地再煩我,唔係既話唔好怪我對你地唔客氣丫!」

A:「哈!你打得過我地先算啦!」

B:「咪係!你好似係個女仔黎架喎!」

C:「55!都係同我地去街街啦!」

我真係忍唔住啦,就出手打個3個男仔

A:「哎呀!死靚妹打我地,你溜打丫?」

雪:「係又點丫!」

之後B同C個2個同時捉實左我,A個個就乘機將我件衫撕開話

A:「嘩!原來你個身咁白咁滑架,正啵!」

雪:「行開丫!走開丫!」

風見到就行過黎幫我,佢幫我解決左B同C,A就用棍黎打風個頭,風暈左係到,頭出左好多血,個3個男仔驚到走左,我就即刻行埋去,睇下風點

雪:「風!」(喊)

風:「雪!你冇事丫ma?」

雪:「你記得我啦?」

風:「5!」

雪:「我都係快D送你去醫院先啦!」(急)

-----待續-----

糖糖月亮 (cindy)
普通會員

UID 42566
積分 166
經驗 -4
YK幣 46
帖子 27
精華 0
註冊 2011-4-27
用戶註冊天數 4756
用戶失蹤天數 3958
性別 女仔
狀態 離線

唔錯,不過我覺得仲有進步空間

愛一個人可以為他付出多少呢?
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5436
用戶失蹤天數 4365
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-13 06:55 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #38 kAiwInG 的帖子

cmcm;;)
十卜你.

raquel
普通會員

UID 31816
積分 180
經驗 14
YK幣 181
帖子 30
精華 0
註冊 2009-12-18
用戶註冊天數 5252
用戶失蹤天數 4620
性別 女仔
狀態 離線

加油丫...
故事好吸引..
好想繼續睇落去