論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [100%原創]★有緣無份 注定擦身而過(?) [2/4 Game 8.2已post-v-]
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 1350
來自 太空
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
add oil...good=]

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
★夜影、 (`★RuKi;))
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
註冊 2011-1-20
用戶註冊天數 4855
用戶失蹤天數 4780
來自 DaRkness<3
性別 女仔
狀態 離線

GamE 3;)

多謝你地既CM呀>< 好感動呀我XD"
今日會PO多D..補返前幾日冇Po的-)
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
上集講到...
風同米米終於1齊左了[作;唉- -...][米+風;你唉乜-,-?][作;使唔使甘快就甘夾黎恰我- -?]
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
第2日;) wing+米米屋企-v-
[But I get tired, and I get weak I get lost, and I can't sleep..]<-米米手提鈴聲0.0
健;老婆B 起身啦0.0v
米米'[個樣甜到漏]知啦 老公;$.
wing;[醒左]好凍呀0.0!"
米米;[甜]老公 1陣見啦0.0
健;我係你屋企樓下呀 你望下0.0
米米;[驚訝]你幾時黎架-x- [哎 俾你見到我未汁個個樣tim;$]
健;有咩所謂  我老婆幾時都甘靚0.0
米米;[面紅]嘻<3
wing;我好凍呀...米米-3-
米米;知啦~老公我地落黎呀 1齊食早餐啦wing豬-3-
wing;唔要-3- 我先唔做電燈膽0.0
米米;唔係呀 呀風都係度呀傻婆= =
wing;甘我去啦;D 有人陪我;p 因為有人見仔忘友xd"
米米;甘話我架/_\ 好hurt囉~
wing;好啦-3- 唔話你啦-v-
米米;耶 我最愛我wing豬><
wing;我都好愛你呀米米B~
M記;)
健;老婆~你想食咩呀 我幫你買呀0.0
米米;[幾嗲-3-]我要食早晨全餐;d
風;哇 你食甘多野唔驚肥xP?
健;哇~風你唔好甘黎恰我老婆好wor"
風;係係 唔恰唔恰~甘快就甘保住你個老婆0.0
wing;唉..風 人地哂緊恩愛呀0.0 不如我地閃XD"
米米;哇 wing豬你唔好甘啦;-3-
wing;[扮嬲]哼..唔理你0.0 呀風我地去第2度食;p
米米;唔好嬲啦-3- [細聲]快D同風去食啦xD
wing;你又亂講野了...
返到學校啦=]
又會唔會有d咩事呢~~
CM  plz<3

*◆-]]當初我很堅強地對你說我不會哭×◆`*但最終也哭了|■*×
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5126
用戶失蹤天數 3500
性別 女仔
狀態 離線

po more plz

普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4855
用戶失蹤天數 4780
性別 女仔
狀態 離線

GamE 4;)

搵人幫我del左依個得唔得`;)

*◆-]]當初我很堅強地對你說我不會哭×◆`*但最終也哭了|■*×
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 1350
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

ADD OIL....繼續...

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4855
用戶失蹤天數 4780
性別 女仔
狀態 離線

GamE 4.1;) 過去`

返到學校了;)
wing;米米B..你有呀健就唔理我了~
米米;先唔係呀wing豬-3-
wing;仲話唔係0.0?
米米;唔好嬲啦0.0~
wing;甘你幫我買份3文治啦-0- 我好肚餓呀-  -
米米;好啦..你頭先都冇食野..
wing;唔該米米B;$.
風;[走埋黎]我陪你呀米米 我有野想問你xd
地下Canteen<3
米米;做咩呀.你想知D咩0.0
風;知唔知呀wing鐘意d咩架你0.0?
米米;知都唔話你知呀0.0 做咩呀 你想追佢`?
風;係呀.....其實係唱k個日開始我就已經鐘意左佢.
米米;哦哦~
風;甘點解你唔講我知佢鐘意咩..
米米;佢好難會再對任何人心動架啦`唔好哂心機...;
風;[好奇+有d 唔開心]點解..?
米米;[細聲]唉 你唔好話係我同你講` 佢知道我實冇命-   -"
風;講啦..咩事?
以下係用米米黎做第1人稱的`
我同wing豬好細個就識`
佢老豆呀媽都走哂..
好在佢呀媽仲有返少少良心`
佢留左間屋同個個月都會俾錢佢`等佢唔使捱肚餓同有等返學`
就係佢14碎個陣 佢第1次同人拍拖`
佢係佢男朋友身上..拎到人對佢既愛惜` 憐愛`
佢亦都好愛佢男朋友`-)
但係佢地1齊左2年左右`
佢男朋友就同左佢另1個好朋友1齊..
仲去左外國`
佢個陣仲打俾佢男朋友 叫佢唔好同佢散`..
但係佢男朋友好絕甘講左句;[你都係死左條心啦
我已經唔再愛你 你個好朋友索過你多多聲.
你都係執下個樣先學人溝仔啦 呵呵` ]
就係因為依句野..佢就唔再信任何男仔`
佢係之後做到學業好` 樣又靚既完美才女`
令幾多男仔都愛上左佢 就算d男仔條件再好 再靚仔都好
佢都拒絕哂`
米米;就係甘啦...
風;原來係甘..但係我都好有信心我會打動到佢...
米米;甘你要俾心機了...佢唔易信人..
風;知啦..多謝你呀米米;)
米米;我去買份3文治俾佢先..你陪我去買埋返上去啦0.0v
風;好呀0.0v
CM PLZ<3
今日會po多d 的-3-"

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 1350
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

哈哈...我黎左睇啦=]
ADD OIL...繼續加油=]

我沒有說謊 我何必說謊
Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5126
用戶失蹤天數 3500
性別 女仔
狀態 離線

add oil sup sup

普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4855
用戶失蹤天數 4780
性別 女仔
狀態 離線

GamE 4.2;) 追求`?

上集提要;
米米;就係甘啦...
風;原來係甘..但係我都好有信心我會打動到佢...
米米;甘你要俾心機了...佢唔易信人..
風;知啦..多謝你呀米米;)
米米;我去買份3文治俾佢先..你陪我去買埋返上去啦0.0v
風;好呀0.0v
今集係用風黎做第1人稱的><'
知道左wing有個甘既過去`
我真係好心痛` 估唔到佢16碎就有1個甘既回憶`
甘樣令我更加想同佢1齊` 好好地甘錫佢`.
我鐘意佢..其實冇任何原因可言..
係感覺既拘使?定係,?
但係我相信依鐘感覺係我對佢既愛;
所以我要追佢..直到佢應承我.v.!
甘多位讀者會支持我架呵0.0?[風;你地夠膽唔支持就打你地0.0v][作;你唔可以甘做架/0\]
[千羽のとても小さな あなたの願いに寄りそって 笑顔も..]<-wing電話鈴聲`
wing;喂;呀風@@?
風;哇 你好醒` 點知我打黎既
wing;有電話鈴聲架白痴`
風;好囉/0\ 我白痴/0\ [畫圈圈]
wing;好啦好啦 唔白痴 乖[摸頭XD]
風;我又點會白痴呢\0/ 不知幾聰明0.0v
wing;好啦好啦 你聰明 係呢 搵我咩事~
風;你依家得唔得閒呀~
wing;都得既 做咩事6_6?
風;出黎淺水灣得唔得`?
有咩事呢0.0 返黎待續`<3
CM PLZ<3

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5960
用戶失蹤天數 1350
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

咁短ge今次.
suppore=]

我沒有說謊 我何必說謊
Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5126
用戶失蹤天數 3500
性別 女仔
狀態 離線

add oil po

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5437
用戶失蹤天數 4367
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-2-2 12:43 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cM;)
期待緊
加油加油!!?

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4855
用戶失蹤天數 4780
性別 女仔
狀態 離線

GamE 4.3;) 決定`?

Sor 呀 依2日都開唔到機
POst唔到-_-...sor...會po長 d的-v-
淺水灣沙灘;)`
風;你甘快就黎左既..
wing;緊係..我甘勁-v-
風;係係-3- 你最勁了..
wing;叫我出黎做咩@@? 唔係同你吹水甘無聊掛
風;唔係...你跟我黎呀..0.0
wing;去邊呀-_-?
風;跟我黎咪知囉-)
wing;超,懶神秘!
風;唔得咩/_\
wing;得得得-3- 快d行啦0v0
風;行啦行啦~
淺水灣沙灘某1忽`
原來風佢用左3個鐘既時間
用d沙整左1個好靚既字..
就係[I♥You]
係個心上面放左1個朱古力心太軟蛋糕..
個個蛋糕係呀風用左2日整出黎既[失敗+成功xd]
wing;[感動到講唔到野+想喊`]
風;呀wing..我鐘意你呀..可唔可以俾個機會我好好地錫你..[拎左佢最鐘意既蛋糕俾佢]
wing;[接+食]對唔住..你俾d時間我考慮下好冇[其實佢對風都有意思]
風;好呀..你唔使甘快答我...但係我真係想你俾個機會我..
wing;嗯 我知...但係好似我依d甘既人 有資格得到人地對我既愛咩..
       次次當我真心甘愛上1個人既時候 佢總係會離開我
      我連自愛都唔識呀...講咩愛人呀...?!
風;依d唔緊要...俾個機會自己..俾個機會我..
    俾機會自己被愛同搵返愛人的感覺...
    就算你真係唔鐘意我..我都會為你付出...
wing;多謝你...但係都係,,俾d時間我諗下先...
風;嗯..我會等你架...
wing;我想返去先..
風;等我送你呀...
wing;好呀...
風架車度-3-
wing;話時話..個蛋糕真係好好食呀..你係邊度買架..
風;唔係買架..係我親手整架..你鐘意就好-v-
wing;[又感動]多謝你..但係我真係唔值得你為我做甘多野..
風;甘我真係好鐘意你ma`...我點..捨得放手...
wing;多謝你....."
wing`獨白
呀風 好多謝你..
我有幾耐冇試過依種感覺..依家記返起
原來被愛既感覺...係甘樣的..
我真係好想同你1齊..但係我真係唔配...
你係1個好男仔..我唔想因為我甘樣而hurt到你..
我唔識愛人...我驚到時我只會不停甘傷害你`
我真係唔知點去表達` 有住甘既過去既我`
真係可以愛到人..?
佢會唔會應承呀風;?
cm plz<3

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5437
用戶失蹤天數 4367
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-2-6 12:27 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #28 ★夜影、 的帖子

cM;)加油吖
sUP你

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5126
用戶失蹤天數 3500
性別 女仔
狀態 離線

sup sup add oil