YK Forum » 短文小說 » [100%原創]★有緣無份 注定擦身而過(?) [2/4 Game 8.2已post-v-]

2011-1-21 10:41 PM ★夜影、
[100%原創]★有緣無份 注定擦身而過(?) [2/4 Game 8.2已post-v-]

第1次寫..希望唔好太差xD
[color=Blue][b][size=4]禁轉[/size][/b] [b]如果想轉既問我-)[/b]
[/color]
[b]你唔問就轉同偷有咩分別;o[/b]
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
★人物介紹`-]

女仔先啦0.0
wing-)  [16碎]勁靚女的 屋企都算有米 同米米係由細識到大既好朋友-)
米米-)   [16碎]都係靚女黎的 同wing 1齊住-) 同佢由細識到大0.0v
  舞-)    [18碎]同wing好fd   識左7年左右=)
彤彤-)   [16碎]唔夠米米同Wing靚 姣婆1名-)

男仔啦0.0"
風-)      [16碎]帥爆了 屋企超有米"  同健佢地係好兄弟-)
健-)      [16碎]不及風帥 但係都係屋企好有米個d黎
朗-)      [18碎]彤彤係出面條仔-) 有跟開人`

---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------

GaMe StART`(!)
[color=RoyalBlue]wing+米屋企=)[/color]
米米:超身啦! 今日第1日返學就想遲到 好樣衰架(!) [扯開佢張被]
wing:妖! 俾我訓多陣先啦 [拉返張被姐住個頭xd]
米米:今日有靚仔轉黎我地學校呀! 係咪甘都唔返呀-_-?[再扯]
wing:有靚仔關我咩事=.= 我對佢地冇興趣=.=v[再拉返張被xd]
米米:甘算囉! 甘唔想返去! 我自己返~[拎轉身走人]
wing:[即彈起身]我依家刷牙汁汁個樣出去囉-3-
米米:乖~[摸頭xdxd]
以下係用wing做第1人稱既=]
我係我14碎個年就當冇左呀爸呀媽
1個就有外遇
1個又因為冇錢 走左佬
wing媽:得啦 我留間屋俾你 咩錢我都會幫你交好哂
          個個月俾10萬你 甘ok未?
我:最好-,- 你唔好再出現係我屋企!
媽:我會走 你都唔好再係我面前出現![狠心]
我:好行夾唔送:p~
[color=Blue][街][/color]
米米:妳快d啦小姐 就遲到啦=.="
wing:得啦得啦-_- 催! 知妳好想返去搵靚仔A_A'
米米:wing妳真係太了解我啦-3- [抱]
wing:[推開佢]知啦 我不嬲都甘了解你 呵呵-]
[終於有車返學啦-w-]
wing 佢又唔睇路 1野撞左落個靚仔度x)
wing: sorry呀..我冇心架/_\
靚仔:[哇 佢好靚女呀] 哦..唔緊要;]

[color=Blue]終於都返到學校啦=)[/color]
米米:你唔食野就上去?
wing:你買上黎俾我啦米米B-w-我上去訓陣先 呵呵xd
米米:好啦 冇你修-v- 係咪照舊腿蛋治0.0?
wing:都係米米你知我心x))
米米:甘1陣班房見啦.-3-
wing:得啦 買左上黎叫醒我xd"

[color=Blue]班房-)[/color]
係門口..成班人都各有各吹水..好嘈
見到wing返左黎成班靜左靜..之後1堆花痴圍哂去呀wing個位度-x-
花痴A;wing姐; 我買左3文治..你食唔食呀
wing:[c00l+唔出聲]
花痴A見到縮左縮..之後成班人走哂
wing:[1早返到黎就甘-,- 算 訓覺-v-] zzzZZZZZ~
米米:wing~你份3文治呀0.0v
wing:唔該呀米米B-w-[開始食 食完又訓]
米米:真係冇你修-w-!
話甘快班主任黎左orz
wing:[妖 甘快就黎左 仲諗住訓多陣-,-]
米米:快d醒啦wing豬0.0 有靚仔!
wing:有靚仔關我咩事wor..
米米:好似甘熟口面甘既-3-?
wing:你見到個個靚仔都話熟口面架啦-3-!
米米:唔係呀 今次真係架~
wing:[起左身+望左望] 又好似係..(?)
米米:係呢~好話架啦![得戚]

個個男仔係冰戈呢-3-?
希望有CM啦-)

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-4-3 10:21 PM 編輯 [/i]]

2011-1-22 09:06 AM Loillpop
plz po more
sup sup you

2011-1-22 09:51 AM 亞夢vs唯世
加油...............快D作落去la....

2011-1-22 03:17 PM ★夜影、
GamE 1;)

上集講到...
米米:唔係呀 今次真係架~
wing:[起左身+望左望] 又好似係..(?)
米米:係呢~好話架啦![得戚]
[color=Blue]個個男仔係冰戈呢-3-?[/color]
Miss:今日有3個男仔轉黎我地學校..你地自我介紹先.
風:[c00l]我叫呀風.
花痴A.B.C.D...: [尖叫]哇 好靚仔呀: $~~
健:[c00l]我叫呀健.
花痴E.F.G.H: [尖叫]哇 唔夠呀風靚仔 但係好型呀: $~~
朗:[扮c00l]我叫呀朗
花痴A.B.C.D:妖 彈開啦 呀風~俾你電話我呀><~
風:[c00l]miss我坐邊-,-
健:[c00l]我地唔想企甘耐.
miss:甘風你坐wing前面 健你同呀風坐啦.朗你坐彤彤隔離
風:[c00l]邊個呀wing呀-,-?
wing:我係度,,
風;ok-,-

[color=Blue]坐位表;)[/color]

wing 米米  XX XX      XX XX
風    健     XX XX      XX  XX
XX   XX     XX  XX     彤彤 朗
XX   XX     XX XX      XX   XX
[color=Blue][係個位度][/color]
米米:hal0;] 我叫米米
wing:我叫呀wing[講完又訓]zzzZZZZZ.
風.健:哦..
米米:1唔1齊食飯?你地新轉黎應該唔多熟路`
風;是但.
健:呀風去我就去.
米米:嗯;) 甘1陣1齊食lunch啦
[color=Blue][話甘快就放lunch..][/color]
米米;wing呀 起身啦. 食lunch啦
wing;唔食呀..俾我訓-w-
米米:你今次唔食我唔幫你買架0.0
wing;好啦好啦..行啦米米豬-w-
米米;係wor 唔記得講你知 今日我地同呀風佢地食
wing;哦..是但啦-v- 米米豬話就去啦;
健;你2個得未呀 我就黎餓死=_=
風;女仔做野係慢d架啦-.-
花痴A;呀風你地唔好同佢地食啦 同我地食咪仲好
風;[c00l+唔出聲+啤左啤]
成班花痴即刻走哂orz
米米+wing:我地得啦0v0
[color=Blue][街][/color]
米米;你地想食咩先0.0?
wing:其實我想去食k lunch-3-
風:是但囉 我又冇咩所謂
健;我都有d想唱k xd
米米:甘我地去唱k啦~ 反正我同wing都唔想上堂xd
[color=Blue][某k場][/color]
wing;其實依家去唱可以唱到幾點?
x;夜晚12點
wing;甘4個呀唔該
x;小姐請等等.
[color=Blue][k房][/color]
風;我熄甘d燈先 唔鐘意甘光-,-
wing:我要唱呀G.E.M-3-
wing:[禁禁禁禁禁..] yeah 點到啦0.0
米米;我又唱.-v-
wing+米米:曾在月光之下望煙花  曾共看夕陽漸降下 要怎麼將一切放下 我怎麼捨得去放下..
米米;仲有掛念好友呀<3
米米+wing;這數天的我變得神經質 渴望看到你卻又不敢走近 每數分鐘來查閱這手機 我若錯過了你來電多可悲..
風+健;[佢地唱歌好好聽-3-..]
風;我想叫酒飲..藍妹岩唔岩?
健;嗌夠1打啦 佢地唔飲我地飲a_a
wing:Yes I belong to you..喂我又飲~
米米;我唔飲酒.俾杯波斯貓我0.0v
風;1杯波斯貓 1打藍妹呀唔該
x;多謝哂 好快送到
風;唔該.

到左夜晚
呀健佢飲到醉左,..
米米;等我送佢返去啦
wing;好啦..
風;使唔使我送你0.0?
wing;好呀....-v-..
[color=Purple]wing同風個邊;)[/color]
風;你同米米真係好fd-v- 不過我都有呀健做我好兄弟.
wing;車0.0 我同米米1齊住tim呀-x- 你地左邊夠我同米米fd-v-
風;超0.0 1齊住大哂0.0
wing:係大哂架啦A_A"
wing:依 甘快就到左既0.0~
風;請我上你屋企坐下好wor
wing;又好姐 話哂你都送左我返屋企xd
風;wing姐真俾面xd
[color=Blue][wing+米米屋企][/color]
wing:飲唔飲野?
風;唔飲啦 飲左甘多啤都夠哂-.-"
wing:好啦0.0
風;[你真係好得意 好靚0.0]
風;我都差唔多要走啦..
wing;好啦甘..我陪你落去啦-v-
風;唔使啦..我走啦..byebye-v-
[color=Purple]米米同健個邊;)[/color]
健;[迷糊]妳知唔知我好鐘意你呀米米..
米米;[面紅]你飲醉左啦..我同你返屋企啦..你屋企係邊?
健;我冇醉! 我真係好鐘意你呀...
米米;聽日先講啦..
[color=Blue][健屋企][/color]
叮噹~
X;小姐你係..?依..少爺?
米米;你家少爺佢飲醉左
X;唔該你呀小姐;)
米米;甘你送佢返去啦..我走先啦0.0
X;係既..
[color=Blue][wing+米米屋企][/color]
wing;哇 米米你返黎啦-v- 飲唔飲d野先?
米米;好呀..我好累xd 俾杯可樂我
wing;[遞]點呀你 健同你講左d咩a_a
米米;佢話佢鐘意我呀[面紅;$]
wing;甘咪好囉 你唔鐘意佢咩xd?
米米;緊係唔係啦 但係佢飲醉左先講...點知佢係咪講真wor..
wing;酒後吐真言呀 係真既佢聽日實會搵你講多次既0.0v
米米;甘又係0.0 甘我去沖個涼先 你訓先啦 你都等左我好耐啦
wing;知啦米米B;
[size=4][color=Black][b]到底呀健聽日會唔會同佢講呢0.0
希望有CM到啦-}[/b][/color][/size]

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-1-23 12:54 PM 編輯 [/i]]

2011-1-22 04:14 PM Gifts
加油哦 期待著、:)

2011-1-22 06:32 PM Loillpop
add oil with you po

2011-1-22 07:43 PM winky320
加油呀v_v努力作埋佢

2011-1-22 09:01 PM ★夜影、
其實我次次都作短d會唔會好d..?

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-1-23 01:22 PM 編輯 [/i]]

2011-1-23 01:23 PM ★夜影、
GamE 2.1;) 準備`

[color=Purple]上集講到,,[/color]
wing;[遞]點呀你 健同你講左d咩a_a
米米;佢話佢鐘意我呀[面紅;$]
wing;甘咪好囉 你唔鐘意佢咩xd?
米米;緊係唔係啦 但係佢飲醉左先講...點知佢係咪講真wor..
wing;酒後吐真言呀 係真既佢聽日實會搵你講多次既0.0v
米米;甘又係0.0 甘我去沖個涼先 你訓先啦 你都等左我好耐啦
wing;知啦米米B;
[color=Blue]第2日;)[/color]
健佢好早就返左黎..
[Every time I try to make you smile,  You're always feeling sorry for yourself..]<-風電話鈴聲0.0
風;[未訓醒+迷糊]喂,,
健;[大聲]超身啦風少-,-!
風;你咩料-.-"
健;你今日早d返黎得唔得
風;點解-.-[佢日日唔到差唔多遲到之前都唔會返學-.-v]
健;因為我今日要整d野同米米講我鐘意佢呀0.0
風;甘大件事兄弟點可以唔幫手..即到:p [cut]
呀風都返埋黎 成個班房都冇人..
健;幫我call米米返黎呀0.0
風;知啦知啦
[But I get tired, and I get weak I get lost, and I can't sleep..]<-米米電話鈴聲0.0
米米;[未訓醒]喂~...
風;喂.係咪米米呀 你依家可唔可以返黎學校呀
米米;點解呀orz?
風;返黎你咪知囉0.0v
米米;好啦甘...
[b][size=4]到底呀健準備左d咩
俾個咩驚喜米米呢0.0v
CMCm plz<3[/size][/b]

2011-1-23 02:34 PM Loillpop
add oil to po

2011-1-23 09:22 PM ★夜影、
GamE 2.2;) 驚喜;)

del 依個cm plz,..

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-1-23 09:50 PM 編輯 [/i]]

2011-1-23 09:50 PM ★夜影、
GamE 2.2;) 驚喜;)

[color=Purple]上集講到..[/color]
到底呀健準備左d咩
俾個咩驚喜米米呢0.0v
米米;[驚訝]哇..
風;[細聲]靚唔靚呀 係呀健今日6點鐘叫人開門係度整架..
米米;好靚..[眼濕濕]
原來成個班房都有好多燈飾
仲有好多金色既泡泡..
用d黑布遮住D光.. 之後再係上面天花板整左好多細細粒唔同色既燈仔..
成個班房都好靚'
健;你黎左啦米米;;
風;[細聲]我地都係識做D行出去-v-
wing;又好姐0.0~
[color=Blue]班房入面;)[/color]
健;知唔知點解我要叫你返黎呀..[拖米米]
米米;[面紅;$]點知wor-3-
健;[勁大聲]米xx我鐘意左你呀
米米;作死你 講到甘大聲.
健;甘我真係鐘意左你呀ma..做我女朋友..俾我好好地錫你好冇?
米米;[面紅;$+細聲]好..-v-
健;好野!老婆;$
米米;嘻..老公<3
[color=Blue]班房出面[/color]
wing同風就慘D
要係出面睇水xd
直到..健;[勁大聲]米xx我鐘意左你呀 依句
wing;哇 呀健佢真係勇0.0
風;咪係@@ [其實我都好想同你講..]
wing;呵呵;
風;笑咩呀@@?
wing;冇野呀xdd"
出面D花痴開始嘈..
花痴A;呀..我個呀健俾人搶左啦/_\
花痴B;佢唔係你架 彈開啦
風;屌 你地收聲得唔得呀 好撚嘈-,-
wing;咪係-,- 好撚煩呀你地班粉皮-_-
花痴們收哂聲orz
wing;健同米米B佢地出黎啦*v*
風;係wor0.0
wing;拖哂手A___A 公喜哂wor xd~
風;係囉係囉xd
米米;[面紅;$]wing豬我唔會重色輕友架><
wing;聽住先啦
米米;[細聲+係wing耳邊]幾時到你同呀風呀A_A
wing;[冷靜]唔好亂講野好wor0.0~
米米;好啦0.0
聽日會發生咩事呢0.0 希望有CM啦(k)

2011-1-24 04:34 PM Loillpop
cm cm cm :D :D

2011-1-26 11:15 PM jessie72310
cM;)籽到了
快出快出
十卜你吖

2011-1-27 06:49 PM 藍楓
新讀者;)
堅係好睇啵.
我見到都會眼濕濕-v-.:L

2011-1-27 10:36 PM 心情
add oil...good=]

2011-1-29 08:48 PM ★夜影、
GamE 3;)

多謝你地既CM呀>< 好感動呀我XD"
今日會PO多D..補返前幾日冇Po的-)
[color=Purple]上集講到...[/color]
風同米米終於1齊左了[作;唉- -...][米+風;你唉乜-,-?][作;使唔使甘快就甘夾黎恰我- -?]
[color=Blue]第2日;) wing+米米屋企-v-[/color]
[But I get tired, and I get weak I get lost, and I can't sleep..]<-米米手提鈴聲0.0
健;老婆B 起身啦0.0v
米米'[個樣甜到漏]知啦 老公;$.
wing;[醒左]好凍呀0.0!"
米米;[甜]老公 1陣見啦0.0
健;我係你屋企樓下呀 你望下0.0
米米;[驚訝]你幾時黎架-x- [哎 俾你見到我未汁個個樣tim;$]
健;有咩所謂  我老婆幾時都甘靚0.0
米米;[面紅]嘻<3
wing;我好凍呀...米米-3-
米米;知啦~老公我地落黎呀 1齊食早餐啦wing豬-3-
wing;唔要-3- 我先唔做電燈膽0.0
米米;唔係呀 呀風都係度呀傻婆= =
wing;甘我去啦;D 有人陪我;p 因為有人見仔忘友xd"
米米;甘話我架/_\ 好hurt囉~
wing;好啦-3- 唔話你啦-v-
米米;耶 我最愛我wing豬><
wing;我都好愛你呀米米B~
[color=Blue]M記;)[/color]
健;老婆~你想食咩呀 我幫你買呀0.0
米米;[幾嗲-3-]我要食早晨全餐;d
風;哇 你食甘多野唔驚肥xP?
健;哇~風你唔好甘黎恰我老婆好wor"
風;係係 唔恰唔恰~甘快就甘保住你個老婆0.0
wing;唉..風 人地哂緊恩愛呀0.0 不如我地閃XD"
米米;哇 wing豬你唔好甘啦;-3-
wing;[扮嬲]哼..唔理你0.0 呀風我地去第2度食;p
米米;唔好嬲啦-3- [細聲]快D同風去食啦xD
wing;你又亂講野了...
返到學校啦=]
又會唔會有d咩事呢~~
CM  plz<3

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-1-31 01:55 PM 編輯 [/i]]

2011-1-30 12:46 PM Loillpop
po more plz

2011-1-30 02:51 PM ★夜影、
GamE 4;)

搵人幫我del左依個得唔得`;)

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-1-31 01:45 PM 編輯 [/i]]

2011-1-30 05:10 PM 心情
ADD OIL....繼續...

2011-1-31 01:46 PM ★夜影、
GamE 4.1;) 過去`

[color=Blue]返到學校了;)[/color]
wing;米米B..你有呀健就唔理我了~
米米;先唔係呀wing豬-3-
wing;仲話唔係0.0?
米米;唔好嬲啦0.0~
wing;甘你幫我買份3文治啦-0- 我好肚餓呀-  -
米米;好啦..你頭先都冇食野..
wing;唔該米米B;$.
風;[走埋黎]我陪你呀米米 我有野想問你xd
[color=Blue]地下Canteen<3[/color]
米米;做咩呀.你想知D咩0.0
風;知唔知呀wing鐘意d咩架你0.0?
米米;知都唔話你知呀0.0 做咩呀 你想追佢`?
風;係呀.....其實係唱k個日開始我就已經鐘意左佢.
米米;哦哦~
風;甘點解你唔講我知佢鐘意咩..
米米;佢好難會再對任何人心動架啦`唔好哂心機...;
風;[好奇+有d 唔開心]點解..?
米米;[細聲]唉 你唔好話係我同你講` 佢知道我實冇命-   -"
風;講啦..咩事?
[color=Purple]以下係用米米黎做第1人稱的`[/color]
我同wing豬好細個就識`
佢老豆呀媽都走哂..
好在佢呀媽仲有返少少良心`
佢留左間屋同個個月都會俾錢佢`等佢唔使捱肚餓同有等返學`
就係佢14碎個陣 佢第1次同人拍拖`
佢係佢男朋友身上..拎到人對佢既愛惜` 憐愛`
佢亦都好愛佢男朋友`-)
但係佢地1齊左2年左右`
佢男朋友就同左佢另1個好朋友1齊..
仲去左外國`
佢個陣仲打俾佢男朋友 叫佢唔好同佢散`..
但係佢男朋友好絕甘講左句;[你都係死左條心啦
我已經唔再愛你 你個好朋友索過你多多聲.
你都係執下個樣先學人溝仔啦 呵呵` ]
就係因為依句野..佢就唔再信任何男仔`
佢係之後做到學業好` 樣又靚既完美才女`
令幾多男仔都愛上左佢 就算d男仔條件再好 再靚仔都好
佢都拒絕哂`
米米;就係甘啦...
風;原來係甘..但係我都好有信心我會打動到佢...
米米;甘你要俾心機了...佢唔易信人..
風;知啦..多謝你呀米米;)
米米;我去買份3文治俾佢先..你陪我去買埋返上去啦0.0v
風;好呀0.0v
[size=4][b]CM PLZ<3[/b][/size]
今日會po多d 的-3-"

[[i] 本帖最後由 ★夜影、 於 2011-1-31 08:31 PM 編輯 [/i]]

2011-1-31 08:24 PM 心情
哈哈...我黎左睇啦=]
ADD OIL...繼續加油=]

2011-1-31 10:29 PM Loillpop
add oil sup sup

2011-2-1 01:27 PM ★夜影、
GamE 4.2;) 追求`?

[color=Purple]上集提要;[/color]
米米;就係甘啦...
風;原來係甘..但係我都好有信心我會打動到佢...
米米;甘你要俾心機了...佢唔易信人..
風;知啦..多謝你呀米米;)
米米;我去買份3文治俾佢先..你陪我去買埋返上去啦0.0v
風;好呀0.0v
[color=Blue]今集係用風黎做第1人稱的><'[/color]
知道左wing有個甘既過去`
我真係好心痛` 估唔到佢16碎就有1個甘既回憶`
甘樣令我更加想同佢1齊` 好好地甘錫佢`.
我鐘意佢..其實冇任何原因可言..
係感覺既拘使?定係,?
但係我相信依鐘感覺係我對佢既愛;
所以我要追佢..直到佢應承我.v.!
甘多位讀者會支持我架呵0.0?[風;你地夠膽唔支持就打你地0.0v][作;你唔可以甘做架/0\]
[千羽のとても小さな あなたの願いに寄りそって 笑顔も..]<-wing電話鈴聲`
wing;喂;呀風@@?
風;哇 你好醒` 點知我打黎既
wing;有電話鈴聲架白痴`
風;好囉/0\ 我白痴/0\ [畫圈圈]
wing;好啦好啦 唔白痴 乖[摸頭XD]
風;我又點會白痴呢\0/ 不知幾聰明0.0v
wing;好啦好啦 你聰明 係呢 搵我咩事~
風;你依家得唔得閒呀~
wing;都得既 做咩事6_6?
風;出黎淺水灣得唔得`?
[font=新細明體][size=4][b]有咩事呢0.0 返黎待續`<3
CM PLZ<3[/b][/size][/font]

2011-2-1 06:58 PM 心情
咁短ge今次.
suppore=]

2011-2-1 11:02 PM Loillpop
add oil po

2011-2-2 12:43 AM jessie72310
cM;)
期待緊
加油加油!!?

2011-2-5 10:29 PM ★夜影、
GamE 4.3;) 決定`?

Sor 呀 依2日都開唔到機
POst唔到-_-...sor...會po長 d的-v-
[color=Blue]淺水灣沙灘;)`[/color]
風;你甘快就黎左既..
wing;緊係..我甘勁-v-
風;係係-3- 你最勁了..
wing;叫我出黎做咩@@? 唔係同你吹水甘無聊掛
風;唔係...你跟我黎呀..0.0
wing;去邊呀-_-?
風;跟我黎咪知囉-)
wing;超,懶神秘!
風;唔得咩/_\
wing;得得得-3- 快d行啦0v0
風;行啦行啦~
[color=Blue]淺水灣沙灘某1忽`[/color]
原來風佢用左3個鐘既時間
用d沙整左1個好靚既字..
就係[I♥You]
係個心上面放左1個朱古力心太軟蛋糕..
個個蛋糕係呀風用左2日整出黎既[失敗+成功xd]
wing;[感動到講唔到野+想喊`]
風;呀wing..我鐘意你呀..可唔可以俾個機會我好好地錫你..[拎左佢最鐘意既蛋糕俾佢]
wing;[接+食]對唔住..你俾d時間我考慮下好冇[其實佢對風都有意思]
風;好呀..你唔使甘快答我...但係我真係想你俾個機會我..
wing;嗯 我知...但係好似我依d甘既人 有資格得到人地對我既愛咩..
       次次當我真心甘愛上1個人既時候 佢總係會離開我
      我連自愛都唔識呀...講咩愛人呀...?!
風;依d唔緊要...俾個機會自己..俾個機會我..
    俾機會自己被愛同搵返愛人的感覺...
    就算你真係唔鐘意我..我都會為你付出...
wing;多謝你...但係都係,,俾d時間我諗下先...
風;嗯..我會等你架...
wing;我想返去先..
風;等我送你呀...
wing;好呀...
[color=Blue]風架車度-3-[/color]
wing;話時話..個蛋糕真係好好食呀..你係邊度買架..
風;唔係買架..係我親手整架..你鐘意就好-v-
wing;[又感動]多謝你..但係我真係唔值得你為我做甘多野..
風;甘我真係好鐘意你ma`...我點..捨得放手...
wing;多謝你....."
[color=Purple]wing`獨白[/color]
呀風 好多謝你..
我有幾耐冇試過依種感覺..依家記返起
原來被愛既感覺...係甘樣的..
我真係好想同你1齊..但係我真係唔配...
你係1個好男仔..我唔想因為我甘樣而hurt到你..
我唔識愛人...我驚到時我只會不停甘傷害你`
我真係唔知點去表達` 有住甘既過去既我`
真係可以愛到人..?
[font=新細明體][size=4][b]佢會唔會應承呀風;?
cm plz<3[/b][/size][/font]

2011-2-6 12:27 AM jessie72310
回覆 #28 ★夜影、 的帖子

cM;)加油吖
sUP你

2011-2-6 01:40 AM Loillpop
sup sup add oil

頁: [1] 2 3