論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5334
用戶失蹤天數 824
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
溫度問題

岩岩上左粒食塵機啦,咁緊係燒下機先啦

燒一燒即刻上到78度

降溫都慢到 hi hi

(之前粒3核雞頂到盡都係55)

好啦以為散熱沒整好啦

扣到實一實,好難冇整好下話

好啦重新上多次散熱膏<支野放左好耐,水水地,唔知關唔關事

開機再燒過 76?

其實係我睇錯定係要換過支散熱膏

小弟電腦知識太弱,求指導

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5543
用戶失蹤天數 72
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

換散熱膏

水左 = 冇咩用

仲有8 Cores個溫度差唔多啦,熱嘅原因係因為你燒緊機

YK吹水離題會 : 按此進入
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5334
用戶失蹤天數 824
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

l4d2 10min

多核心on

ball2356
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 39258
積分 4824
經驗 141
YK幣 483
帖子 286
精華 0
註冊 2010-12-28
用戶註冊天數 4840
用戶失蹤天數 3336
性別 男生
狀態 離線

坐等樓主換新U~

barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
註冊 2010-12-1
用戶註冊天數 4866
用戶失蹤天數 2340
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

散熱膏唔係真係用泥散熱
係比你個fan同粒U接觸好D
買過啦~~~

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5334
用戶失蹤天數 824
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

降電壓成功了事

唔關散熱風扇,散熱膏問題 gg