論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

Kiana淚 (Kiana)
普通會員

UID 50284
積分 196
經驗 21
YK幣 292
帖子 55
精華 0
註冊 2013-2-14
用戶註冊天數 4106
用戶失蹤天數 3835
來自 回憶走廊
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 keith_keith 於 2013-2-15 10:22 PM 發表。 
唔違反壇規/版規,一定冇人夠膽扣你分

有人夠膽扣就用報告功能report俾超版處理

雖然我有睇壇規,但我驚違反左都唔知
有啲規則都不太明,可能係我太蠢@@

◤°當天立下的承諾,你是否已遺忘?°◥
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5589
用戶失蹤天數 118
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #46 Kiana淚 的帖子

基本上三樣已經包含晒

1. 唔打粗口
2. 唔呃post/灌水/洗版
3. 唔post廣告/甜野

YK吹水離題會 : 按此進入
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 50284
積分 196
經驗 21
YK幣 292
帖子 55
精華 0
用戶註冊天數 4106
用戶失蹤天數 3835
來自 回憶走廊
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 keith_keith 於 2013-2-15 10:37 PM 發表。 
基本上三樣已經包含晒

1. 唔打粗口

1.粗口一定唔會打,我本身都唔講嘅,,
2.呃post,灌水應該少機會發生,
2.洗版就...其實不太明白點先為之洗版
壇規話:    「洗版」是指在短時間內不停開重覆的新主題或回覆。
    會員請盡量不要在一天內於同一版塊不斷發主題。

咁我今日發左兩篇心理測驗,算5算洗?
3.我唔會post廣告咁得閒,所以稍微可以放心,
不過咩係甜野?

Matthew417 (M417)
管理員
Java Programmer

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 33003
積分 12477
經驗 1098
YK幣 3805
帖子 3005
精華 1
註冊 2010-2-23
用戶註冊天數 5193
用戶失蹤天數 7
來自 Hong Kong
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kiana淚 於 2013-2-15 10:59 PM 發表。
咁我今日發左兩篇心理測驗,算5算洗?

洗版準則: (2011.07.27 更新)
以下兩種情況皆屬於洗版行為:
1. 洗版指十分鐘內連續地發多於7個主題或15個回覆。
2. 一小時內在同一版區發表多於7個主題或15個回覆。

普通會員

UID 50284
積分 196
經驗 21
YK幣 292
帖子 55
精華 0
用戶註冊天數 4106
用戶失蹤天數 3835
來自 回憶走廊
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #49 Matthew417 的帖子

謝解釋,總算明啲,
另再問,
揾古文嚟回覆都扣分?

*桂子* (甜蜜惡魔*)
高級會員
單身快樂

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 45364
積分 1317
經驗 236
YK幣 1009
帖子 791
精華 0
註冊 2012-1-26
用戶註冊天數 4491
用戶失蹤天數 2903
來自 無人之境
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 keith_keith 於 2013-2-15 10:37 PM 發表。 
基本上三樣已經包含晒

1. 唔打粗口

嘿^^
好內無見啦bo~

超越傷痛的唯一辦法.就是原諒傷害你的人..
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 33003
積分 12477
經驗 1098
YK幣 3805
帖子 3005
精華 1
用戶註冊天數 5193
用戶失蹤天數 7
狀態 離線

回覆 #50 Kiana淚 的帖子

少量(1-3篇)唔會扣.

普通會員

UID 50284
積分 196
經驗 21
YK幣 292
帖子 55
精華 0
用戶註冊天數 4106
用戶失蹤天數 3835
來自 回憶走廊
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #52 Matthew417 的帖子

如果有人覆古文,
咁我再覆,
我係唔係都算推古文?

管理員

UID 33003
積分 12477
經驗 1098
YK幣 3805
帖子 3005
精華 1
用戶註冊天數 5193
用戶失蹤天數 7
狀態 離線

回覆 #53 Kiana淚 的帖子

你唔算, 最早覆古文果個人先算.

普通會員

UID 50284
積分 196
經驗 21
YK幣 292
帖子 55
精華 0
用戶註冊天數 4106
用戶失蹤天數 3835
來自 回憶走廊
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #54 Matthew417 的帖子

咁我放心了
真係唔該曬你

管理員

UID 33003
積分 12477
經驗 1098
YK幣 3805
帖子 3005
精華 1
用戶註冊天數 5193
用戶失蹤天數 7
狀態 離線

回覆 #55 Kiana淚 的帖子

唔洗, 解答會員既疑問係我既職責. ^^