YK Forum » 戀愛 » 大家分享下la~

2009-12-26 09:17 AM dicky
大家分享下la~

唔知大家心目中鐘意既女仔係點嫁呢~?
我自己就係可愛..專一..傻傻地既~
能夠真心愛我的...

2009-12-26 10:43 AM 阿軒
我中意既係~
同你既叉唔多
傻傻地
清純d
同專一
唔花心
就夠嫁喇

因為12月24號仙同條女散左

2009-12-26 10:47 AM dicky
回覆 #2 阿軒 的帖子

傻傻地幾好...只愛我一個
唉...今日係我地開始既紀念日26號...
分手係31號

2009-12-26 11:34 AM 燒魚
而家香港d男仔-.-
個個都睇樣既-.-
話就話要專一又乜野又乜野咁-.-全部都係大話

2009-12-26 11:36 AM dicky
回覆 #4 燒魚 的帖子

唔係lor~
有d女仔好花心嫁...搞到自己好傷
補充一下~ me 是澳門= =

2009-12-26 11:37 AM 燒魚
回覆 #5 dicky 的帖子

其實我覺得越係靚女越係扮野果d就一定花心架啦-.-
我識好多都係同個男仔拍拖果陣係一腳踏幾船[sad]
澳門又點喎-.-根本就係個個男仔都好介意自己女朋友個樣既-.-

2009-12-26 11:41 AM dicky
回覆 #6 燒魚 的帖子

你都講得幾岩既
但係我唔係睇樣嫁...
我鐘意d傻傻地天真同可愛嫁...
係真心就足夠la

2009-12-26 11:43 AM 燒魚
回覆 #7 dicky 的帖子

要培養感情唔易..因為我唔係好信一見鍾情呢類-.-
要傻傻地又天真既話..而家好似你呢d年紀既女仔就真係好少..什至冇添{睇你個樣都唔細}
而家d女仔勁早熟-.-

2009-12-26 11:46 AM dicky
就憑你呢依個>>而家d女仔勁早熟-.-
我十分同意...睇黎我地有排傾(有些小同類人):em32:
我自己班d女仔個個出街下下著到鬼死咁短

2009-12-26 11:48 AM 燒魚
回覆 #9 dicky 的帖子

唉-.-我唔明點解近排個個女仔都要著條短過底褲既所謂{熱褲}-.-
另外就係勁中意著背心啊之類果d-.-
更加睇唔順眼既就係一個43kg{或者係勁瘦既女仔}當住我呢個肥妹面前-.-
話自己肥要減肥{真sh*t}
而家d女仔個個都係咁-.-勁難頂- -

2009-12-26 11:50 AM 啊BeN
回覆 #10 燒魚 的帖子

魚姐真係勁∼:∼
你咪減LOR
仲有著熱褲咪由佢冷死LOR--
理得佢 當佢 O*9 唔得加?

2009-12-26 11:51 AM dicky
回覆 #10 燒魚 的帖子

嗯嗯~我之前果個次次出街短褲短褲...無嫁la~
真係唔明依加d女仔點諗...
比如人地認真既...但係佢就當玩玩下...要玩咪倍佢玩lor~
依種咁既心態真係= =

2009-12-26 11:53 AM 燒魚
回覆 #11 啊BeN 的帖子

呢d咪就係叫做凍都唔肯著多件死都要貪靚- -

dicky:
我真係勁唔鋸-.-
之前我fd同我ex喺一齊..因為我ex係中意我fd先飛我
之後我fd竟然話唔係中意佢-.-
我真係激動到話你咪玩佢啦係就認真d啦!-.-
到左而家佢地真係散左囧

2009-12-26 11:55 AM dicky
回覆 #13 燒魚 的帖子

你真係慘~如果比你地重新開始過~你會唔會同佢係埋一齊?

2009-12-26 12:00 PM 燒魚
回覆 #14 dicky 的帖子

唔會拉..佢飛我係因為我唔靚女咋
我記得初初我問佢..你介唔介意女仔唔令又肥?
佢話..肥好啊..幾得意啊..唔令冇所謂啦最緊要真心
結果我真係擺個心出黎..但係佢?哈哈得啖笑-.-

2009-12-26 12:03 PM dicky
回覆 #15 燒魚 的帖子

嗯~依個就係有陣時d野有就之後就唔想有﹏冇好過有
我提出分手既...當然有好多原因la~
其中我知咩都比唔到佢~又唔夠人靚仔~
我講你知丫~ 我識佢2日就追左佢la~
所以咪唔清楚佢d野lor~
愛情依家野真係= =

2009-12-26 12:08 PM 燒魚
回覆 #16 dicky 的帖子

唉[嘆]
而家d女仔真係好貪慕虛榮-.-
明明有左一個之後見到第2個又覺得本身果個唔夠好-.-
識2日就追人-.-真係主動
我同佢係朋友先架..因為當初我有第2個先..
之後因為我哥個成日唔陪我我先飛左佢..同果個賤男一齊..
同佢一齊之後先知道佢勁有錢-.-但係我都冇因為咁而貪佢d乜野..
我地都係日日傾計講心事談下情..有時傾下電話咁..
我有幾次都為左佢同我老豆嘈-.-
之後有一次佢fd話約出黎玩..我咪諗住約埋佢囉..
咁我叫埋我fd陪我出-.-之後佢就中意左我fd勒..
佢番到屋企之後msn同我講話中意左我fd..問佢電話又問佢名又問佢msn
佢都唔知果陣已經hurt到我..真係賤男-.-!

2009-12-26 12:12 PM dicky
回覆 #17 燒魚 的帖子

你好慘lor~
我都為左同d人嘈~
聽下忘記傷害~林峰既
聽下d歌詞~好岩嫁:'(
我無諗過會同佢散...明明講好一生一世嫁~做咩結局會...
[url]http://www.youtube.com/watch?v=UlLj6ijlyRY&feature=related[/url]

[[i] 本帖最後由 dicky 於 2009-12-26 12:14 PM 編輯 [/i]]

2009-12-26 12:15 PM 燒魚
回覆 #18 dicky 的帖子

咁我又未算於慘既- -|||
只係down左一排咁-.-
咦-.-呢首係律政新人王既主題曲黎@v@
好聽..歌詞都幾岩我~v~
其實..而家仲係十幾歲人-.-講咩一生一世丫-_-
根本冇可能- -

2009-12-26 12:19 PM dicky
回覆 #19 燒魚 的帖子

我down左2個月...
我知一生一世冇可能...不過拍拖唔講依家人d女仔唔感動= =
依加你有冇同佢聯絡?

2009-12-26 12:21 PM 燒魚
回覆 #20 dicky 的帖子

我down緊果陣果個fd都有搵我傾番
我坐喺學校後樓梯同佢講左好多悔氣既說話..
當然都有祝福佢地拉`唔同叫佢地散咩- -
一生一世呢家野起碼都20歲先好講- -唔係要買保險:clown:
聯絡?我挑~我記得我轉新msn果陣..sd哂比人叫佢地add
但係好可惜..佢冇做到..我近排on番舊msn果陣..見佢仲好地地on住..冇野發生

2009-12-26 12:24 PM 阿軒
回覆 #19 燒魚 的帖子

唔好講咩一生一世啦

跟本e+ d女唔會同你一過人世

佢地搵到第二個好個你

就會飛左嫁喇

e個係女仔花心本性

2009-12-26 12:25 PM 燒魚
回覆 #22 阿軒 的帖子

其實好多男仔都係咁..
係成正比- -!

2009-12-26 12:26 PM dicky
回覆 #22 阿軒 的帖子

同意同意~!
女仔只注重外表既男仔(軒仔既Hurt So Bad)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=1lcKhhVzY3A&feature=related[/url]

2009-12-26 12:27 PM 阿軒
回覆 #23 燒魚 的帖子

唔花心 邊會搵第二個

2009-12-26 12:28 PM 燒魚
其實我覺得係咪好多人無論男女都係介意人地既外表:em35:

2009-12-26 12:30 PM dicky
回覆 #26 燒魚 的帖子

唔多唔小都有既~
講到真心依加野~
d人覺得有男/女朋友可哂命
好型咁~都係玩人姐

2009-12-26 12:31 PM 燒魚
回覆 #27 dicky 的帖子

其實靚呢樣野只係短暫架姐-.-
就算唔令既..都未至於好似et果d咁架嘛-.-
正正常常咪好囉- -

2009-12-26 12:37 PM dicky
女仔去到一個階段就分開哂...
等同一條分隔
如下圖

靚女

豬排

去到一定時間...成長到某階段...就會咁

2009-12-26 12:46 PM 燒魚
回覆 #29 dicky 的帖子

- -十分認同- -圖亦十分有趣- -

頁: [1] 2
查看完整版本: 大家分享下la~