YK Forum » 短文小說 » *[原創]%校園戀愛$(新作小說:)

2011-4-27 07:45 PM kAiwInG
*[原創]%校園戀愛$(新作小說:)

[/color][font=Impact][color=DarkOrchid]人物介紹:[/color]
[color=Red]人物介紹(女)[/color]
[color=Indigo]銀天雪: 可愛迷人、有一把好靚既金色頭髮、有一個丫哥、好有錢、幾粗魯、最愛打交(雪)(令女度: 10)[/color]
[color=Lime]千千: 同天雪一樣可愛、係天雪既好好好朋友、同天雪一樣性格、天雪有事佢都係第一個幫佢先(千)(令女度: 9)[/color]
[color=Orange]丫拉: 最愛同天雪鬥氣、有咩事都爭一餐、仲未知天雪有個丫哥(拉)(令女度: 7)[/color]
[color=LightBlue]人物介紹(男)[/color]
[color=Cyan]銀天雨: 有型有格、係天雪個丫哥、有一把酒紅色既頭髮、好粗魯、都係鍾意打交(雨)(令仔度: 10)[/color]
[color=Blue]丫炎: 都幾型仔、係天雨個朋友、有D可愛、不過好打得(炎)(令仔度: 9)[/color]
[color=RoyalBlue]丫風: ok型仔、係天雨個朋友、同天雨D性格差唔多(風)(令仔度: 9)[/color][/font]

[[i] 本帖最後由 kAiwInG 於 2011-4-30 09:49 PM 編輯 [/i]]

2011-4-27 07:58 PM kAiwInG
1.開學日

今日係新學期開始

我第一日返學就遲到

爸:「起身啦!而家成7點搭8啦!今日係新學期開始,唔好遲到丫!」

雪:「比我訓多陣啦!下!等陣!7點搭8啦!丫哥呢?」

爸:「你丫哥一早就起左身啦!佢走左好耐啦!」

雪:「下!唔係丫fa!仲諗住叫佢同埋我一齊返學添.......」

爸:「你呢隻小豬豬!我叫左你3次啦!都係唔醒,我差D就用人肉鬧鐘啦!」

雪:「啊!唔洗啦!我而家就即刻起身!啊!8點啦!88爸爸。」

爸:「返到學校記得食早餐丫!」

雪:「知啦!知啦!」

到左學校

千千見到我喘曬氣佢就行過黎同我講話

千:「新學期啦喎!你又想遲到丫?」

雪:「梗係唔係啦!只係琴日太興奮訓唔着,所以今日先遲到炸ma!」

千:「哦哦!」

叮噹~叮噹~叮噹~叮噹~

雪:「啊!打鐘啦!」

千:「我夠知落。」

上英文堂戈陣

miss一路講我一路訓

突然

千千叫我起身

千:「起身啦!唔好訓啦!miss鬧丫!」

雪:「唔好啦!比我訓多陣啦!」

突然有人拍我張柜

雪:「邊個丫?」(好嬲咁講)

miss:「我丫!」

我忽然起身

雪:「邊戈丫?」

miss:「銀天雪!wake up plz!同我讀呢句出黎聽下!」

雪:「um.........唔識讀」(仲笑笑口咁講)

大家都係到笑

miss:「你.....你......你......你今日同我留堂」(好嬲咁樣同我講)

雪:「下!miss下次先留啦!」

miss:「唔得丫!你今日背唔到既話,咁你唔洗走啦!」

雪:「下!係係係!背咪背囉!」

到左放學

丫拉就黎攞景就話啦

拉:「哈!抵死!要背英文喎!今日唔識戈句野!真係抵死!哈哈!」

本來我已經好嬲架啦不過我因為唔想同佢嘈之後千千就幫我啦

千:「喂!丫拉!你又好勁咩!自己又咪係唔識!」

拉:「都好過佢啦!」

千:「又會囉既你丫!今日個測驗你好似食蛋喎!」

丫拉心諗:『你點會知架?』

千:「你諗咁耐,一定係啦!仲話人地!哈!笑死人囉!」

丫拉面即刻紅曬

拉:「哼!我地走!」

我好感謝千千就話

雪:「唔該你丫!千千!真係我既好朋友!」

千:「得啦!我要走啦!你要加油喔!88。」

雪:「55!我會架啦!88。」

希望各位繼續睇落去啦

[[i] 本帖最後由 kAiwInG 於 2011-4-27 10:25 PM 編輯 [/i]]

2011-4-27 08:12 PM ans
作得唔錯
提提你,下次唔好用d太shape 既顏色,例如黃色

2011-4-27 08:15 PM kAiwInG
okok,thx~:)

2011-4-27 08:15 PM ans
加油,你文筆唔錯嫁,努力作多d啊

[[i] 本帖最後由 ans 於 2011-4-27 08:17 PM 編輯 [/i]]

2011-4-27 08:23 PM kAiwInG
2.你係邊戈?

雪:「啊!終於留完堂啦!好肚餓喔!」(肚咕嚕咕嚕咁叫)

突然

有一陣陣既pizza味道,我又好肚餓喔,就去食啦,我一路食一路做出一副好滿足既樣就話

雪:「真係好好食喔!唔停得口丫!」

返到屋企

爸:「天雪,你返黎啦!」

雪:「嗯!」

爸:「做咩咁夜返既?」

雪:「因為丫我..............」我未講完丫哥已經插把咀埋黎

雨:「因為上堂訓教,老師叫佢讀英文個句野,佢唔識,所以比人留堂囉。」

雪:「你.....你.....你......你點會知架?」

雨:「因為我聰明囉!」

雪:「又會既,一定係有人話比你知既,邊個講架?好快D從實招來啦喎!」

雨:「咪你個好朋友囉!」

千千突然係丫哥身後出黎

千:「sorry丫天雪,因為你丫哥話如果我講既話就會...........所以我就講左出黎啦!」

雪:「千千你個重色輕友既人。」

雨:「你唔好話人,係我叫佢講既。」

爸爸就話啦

爸:「天雨好心你啦,有時間就教下個妹啦。」

雪:「叫佢教我不如我自己教自己。」

丫哥突然係我身後出現話

雨:「丫妹,等丫哥黎教你。」(奸笑)

雪:「啊.........嗚嗚.........救命丫!」

千千好開心咁話

千:「88啦!加油!奸巴爹呢!」

雪:「千千丫.......嗚嗚.........」

千千就好快咁走左啦

丫哥拖左我去左佢間房

雨:「同我執好間房佢,如果唔係我就唔比你食飯!」

雪:「點解我要同灰姑娘一樣個命運要咁殘酷丫!嗚嗚........」

雨:「一陣我有個朋友黎食飯,快D執好去啦,廢事失禮人地。」

雪:「原來你都有朋友既。」

丫哥聽到就有D疑問咁話啦

雨:「我又會冇朋友既?」

雪:「你呢個咁xxyz既人,又點會有丫,唉!」

丫哥開始好嬲啦

雨:「你溜打丫?」

雪:「嘻嘻.......唔係!」

叮噹~叮噹~爸爸就好快咁行過去

爸:「黎啦~黎啦~邊個丫?」

爸爸開左門見到個男仔

炎:「世伯好!」(好有禮貌咁講)

爸:「你.....你.....你好~請問你搵邊個?」(溜口咁講)

雨:「你黎左啦。」

炎:「嗯!」

雨:「爸!佢就係我講個個朋友啦。」

爸:「哦~原來就係呢個靚仔丫!」

雨:「係丫!」

我突然係丫哥間房出黎就問

雪:「邊個丫?」

爸:「你丫哥D朋友丫!」

雪:「姐係?」

我由樓梯上面行落黎,我就見到戈男仔就問

雪:「爸!佢係?」

爸:「咪你丫哥D朋友囉!」

雪:「哦哦!原來係咁!」

丫哥就幫丫炎自我介紹啦

雨:「佢叫丫炎,係我班既同學。」

雪:「哦哦!你好丫............」

丫哥就幫我介紹自己啦

雨:「佢就係我個傻瓜丫妹叫天雪。」

我聽到好嬲咁講

雪:「我咁聰明你竟然話我笨,未死過丫?」

雨:「未!嘻嘻!」

炎:「哈哈!你地兩兄妹D感情都幾好喎。」

雪:「鬼同佢好。」

爸:「食飯啦~唔好再鬧交啦,你地兩兄妹成日都係咁既,失禮人地丫。」

雪,雨:「哼!」

2011-4-27 08:33 PM kAiwInG
3.kiss

一返到學校

千千就問我

千:「你琴日冇事丫ma?」

雪:「仲好講!都係你啦,話比我丫哥知,搞到我不知幾慘。」

千:「唔好意思丫天雪,因為你丫哥真係太靚仔啦,所以我............」

雪:「所以就出買我,係咪丫?」

千千係到笑

叮噹~叮噹~

過左一陣

又到小息既時候

千千因為要搵老師所以我就得一個人係走廊到走黎走去

途中有3個路人甲就係到睇住我

第一個路人甲就話啦

A:「係天雪丫,好令丫佢,我好鍾意佢丫,唔得一定要同佢告白先得。」

B:「係丫!係丫!不過告白緊係我先架啦。」

C:「我先丫!」

3個路人甲就衝出去係我面前就話啦

A,B,C:「我好鍾意你架,請你接受我啦。」

我就冇講野

不過丫炎見到就話啦

炎:「天雪係我個女朋友唔好意思丫!」

我好驚訝咁望住佢

A,B,C:「唔會既!你一定係講笑,你冇可能係天雪個男朋友。」

炎:「咁你地姐係唔信啦。」

佢地點頭

丫炎突然kiss左我1啖

我塊面紅到咩咁丫

3個路人甲就話

A,B,C:「唔係掛!」

佢地就走左

丫炎就同我講

炎:「sorry丫,我因為想幫你,所以就..........」

我冇講野即刻走

返到課室

千千就問

千:「天雪,你塊面做咩咁紅丫?」

雪:「冇野丫!」

之後丫拉就黎話啦

拉:「你竟然同我既白馬王子丫炎佢kiss,真係罪該萬死丫!」

千千好驚訝就話

千:「你同丫炎佢kiss左丫?」

我冇講野淨係點頭

千千同丫拉就講話啦

千:「哈哈!天雪同丫炎kiss左你唔洗咁羨慕得咁多架啦。」

拉:「哼!你好野!」

我冇講野

叮噹~叮噹~

放學啦

千千就搵埋我一齊返屋企

千:「行囉,天雪」

到左屋企

爸爸就話啦

爸:「你返黎啦!」

爸:「我煮左你最鍾意食既野,一定要食喔!」

雪:「我唔食啦!我唔想食野丫!」

爸:「但係............」

我就上左房

我就訓左係張床上面

其實我心裡面好唔開心就對住張床大叫話

雪:「啊~~我既初吻丫> <」

2011-4-27 09:02 PM Ar.ko
cOmmenT``
sup you;;
加油aR:')

2011-4-27 09:32 PM jessie72310
回覆 #7 kAiwInG 的帖子

cM;;))
我會支持你篇小說嫁..
加油a0a.

2011-4-27 10:01 PM kAiwInG
多謝~我1定會作得更好

2011-4-28 01:15 AM jessie72310
回覆 #10 kAiwInG 的帖子

加油加油;;))`
十卜你.

2011-4-28 03:44 PM kAiwInG
4.黑人憎

到左學校我都未行入班房

大家就叫我「丫嫂!」

我就好驚咁望住大家

之後我就行返去自己個位到

跟住我就問千千

雪:「千千,點解D人叫我做『丫嫂』既?」

千:「因為你同個個叫丫炎既人kiss左丫ma。」

雪:「唔係丫ma,全班知曬啦?」

千:「55。」

雪:「唉~~呢次慘啦,丫哥知道左仲唔返到屋企炮製我,唉~~」

千:「good luck!」

到左小息千千因為要補做功課,所以又係得返我自己1個

雪:「唉~~好悶喔!千千又要補做功課> <」

突然有人撞到我,我就好大聲咁鬧個個人啦

雪:「你有冇搞錯丫!你撞到我丫!仲唔講對唔住!」

個個男仔就好大聲咁鬧我啦

男:「哈哈!我鍾意丫!肥婆!」

我勁火咁鬧返佢

雪:「咩肥婆丫!我不知幾瘦丫!」

男:「係咩!唔覺喎。」

雪:「哎呀!你知唔知我係邊個丫?」

男:「唔知喎!」

雪:「哎呀!你.......你.........你...........好!今日本小姐就唔得閒理你,下次你就冇咁好彩架啦。」

男:「好丫!睇下點!」

突然丫哥大叫個個男仔個名

雨:「丫風!丫風!」

我心諗原來個個男叫丫風

雪: 「丫哥,佢係你個fd丫?」

風:「下!天雨佢就係你個妹啦?」

風:「佢喎!呢件咁既豬扒竟然係雨個妹?」

雪:「我頂你丫!我豬扒?咁你係咩丫?雜扒丫?」

丫風開始好嬲啦

風:「你講咩話?」

雪:「雜扒丫!」

雨:「風,唔好同個傻女嘈啦!」

風:「好!我就比面雨唔同你件豬扒嘈!」

雪:「我都唔想同你件雜扒嘈喎!」

雪、風:「哼!」

之後丫風就同丫哥走左啦

叮噹~叮噹~

到又係放學既時候啦,千千又唔陪我> <又係得我自己1個返屋企,唉~~

到左屋企~

爸爸見到我返左黎就話啦

爸:「你返左黎啦?」

雪:「55。」

爸:「就黎食得啦。」

雪:「5。」

之後我就上左房鎖埋度門係咁對住張床鬧

雪:「死人丫風,話我豬扒,你個死雜扒,撞到人又唔講對唔住,哼!比我再見到你我實打死你丫!」

跟住爸爸大叫

爸:「食得飯啦。」

雪:「哦。」

落到去

爸:「丫哥今晚唔返黎食。」

雪:「哦。」

爸:「你聽日生日啦喎~不如聽日開1個生日party囉。」

雪:「55,好丫。」

爸:「我有1個問題想問你好耐,就係你岩岩做咩丫?」

雪:「冇丫!」

爸:「我聽到你好似鬧人啵.0.」

雪:「你聽錯啦。」

爸:「但係我明明.................」

雪:「我已經食飽啦。」

我嗱嗱林擺完碗筷就上房啦

爸:「天雪!天雪!做咩走咁快姐??」

待續..........

[[i] 本帖最後由 kAiwInG 於 2011-4-28 07:31 PM 編輯 [/i]]

2011-4-28 05:07 PM jessie72310
回覆 #12 kAiwInG 的帖子

cM;;))`ˇ
十卜你.

2011-4-28 05:51 PM DaRLinG`糖
期待;;]十卜你丫,,babiii,,,

2011-4-28 05:56 PM 千草乂
1粒cm~~;
+油;]

2011-4-28 08:19 PM kAiwInG
5.生日快樂~

返到學校

千千見到就話啦

千:「天雪今日你生日喎!」

雪:「55,好開心丫!不如今日放左學黎我屋企玩丫。」

千:「55,好丫!」

叮噹~叮噹~

千:「上堂lu~」

雪:「我知丫。」

上左兩堂又係小息既時候啦

千:「你丫哥喎!你睇下佢隔離個個男仔幾靚仔喎@@天雪襯曬你啦。」

雪:「哦!咪亂up啦!> <佢咁黑人憎!」

千:「佢黑人憎?點解咁講人丫?」

雪:「你之前去左做功課,之後佢撞到我,仲鬧我肥婆> <」

千:「下!但係佢唔似D咁既人喎!」

雪:「係真架!」

千:「原來係咁!」

叮噹~叮噹~

千:「咁快上堂架> <」

雪:「算啦!還掂今日係早放,又係我生日。」

千:「嗯!^^」

話咁快又到左放學既時候啦

雪:「千千,行囉。」

千:「嗯。」

行行下又見到丫哥同埋黑人憎既丫風

千:「你丫哥喎,同埋你話個個好黑人憎既人啵.0.」

雪:「我知丫!」

千:「同埋佢地1齊行啦> <」

雪:「唔制> <」

千:「唔好啦!淨係同你丫哥炸ma。」

雪:「嗱!你話淨係同丫哥炸。」

千:「55^^」

之後我同千千就行過去啦

千:「hi!雨哥哥。」

雨:「hi!千千。」

雪:「丫哥!雜扒!」(笑)

風:「豬扒!」(笑)

雪:「車!話你咩?」

風:「我夠唔係話你落!」

雨:「風!唔好同佢嘈啦!妹!今日你生日喎@@」

雪:「55,咁又點丫。」

雨:「你想要咩生日禮物丫?」

雪:「um..........我要..............」

雨:「快D決定啦!」

雪:「um.........下次同你講。」

雨:「5。」

到左屋企爸爸就比左個surprise我

爸:「天雪!生日快樂喔!」

雪:「55^^」

爸:「好啦!天雪黎切蛋糕啦^^之後大家黎食蛋糕啦。」

大家:「好!」

爸爸突然攞出幾枝香檳話

爸:「大家黎飲香檳,你地繼續慢慢玩啦,我去訓教。」

大家:「哦哦!」

之後因為我地飲得太多所以個個都醉曬,我睇野竟然睇錯左丫風變千千,我竟然帶左佢入我房話

雪:「今日好開心丫!」

風:「55!我想訓教喔!」

雪:「我地1齊訓啦,還掂大家都係女仔。」

風:「我係男仔黎架!」

雪:「是旦啦!」

之後我同佢就1齊訓同1張床

----待續----

[[i] 本帖最後由 kAiwInG 於 2011-4-28 11:11 PM 編輯 [/i]]

2011-4-28 08:26 PM kAiwInG
大家記得繼續睇落去丫
thx~

2011-4-28 08:32 PM 糖糖月亮
新作小說 : 校園戀愛

十卜 十卜
十卜  十卜  十卜     十卜

2011-4-28 08:34 PM DaRLinG`糖
UP~~UP~~UP!~~

2011-4-28 11:08 PM 亞夢vs唯世
咁都可以認錯人..xD
不過飲醉..有機會既xD

2011-4-29 12:45 AM jessie72310
回覆 #16 kAiwInG 的帖子

吾知跟住會點呢..
期待期待;;)

2011-4-29 09:46 PM DaRLinG`糖
加油~加油,,我愛你喔,,寶唄>v<

2011-4-29 09:47 PM DaRLinG`糖
加油~加油,,,,快d po丫>v<

2011-4-29 09:49 PM 星月`穎
支持原創小說;
但係本人未得閒睇-v-
btw小說呢家野;
最好吾好加顏色;
睇到真係五顏六色@@

2011-4-29 09:56 PM kAiwInG
6.我竟然同佢.........

朝早既太陽曬到上屁股,我就起身啦,我1望我隔離,大叫

雪:「丫...................黑人憎既丫風竟然訓我隔離> <」

風:「做咩咁大聲丫?唔係丫fa!我竟然訓係你隔離!不過你訓醒樣都幾可愛喎@@」

雪:「唔係囉> <」(我塊面紅曬)

丫風突然伸隻手出黎摸我塊面,佢隻手好溫暖喔,我想1生1世都感受到佢既體溫丫,突然有人開門,原來係爸爸

爸:「我好似阻住左人咁啵.0.」

丫風即刻宿手,面紅曬,爸爸"珊"埋到門,本來我都想出去,不過比佢拉住左

雪:「做咩姐?放手!」

風:「唔好走,陪多我1陣。」

我冇講野,我乖乖地坐係床邊陪住佢同佢傾計

風:「你媽咪呢?點解唔見佢既?」

雪:「我媽咪?其實我媽咪好耐之前已經死左架啦,佢都差唔多離開左我地兩年啦。」

風:「s0rry,提起你D傷心事。」

雪:「無所謂啦,記住我呢件淨係得你同千千知炸,唔好同人講丫。」

風:「我會架啦。」

爸爸突然大叫

爸:「食早餐啦。」

雪:「得啦,出去食早餐啦,食完返學啦。」

風:「5。」

食完早餐

我同丫風1齊返學,路人望到話

路人A:「嘩!佢地真係1對好情侶啦。」

路人B:「係囉!係囉!佢地好sEWwT丫。」

路人C:「好羨慕佢地喔~」

路人D:「嘩!好光丫!」

千千見到我同丫風1齊返黎就話啦

千:「你唔要你個丫炎啦?」

雪:「千千丫!唔好亂up野啦> <」

千:「好!好!」

丫炎入到黎D女仔就大叫

女仔:「丫炎!你好可愛丫!」

男仔:「洗唔洗咁大聲丫=.=」

丫炎行黎我到話

炎:「琴日都唔記得你生日添,因為琴日有D事所以唔去得你屋企,s0rry,不過生日快樂丫^^」

丫炎錫左我塊面1啖,D女仔勁羨慕我就話啦

女仔:「佢就好啦.........」

之後丫炎走左,丫風佢盯住我,我望到丫風,丫風即刻走,我大叫

雪:「丫風!丫風!唔好走啦。」

跑跑下唔見左佢,跟住我就上天台坐,上到去見到丫風,我就話

雪:「丫風!對唔住丫!」

風:「車!我唔洗你同我講對唔住丫!」

雪:「唔係丫!丫炎佢比生日禮物我炸。」

風:「哼!生日禮物?唔好話佢鍾意左你!」

雪:「唔係丫!我鍾意既唔係佢丫!係你丫!」

丫風聽到就望住我話

風:「你鍾意我?」

雪:「我都唔知點解會咁架,我諗呢D都係緣份掛。」

風:「你真係鍾意我?」

雪:「55。」

風:「咁好啦,我同你試拍1個月,睇下夾唔夾?」

雪:「5,好丫。」

由個1日開始,風就負責接我返學放學食野都1齊,D人見到好羨慕我地,但係有1次,丫風冇黎接我,我覺得好奇怪,我就打電話比佢睇下佢做咩,電話通左不過係1把女人聲話

女:「喂!喂!喂!請問你搵邊個丫?」

雪:「我想搵風丫!同埋請問你係邊個丫?」

女:「我係佢丫媽,佢!佢!佢!入左醫院丫!」(喊)

雪:「下!請問伯母係邊間醫院丫?」

女:「係將軍澳醫院丫。」(喊)

雪:「5!我馬上黎。」

-----待續-----

[[i] 本帖最後由 kAiwInG 於 2011-4-29 10:46 PM 編輯 [/i]]

2011-4-30 01:51 AM jessie72310
回覆 #25 kAiwInG 的帖子

期待期待;;))`ˇ
cm;;`

2011-4-30 11:04 AM ans
期待下一集~
加油,十卜你:)))

2011-5-1 01:53 AM kAiwInG
聽日我第7篇p0出黎啦:)
密切留意:P

2011-5-1 03:05 PM ans
點解要聽日啊=3=
期待T^T

2011-5-1 04:11 PM kAiwInG
7.你唔可以有事架

去到醫院,我見到丫風訓係張床到,好辛苦,當時我既心就好似比針拮1樣,好痛好痛,我1入到去話

雪:「伯母,你好!」

風媽:「你好!你就係丫風個女朋友啦?」

雪:「係丫!」

風媽:「你同風仔拍左幾耐拖丫?」

雪:「都有1個月啦。」

風媽:「嗯,如果呢次風仔唔醒既話,咁你就應該搵返個男朋友啦。」

雪:「唔會既,我相信風佢1定醒返既。」

風媽:「希望係咁啦。」

雪:「伯母你都唔好咁傷心啦,伯母你都攰啦,你返去先啦。」

風媽:「咁風仔就拜託你先啦。」

醫生突然入黎同我講左D野話

醫生:「你係呢位病人既邊個?」

雪:「女朋友。」

醫生:「5~um.......我講左D野你要有心理準備。」

雪:「係。」

醫生:「佢今次醒返都好微,但係如果醒返既話都會冇曬記憶。」

雪:「冇曬記憶..........」

醫生:「係!」

雪:「醫生得架啦,我明白架啦。」

醫生:「你明白就最好啦,咁你同佢D屋企人講左呢件事先啦。」

我即刻打比風媽話比佢聽呢件事

雪:「伯母,我係天雪丫,醫生話丫風佢今次醒返會好微,就算醒返都會冇曬D記憶。」(喊)

風媽:「我而家即刻過黎!」

風媽到左醫院叫我出去講D野

雪:「伯母,你想同我講D咩丫?」

風媽:「你都係搵返個男朋友啦。」

雪:「我唔搵!我鍾意既係丫風,我唔會再鍾意第2個。」

風媽:「既然你想咁,我都唔會逼你。」

雪:「多謝你丫!伯母。」(喊)

突然丫風起身,我同伯母即刻入去睇佢

雪:「風,你醒嗱?」(笑)

風:「你係邊個丫?」

伯母:「佢係你個女朋友丫。」

風:「我幾時有個女朋友丫?同埋你又係邊個丫?」

伯母:「我係你媽丫。」

風:「媽?」

伯母:「5?天雪你都係走先啦,你都陪左風幾2日啦。」

返到屋企我係張床到係咁喊

----待續----

[[i] 本帖最後由 kAiwInG 於 2011-5-1 04:13 PM 編輯 [/i]]

頁: [1] 2