論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: {轉}--ξ_____分手後。才後悔♥ ◆◇有粗口∞少18+↙
`乜婷. (ζ σ υ ε)
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
註冊 2008-6-12
用戶註冊天數 5808
用戶失蹤天數 4197
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
Ch.26 ξ_____分手後。才後悔♥

易軒-喂.真係好癢.丫[笑出口了].

易軒又想起小優了

======回憶[開]======

-易軒屋企間房-

個時病到5顏6色ga易軒

小優-易軒.食藥喇[第左杯水同埋藥比易軒]

易軒冇理佢,仲訓緊,

小優見到佢咁就就張d藥同埋杯水放左係汁邊個個茶几

小優-傻佬.起身喇[細細聲係易軒耳仔邊講.]

易軒仲係冇咩表示

小優張自己隻玉手放係易軒個”呃”頭

小優望左一望易軒.

小優-{原來你帥左咁多喔.嘻嘻,好幸福喔>///<”}

小優-仲係好熱喎.喂喂.臭易軒.起身喇.食藥喇[好溫柔]

易軒仲係Zzz Ing

小優-好喇.你唔起身我吱你嫁喇.

小優就開始係易軒條頸到畫下畫

易軒-你個豬仔丫[睜開眼睛攬住小優.張小優I落自己到]

小優-喂也.你好曳曳丫,起左身仲要我嗌[輕輕力打落易軒心口]

易軒-我唔曳點可以攬到你丫?[奸奸的說]

小優-你好衰丫.

易軒-衰得過你咩?[met 一 met小優個鼻]

小優係易軒個心口到畫左一d字.

易軒-你畫咩丫?好癢丫[笑Ing]

小優-我再寫多次.你要feel住丫[好燦爛ga笑容]

易軒-知喇知喇[摸住小優又長又滑ga頭髮]

畫下畫

易軒-唔得丫.真係好癢丫.[笑到見牙唔見丫.]

小優-估到我畫左咩未丫?[好可愛ga說]

易軒-唔知丫[笑笑口]

小優-唔知算.[扮嬲]

易軒-好喇.我要食藥喇

小優-當然喇!快d食喇.

易軒-知喇.但係好苦丫.

=====回憶[結]======

續.

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5808
用戶失蹤天數 4197
性別 女仔
狀態 離線

Ch.27 生日?

翠穎-易軒.

易軒-下.做咩?

剛剛發現夢唔知乜事a__a”

翠穎-你岩岩諗咩丫?

易軒-冇

易軒-{講左仲得掂.煩都煩死我}

翠穎-但係你諗野個時好得好甜嫁啵,你陪竟諗緊咩丫?

易軒-冇野丫.[仲係笑緊]

翠穎-講喇.

易軒-諗到你炸嘛

易軒-{求其搵個直口算}

翠穎-真係ga.?[開心到跳-3-]

翠穎就係咁講野.

煩到易軒死了.

[叮噹叮噹叮噹叮噹]上堂ga鐘又響lu.

Miss wong-各位同學.聽日係星期六ga?

男a-wong.唔好講廢話喇.

Miss wong-xxx,咁你知唔知點解我要咁講丫?[笑]

男a個樣勁無奈-____-“

全班係到笑佢^___^

Miss wong-聽日係丫傑少生日丫

易軒-係喎.傑少.差d唔記得悿

小優-哦.傑少.你好野喇.你生日都唔話我知

傑少-唔好意思嘛[面紅中]

Miss wong-聽日去傑少屋企開派對喔.

Miss wong先得咁多人中意.

就係因為佢記得曬所有學生ga生日

同每一個而佢地ga性格黎送禮物

全班也高高興興著

傑少-事但喇.我冇所謂

小優-我今日唔同你放學喇.我要去買禮物.

傑少-比我去喇.

小優-no way

傑少只有嘟長個咀.

續,

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5808
用戶失蹤天數 4197
性別 女仔
狀態 離線

Ch.28 小優買禮物

- 放學 –

小優自己一個番到屋企換好輕便服裝就去左買野比傑少lu.

小優行行行.

小優知道傑少好中意切puzzle

所以小優就行左一間叫“baby puzzle”

p.s小糖

係精品店ga sales

有著甜美ga笑容

好知道容人ga需要

- baby puzzle -

小優入左去.

小糖行到小優面前好有禮貌咁問

小糖-請問有咩可以幫到你?

小優-我有個朋友生,日佢好中意切puzzle

小糖-肯定係男朋友.等我幫你介紹丫.

小優想連忙解色.

但係小糖好熱情咁為佢一一介紹.

小糖-藍小姐.這幅有2個心心.背景帶著清靜ga海面.

如果藍小姐男朋友比軟中意冇咁花同埋咁深色ga

個一幅就比軟清淡.

綠油油ga草配一個藍天白雲ga風景

比人睇落去個感覺會好舒服

小優-我就中意第2幅多d.

小糖-其實你買邊幅唔重要嫁.

只要藍小姐你個男朋友知道你有心就得嫁喇.

小優-咁就買第2幅喇.

小糖-好丫.我而家入去拎過一幅全新ga puzzle比你番去同你個男朋友切喇[好甜ga笑容]

小優-{傑少,希望你中意喇haha}

小優買完之後.

仲baby puzzle門口出來.

小優-{現在買3聽日去傑少到好冇呢?}

小優諗諗下做左最終決定

小優-{唔買喇}

續,

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5808
用戶失蹤天數 4197
性別 女仔
狀態 離線

CH, 29翠穎同易軒買禮物

翠穎同易軒各自番左屋企之後就約出黎買禮物.

翠穎-買咩好丫?[繞住易軒隻手實一實]

易軒-事但喇.我知傑少係中意切PuZZLe

翠穎-咁就買PuZZLe喇

易軒-事但喇.

翠穎-我知呢.邊到專買PuZZLe,個時我同小優好FD個陣都一齊去睇過

易軒-咁咪去個間囉.

其實個間就係BABY PUZZLE

- baby puzzle –

小糖-歡迎光林[好甜美的笑容]

翠穎而為小糖對易軒有好感

其實小糖對每一個客人都用最甜美ga笑容黎招待

易軒-咁我想問,我個fd生日

小糖-乜咁多人生日嫁[細細聲講]

易軒-下.[有d”惡”言咁問]

小糖-呃…冇野丫[還再甜笑]

翠穎的臉色而黑了.

易軒-咁有咩好介紹.

小糖-呃..唔好意思.請跟我過黎喱一邊丫.

易軒-喔.好丫.

小糖-咁我想問你朋友係男仔定係女仔丫?

易軒-男.

小糖-喔.

小糖-{介紹番岩岩個個藍小姐買個一幅.大家都係生日,我諗應該都唔錯}

小糖-這幅有2個心心.背景帶著清靜ga海面.

如果比軟中意冇咁中意深色ga

個一幅就比軟清淡.

綠油油ga草配一個藍天白雲ga風景

比人睇落去個感覺會舒服d

易軒-我中意第2幅多d.

翠穎-但係我中意第1幅多d.

易軒-{但係我覺得第2幅好d喎.算喇.就你.}

易軒-嗯.巧丫.買第2幅丫

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5808
用戶失蹤天數 4197
性別 女仔
狀態 離線

ch.30 傑少的生日{1}

今日小優著左一件黑色半露背連身短裙

穿著一對2串ga高睜鞋出門口

睇落去又優雅又大方

這套3係小優第一次著.

而係傑少送比小優ga生日禮物

傑少一路好想小優著.

今日ga原望實現了.

易軒只同平常一樣.

翠穎穿著一條底胸而貼身ga長裙

如果一腳唔小心.

就會趺到

穿著一對3串高的高睜鞋

- 傑少屋企 –

小優自己一個.

小優同傑少好fd

所以.

小優比任何人一個早.

早d去幫佢手

但係其實.

傑少咁有錢.

大把工人幫佢喇

[叮噹叮噹]事但一位工人開門

工人-請問小姐你搵邊位呢?

小優-我係傑少個好朋友.

工人-哦.咁請你入黎丫.你坐一坐先.我嗌少爺落黎.

小優就坐係梳發到.

當傑少落到黎.

係小優後面.

小優feel到有人

就拎轉個頭起埋身.

小優-傑少.

續.

普通會員

UID 12604
積分 11348
經驗 4369
YK幣 7967
帖子 5192
精華 0
用戶註冊天數 5808
用戶失蹤天數 4197
性別 女仔
狀態 離線

Ch.31 傑少的生日{2}

當時傑少望到小優咁塊面而經紅曬lu.

仲要係紅到不得了>///<

小優-做咩丫傑少?你發燒丫?做咩塊面咁紅嫁?

小優張隻手放係傑少個「呃」頭上

傑少-冇..冇..丫.你好令丫>///<

小優-呃.[又開始面紅喇]多謝

傑少-唔,,,唔,,,洗!你,,你,,咁早,,黎做咩丫?

小優-諗住睇下有咩幫到你囉.

傑少-哦.

還在面紅中>///<

傑少-我準備好曬喇.唔洗幫喇.多謝你丫.不過,,你今日真係好令,!

[叮噹叮噹]門鐘又響起.

小優同傑少走左去開門.

係miss wong同埋幾個同學.

Miss wong-嘩.小優.你好令丫.

女a-係囉.小優你全埸最令丫.

女b-係丫係丫.

小優-下.係咩?>////<[紅面中]

男a-真係好索丫>///<

小優-都係咁姐.

男b-唔係,比平時仲令喔

傑少-我都覺.你中於很著.我好開心丫[當糖攬住小優.]

All-嘩!

小優都唔知比咩反應佢先好.

[叮噹叮噹]門又響了

某工人走左去開.成班人好似d密鋒咁入曬黎.

當中梗係有易軒同埋翠穎喇.

x-1,2,3

all-傑少.生日快樂!

個個係咁比禮物傑少

傑少-多謝曬.[笑得好開心丫^^]

某工人-少爺.出得去喇.

傑少-嗯.

成班友仔沖曬過去花園個邊

又有泳池.又有bbq.仲有好多野.

續,

cutely300
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   長期在線獎章  
UID 16716
積分 785
經驗 155
YK幣 94
帖子 164
精華 0
註冊 2008-9-21
用戶註冊天數 5707
用戶失蹤天數 2768
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

Add Oil~

愛,在那一刻起,已随風而去...
yankilee_baby
普通會員

UID 14618
積分 394
經驗 53
YK幣 133
帖子 70
精華 0
註冊 2008-8-9
用戶註冊天數 5750
用戶失蹤天數 4878
性別 女仔
狀態 離線

要快d出呀!加油!

Kathy668
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 12712
積分 2441
經驗 1168
YK幣 3525
帖子 1659
精華 0
註冊 2008-6-16
用戶註冊天數 5804
用戶失蹤天數 4869
來自 愛你既心
性別 女仔
狀態 離線

THEN......
SUP YOU

[[*〝《誰來愛我 》``×" 小心愛錯ˊ°|||++以免彼此無助〞+還能熱戀誰<]]﹏"|||誰能受得起那麼多°" 為何拿著我消磨 __×°||/|*〞
童話◆中的公主▂可以得到「王子」的愛/\我卻不能︱得到你的愛
we999
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 12744
積分 548
經驗 105
YK幣 544
帖子 142
精華 0
註冊 2008-6-17
用戶註冊天數 5803
用戶失蹤天數 4660
性別 女仔
狀態 離線

加油呀
快d post@@
  s  U  P

希望可以同你一世做好朋友
 ╭╮ ☆~☆~☆~☆~☆
╭┘?FriendShipForever
╰?┘ ☆~☆~☆~☆~☆
sinyi1130 (Phoebe)
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5796
用戶失蹤天數 4441
來自 媽子的大肚dum v3v
性別 女仔
狀態 離線

我月看自己個故仔月想嘔也-__-
唔好睇都十卜@0@?
其實我已經po左大結局嫁喇

◆[[`分 手 後 。才 後 悔 ×,,*{100%原創+有粗口+少18}★°完±×■
http://www25.discuss.com.hk/view ... page%3D1&page=1

希望大家中意喇xdd`

`乜叉.
高級會員

嘉許勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6196
用戶失蹤天數 5040
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 sinyi1130 於 2008-10-31 06:29 PM 發表。 
我月看自己個故仔月想嘔也-__-
唔好睇都十卜@0@?
其實我已經po左大結局嫁喇

◆[[`分 手 後 。才 後 悔 ×,,*{100%原創+有粗口+少18}★°完±×■
http://www25.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=781548 ...

你月?

deadwood
天樂仔仔
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 7821
積分 1370
經驗 545
YK幣 17
帖子 589
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5970
用戶失蹤天數 3051
來自 ﹏帝國軍○[天.下]我唔食飯就
性別 男生
狀態 離線

個結局唔得
因為之前咩咩藍總既野都冇講過

Evelyn (※呀欣※)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 19278
積分 1367
經驗 299
YK幣 151
帖子 649
精華 0
註冊 2008-11-10
用戶註冊天數 5657
用戶失蹤天數 4937
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-2-28 11:58 AM  資料 文集 短消息  evelyn1998429@yahoo.com.hk
我覺得ok啦~

http://www.fx-word.com/search.php?img=1265878294Q
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5127
用戶失蹤天數 3501
性別 女仔
狀態 離線

moremoremore

自由SAY death-angel:一個怪物妒忌你的相貌,對你發起了攻擊。