論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 大家分享下la~
dicky (一生誓愛)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
註冊 2009-10-2
用戶註冊天數 5331
用戶失蹤天數 4647
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
大家分享下la~

唔知大家心目中鐘意既女仔係點嫁呢~?
我自己就係可愛..專一..傻傻地既~
能夠真心愛我的...

★無論如何還是祝福你...該做的都做了?也許現在的你..幸福得多了"
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
阿軒
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 13026
積分 1686
經驗 442
YK幣 1055
帖子 562
精華 0
註冊 2008-6-26
用戶註冊天數 5795
用戶失蹤天數 4998
性別 男生
狀態 離線

我中意既係~
同你既叉唔多
傻傻地
清純d
同專一
唔花心
就夠嫁喇

因為12月24號仙同條女散左

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
用戶註冊天數 5331
用戶失蹤天數 4647
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 阿軒 的帖子

傻傻地幾好...只愛我一個
唉...今日係我地開始既紀念日26號...
分手係31號

★無論如何還是祝福你...該做的都做了?也許現在的你..幸福得多了"
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6103
用戶失蹤天數 4144
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

而家香港d男仔-.-
個個都睇樣既-.-
話就話要專一又乜野又乜野咁-.-全部都係大話

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
普通會員

UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
用戶註冊天數 5331
用戶失蹤天數 4647
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 燒魚 的帖子

唔係lor~
有d女仔好花心嫁...搞到自己好傷
補充一下~ me 是澳門= =

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6103
用戶失蹤天數 4144
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 dicky 的帖子

其實我覺得越係靚女越係扮野果d就一定花心架啦-.-
我識好多都係同個男仔拍拖果陣係一腳踏幾船[sad]
澳門又點喎-.-根本就係個個男仔都好介意自己女朋友個樣既-.-

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
普通會員

UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
用戶註冊天數 5331
用戶失蹤天數 4647
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 燒魚 的帖子

你都講得幾岩既
但係我唔係睇樣嫁...
我鐘意d傻傻地天真同可愛嫁...
係真心就足夠la

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6103
用戶失蹤天數 4144
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 dicky 的帖子

要培養感情唔易..因為我唔係好信一見鍾情呢類-.-
要傻傻地又天真既話..而家好似你呢d年紀既女仔就真係好少..什至冇添{睇你個樣都唔細}
而家d女仔勁早熟-.-

普通會員

UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
用戶註冊天數 5331
用戶失蹤天數 4647
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

就憑你呢依個>>而家d女仔勁早熟-.-
我十分同意...睇黎我地有排傾(有些小同類人)
我自己班d女仔個個出街下下著到鬼死咁短

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6103
用戶失蹤天數 4144
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #9 dicky 的帖子

唉-.-我唔明點解近排個個女仔都要著條短過底褲既所謂{熱褲}-.-
另外就係勁中意著背心啊之類果d-.-
更加睇唔順眼既就係一個43kg{或者係勁瘦既女仔}當住我呢個肥妹面前-.-
話自己肥要減肥{真sh*t}
而家d女仔個個都係咁-.-勁難頂- -

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5374
用戶失蹤天數 516
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 燒魚 的帖子

魚姐真係勁∼:∼
你咪減LOR
仲有著熱褲咪由佢冷死LOR--
理得佢 當佢 O*9 唔得加?

普通會員

UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
用戶註冊天數 5331
用戶失蹤天數 4647
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 燒魚 的帖子

嗯嗯~我之前果個次次出街短褲短褲...無嫁la~
真係唔明依加d女仔點諗...
比如人地認真既...但係佢就當玩玩下...要玩咪倍佢玩lor~
依種咁既心態真係= =

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6103
用戶失蹤天數 4144
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #11 啊BeN 的帖子

呢d咪就係叫做凍都唔肯著多件死都要貪靚- -

dicky:
我真係勁唔鋸-.-
之前我fd同我ex喺一齊..因為我ex係中意我fd先飛我
之後我fd竟然話唔係中意佢-.-
我真係激動到話你咪玩佢啦係就認真d啦!-.-
到左而家佢地真係散左囧

普通會員

UID 30392
積分 4149
經驗 1534
YK幣 179
帖子 2887
精華 0
用戶註冊天數 5331
用戶失蹤天數 4647
來自 冰封一角
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 燒魚 的帖子

你真係慘~如果比你地重新開始過~你會唔會同佢係埋一齊?

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6103
用戶失蹤天數 4144
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #14 dicky 的帖子

唔會拉..佢飛我係因為我唔靚女咋
我記得初初我問佢..你介唔介意女仔唔令又肥?
佢話..肥好啊..幾得意啊..唔令冇所謂啦最緊要真心
結果我真係擺個心出黎..但係佢?哈哈得啖笑-.-