論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [100%原創]★有緣無份 注定擦身而過(?) [2/4 Game 8.2已post-v-]
★夜影、 (`★RuKi;))
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
註冊 2011-1-20
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 4770
來自 DaRkness<3
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[100%原創]★有緣無份 注定擦身而過(?) [2/4 Game 8.2已post-v-]

第1次寫..希望唔好太差xD
禁轉 如果想轉既問我-)

你唔問就轉同偷有咩分別;o
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
★人物介紹`-]

女仔先啦0.0
wing-)  [16碎]勁靚女的 屋企都算有米 同米米係由細識到大既好朋友-)
米米-)   [16碎]都係靚女黎的 同wing 1齊住-) 同佢由細識到大0.0v
  舞-)    [18碎]同wing好fd   識左7年左右=)
彤彤-)   [16碎]唔夠米米同Wing靚 姣婆1名-)

男仔啦0.0"
風-)      [16碎]帥爆了 屋企超有米"  同健佢地係好兄弟-)
健-)      [16碎]不及風帥 但係都係屋企好有米個d黎
朗-)      [18碎]彤彤係出面條仔-) 有跟開人`

---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------

GaMe StART`(!)
wing+米屋企=)
米米:超身啦! 今日第1日返學就想遲到 好樣衰架(!) [扯開佢張被]
wing:妖! 俾我訓多陣先啦 [拉返張被姐住個頭xd]
米米:今日有靚仔轉黎我地學校呀! 係咪甘都唔返呀-_-?[再扯]
wing:有靚仔關我咩事=.= 我對佢地冇興趣=.=v[再拉返張被xd]
米米:甘算囉! 甘唔想返去! 我自己返~[拎轉身走人]
wing:[即彈起身]我依家刷牙汁汁個樣出去囉-3-
米米:乖~[摸頭xdxd]
以下係用wing做第1人稱既=]
我係我14碎個年就當冇左呀爸呀媽
1個就有外遇
1個又因為冇錢 走左佬
wing媽:得啦 我留間屋俾你 咩錢我都會幫你交好哂
          個個月俾10萬你 甘ok未?
我:最好-,- 你唔好再出現係我屋企!
媽:我會走 你都唔好再係我面前出現![狠心]
我:好行夾唔送:p~
[街]
米米:妳快d啦小姐 就遲到啦=.="
wing:得啦得啦-_- 催! 知妳好想返去搵靚仔A_A'
米米:wing妳真係太了解我啦-3- [抱]
wing:[推開佢]知啦 我不嬲都甘了解你 呵呵-]
[終於有車返學啦-w-]
wing 佢又唔睇路 1野撞左落個靚仔度x)
wing: sorry呀..我冇心架/_\
靚仔:[哇 佢好靚女呀] 哦..唔緊要;]

終於都返到學校啦=)
米米:你唔食野就上去?
wing:你買上黎俾我啦米米B-w-我上去訓陣先 呵呵xd
米米:好啦 冇你修-v- 係咪照舊腿蛋治0.0?
wing:都係米米你知我心x))
米米:甘1陣班房見啦.-3-
wing:得啦 買左上黎叫醒我xd"

班房-)
係門口..成班人都各有各吹水..好嘈
見到wing返左黎成班靜左靜..之後1堆花痴圍哂去呀wing個位度-x-
花痴A;wing姐; 我買左3文治..你食唔食呀
wing:[c00l+唔出聲]
花痴A見到縮左縮..之後成班人走哂
wing:[1早返到黎就甘-,- 算 訓覺-v-] zzzZZZZZ~
米米:wing~你份3文治呀0.0v
wing:唔該呀米米B-w-[開始食 食完又訓]
米米:真係冇你修-w-!
話甘快班主任黎左orz
wing:[妖 甘快就黎左 仲諗住訓多陣-,-]
米米:快d醒啦wing豬0.0 有靚仔!
wing:有靚仔關我咩事wor..
米米:好似甘熟口面甘既-3-?
wing:你見到個個靚仔都話熟口面架啦-3-!
米米:唔係呀 今次真係架~
wing:[起左身+望左望] 又好似係..(?)
米米:係呢~好話架啦![得戚]

個個男仔係冰戈呢-3-?
希望有CM啦-)

最近5次評分記錄
心情   2011-2-6 11:55 PM   YK幣  +2   感謝你發表了自己原創的文章!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5115
用戶失蹤天數 3489
性別 女仔
狀態 離線

plz po more
sup sup you

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 3464
性別 女仔
狀態 離線

加油...............快D作落去la....

[c=12]♥
[/c=5]
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 4770
性別 女仔
狀態 離線

GamE 1;)

上集講到...
米米:唔係呀 今次真係架~
wing:[起左身+望左望] 又好似係..(?)
米米:係呢~好話架啦![得戚]
個個男仔係冰戈呢-3-?
Miss:今日有3個男仔轉黎我地學校..你地自我介紹先.
風:[c00l]我叫呀風.
花痴A.B.C.D...: [尖叫]哇 好靚仔呀: $~~
健:[c00l]我叫呀健.
花痴E.F.G.H: [尖叫]哇 唔夠呀風靚仔 但係好型呀: $~~
朗:[扮c00l]我叫呀朗
花痴A.B.C.D:妖 彈開啦 呀風~俾你電話我呀><~
風:[c00l]miss我坐邊-,-
健:[c00l]我地唔想企甘耐.
miss:甘風你坐wing前面 健你同呀風坐啦.朗你坐彤彤隔離
風:[c00l]邊個呀wing呀-,-?
wing:我係度,,
風;ok-,-

坐位表;)

wing 米米  XX XX      XX XX
風    健     XX XX      XX  XX
XX   XX     XX  XX     彤彤 朗
XX   XX     XX XX      XX   XX
[係個位度]
米米:hal0;] 我叫米米
wing:我叫呀wing[講完又訓]zzzZZZZZ.
風.健:哦..
米米:1唔1齊食飯?你地新轉黎應該唔多熟路`
風;是但.
健:呀風去我就去.
米米:嗯;) 甘1陣1齊食lunch啦
[話甘快就放lunch..]
米米;wing呀 起身啦. 食lunch啦
wing;唔食呀..俾我訓-w-
米米:你今次唔食我唔幫你買架0.0
wing;好啦好啦..行啦米米豬-w-
米米;係wor 唔記得講你知 今日我地同呀風佢地食
wing;哦..是但啦-v- 米米豬話就去啦;
健;你2個得未呀 我就黎餓死=_=
風;女仔做野係慢d架啦-.-
花痴A;呀風你地唔好同佢地食啦 同我地食咪仲好
風;[c00l+唔出聲+啤左啤]
成班花痴即刻走哂orz
米米+wing:我地得啦0v0
[街]
米米;你地想食咩先0.0?
wing:其實我想去食k lunch-3-
風:是但囉 我又冇咩所謂
健;我都有d想唱k xd
米米:甘我地去唱k啦~ 反正我同wing都唔想上堂xd
[某k場]
wing;其實依家去唱可以唱到幾點?
x;夜晚12點
wing;甘4個呀唔該
x;小姐請等等.
[k房]
風;我熄甘d燈先 唔鐘意甘光-,-
wing:我要唱呀G.E.M-3-
wing:[禁禁禁禁禁..] yeah 點到啦0.0
米米;我又唱.-v-
wing+米米:曾在月光之下望煙花  曾共看夕陽漸降下 要怎麼將一切放下 我怎麼捨得去放下..
米米;仲有掛念好友呀<3
米米+wing;這數天的我變得神經質 渴望看到你卻又不敢走近 每數分鐘來查閱這手機 我若錯過了你來電多可悲..
風+健;[佢地唱歌好好聽-3-..]
風;我想叫酒飲..藍妹岩唔岩?
健;嗌夠1打啦 佢地唔飲我地飲a_a
wing:Yes I belong to you..喂我又飲~
米米;我唔飲酒.俾杯波斯貓我0.0v
風;1杯波斯貓 1打藍妹呀唔該
x;多謝哂 好快送到
風;唔該.

到左夜晚
呀健佢飲到醉左,..
米米;等我送佢返去啦
wing;好啦..
風;使唔使我送你0.0?
wing;好呀....-v-..
wing同風個邊;)
風;你同米米真係好fd-v- 不過我都有呀健做我好兄弟.
wing;車0.0 我同米米1齊住tim呀-x- 你地左邊夠我同米米fd-v-
風;超0.0 1齊住大哂0.0
wing:係大哂架啦A_A"
wing:依 甘快就到左既0.0~
風;請我上你屋企坐下好wor
wing;又好姐 話哂你都送左我返屋企xd
風;wing姐真俾面xd
[wing+米米屋企]
wing:飲唔飲野?
風;唔飲啦 飲左甘多啤都夠哂-.-"
wing:好啦0.0
風;[你真係好得意 好靚0.0]
風;我都差唔多要走啦..
wing;好啦甘..我陪你落去啦-v-
風;唔使啦..我走啦..byebye-v-
米米同健個邊;)
健;[迷糊]妳知唔知我好鐘意你呀米米..
米米;[面紅]你飲醉左啦..我同你返屋企啦..你屋企係邊?
健;我冇醉! 我真係好鐘意你呀...
米米;聽日先講啦..
[健屋企]
叮噹~
X;小姐你係..?依..少爺?
米米;你家少爺佢飲醉左
X;唔該你呀小姐;)
米米;甘你送佢返去啦..我走先啦0.0
X;係既..
[wing+米米屋企]
wing;哇 米米你返黎啦-v- 飲唔飲d野先?
米米;好呀..我好累xd 俾杯可樂我
wing;[遞]點呀你 健同你講左d咩a_a
米米;佢話佢鐘意我呀[面紅;$]
wing;甘咪好囉 你唔鐘意佢咩xd?
米米;緊係唔係啦 但係佢飲醉左先講...點知佢係咪講真wor..
wing;酒後吐真言呀 係真既佢聽日實會搵你講多次既0.0v
米米;甘又係0.0 甘我去沖個涼先 你訓先啦 你都等左我好耐啦
wing;知啦米米B;
到底呀健聽日會唔會同佢講呢0.0
希望有CM到啦-}

Gifts
普通會員

UID 37810
積分 608
經驗 325
YK幣 920
帖子 527
精華 0
註冊 2010-11-4
用戶註冊天數 4922
用戶失蹤天數 4836
性別 男生
狀態 離線

加油哦 期待著、

違規內容
Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5115
用戶失蹤天數 3489
性別 女仔
狀態 離線

add oil with you po

winky320 (monkeyovo)
普通會員
膠膠膠膠膠

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 30896
積分 2872
經驗 434
YK幣 67
帖子 1618
精華 0
註冊 2009-10-30
用戶註冊天數 5291
用戶失蹤天數 1300
來自 馬騮星球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-1-22 07:43 PM  資料 文集 短消息  1463913348 http://hk.myblog.yahoo.com/winky3000
加油呀v_v努力作埋佢

普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 4770
性別 女仔
狀態 離線

其實我次次都作短d會唔會好d..?

普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 4770
性別 女仔
狀態 離線

GamE 2.1;) 準備`

上集講到,,
wing;[遞]點呀你 健同你講左d咩a_a
米米;佢話佢鐘意我呀[面紅;$]
wing;甘咪好囉 你唔鐘意佢咩xd?
米米;緊係唔係啦 但係佢飲醉左先講...點知佢係咪講真wor..
wing;酒後吐真言呀 係真既佢聽日實會搵你講多次既0.0v
米米;甘又係0.0 甘我去沖個涼先 你訓先啦 你都等左我好耐啦
wing;知啦米米B;
第2日;)
健佢好早就返左黎..
[Every time I try to make you smile,  You're always feeling sorry for yourself..]<-風電話鈴聲0.0
風;[未訓醒+迷糊]喂,,
健;[大聲]超身啦風少-,-!
風;你咩料-.-"
健;你今日早d返黎得唔得
風;點解-.-[佢日日唔到差唔多遲到之前都唔會返學-.-v]
健;因為我今日要整d野同米米講我鐘意佢呀0.0
風;甘大件事兄弟點可以唔幫手..即到:p [cut]
呀風都返埋黎 成個班房都冇人..
健;幫我call米米返黎呀0.0
風;知啦知啦
[But I get tired, and I get weak I get lost, and I can't sleep..]<-米米電話鈴聲0.0
米米;[未訓醒]喂~...
風;喂.係咪米米呀 你依家可唔可以返黎學校呀
米米;點解呀orz?
風;返黎你咪知囉0.0v
米米;好啦甘...
到底呀健準備左d咩
俾個咩驚喜米米呢0.0v
CMCm plz<3

Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5115
用戶失蹤天數 3489
性別 女仔
狀態 離線

add oil to po

普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 4770
性別 女仔
狀態 離線

GamE 2.2;) 驚喜;)

del 依個cm plz,..

*◆-]]當初我很堅強地對你說我不會哭×◆`*但最終也哭了|■*×
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 4770
性別 女仔
狀態 離線

GamE 2.2;) 驚喜;)

上集講到..
到底呀健準備左d咩
俾個咩驚喜米米呢0.0v
米米;[驚訝]哇..
風;[細聲]靚唔靚呀 係呀健今日6點鐘叫人開門係度整架..
米米;好靚..[眼濕濕]
原來成個班房都有好多燈飾
仲有好多金色既泡泡..
用d黑布遮住D光.. 之後再係上面天花板整左好多細細粒唔同色既燈仔..
成個班房都好靚'
健;你黎左啦米米;;
風;[細聲]我地都係識做D行出去-v-
wing;又好姐0.0~
班房入面;)
健;知唔知點解我要叫你返黎呀..[拖米米]
米米;[面紅;$]點知wor-3-
健;[勁大聲]米xx我鐘意左你呀
米米;作死你 講到甘大聲.
健;甘我真係鐘意左你呀ma..做我女朋友..俾我好好地錫你好冇?
米米;[面紅;$+細聲]好..-v-
健;好野!老婆;$
米米;嘻..老公<3
班房出面
wing同風就慘D
要係出面睇水xd
直到..健;[勁大聲]米xx我鐘意左你呀 依句
wing;哇 呀健佢真係勇0.0
風;咪係@@ [其實我都好想同你講..]
wing;呵呵;
風;笑咩呀@@?
wing;冇野呀xdd"
出面D花痴開始嘈..
花痴A;呀..我個呀健俾人搶左啦/_\
花痴B;佢唔係你架 彈開啦
風;屌 你地收聲得唔得呀 好撚嘈-,-
wing;咪係-,- 好撚煩呀你地班粉皮-_-
花痴們收哂聲orz
wing;健同米米B佢地出黎啦*v*
風;係wor0.0
wing;拖哂手A___A 公喜哂wor xd~
風;係囉係囉xd
米米;[面紅;$]wing豬我唔會重色輕友架><
wing;聽住先啦
米米;[細聲+係wing耳邊]幾時到你同呀風呀A_A
wing;[冷靜]唔好亂講野好wor0.0~
米米;好啦0.0
聽日會發生咩事呢0.0 希望有CM啦(k)

*◆-]]當初我很堅強地對你說我不會哭×◆`*但最終也哭了|■*×
Loillpop
普通會員

UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
用戶註冊天數 5115
用戶失蹤天數 3489
性別 女仔
狀態 離線

cm cm cm

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5427
用戶失蹤天數 4356
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-1-26 11:15 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
cM;)籽到了
快出快出
十卜你吖

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
藍楓
初級會員

UID 39197
積分 1
經驗 1
YK幣 101
帖子 1
精華 0
註冊 2010-12-25
用戶註冊天數 4870
用戶失蹤天數 4837
性別 女仔
狀態 離線

新讀者;)
堅係好睇啵.
我見到都會眼濕濕-v-.