論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: Counter-Strike Dark MooN v1.6 發佈區 (已發佈v1.691更新檔)
  本主題已加入至作者的 myPage 個人文集  
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 34151
積分 20431
經驗 1121
YK幣 3507
帖子 2980
精華 0
註冊 2010-4-16
用戶註冊天數 5122
用戶失蹤天數 3788
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #45 andyt0621 的帖子

down完就系咁

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
秘密行動 (潜水中)
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
註冊 2010-12-27
用戶註冊天數 4867
用戶失蹤天數 3525
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #45 andyt0621 的帖子

參數就一齊測試啦
不過佢地已經仿到好勁 - -

話說你見到佢D參數應該眼花 -.-
[p_sub][p_body][w_sub][w_body][p_sequence][cswpn][ammocost]

-.- 話說你應該要加個 ammocost ......

點解我用到 WPS,但係 Block 都係唔得
仲有咩 plugins or modules 要開架?
可能我 close 哂D重要野 - -

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
andyt0621
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 40139
積分 12826
經驗 23
YK幣 2269
帖子 1661
精華 0
註冊 2011-1-29
用戶註冊天數 4834
用戶失蹤天數 3178
性別 男生
狀態 離線

回覆 #46 23208367 的帖子
唔知點解 =.=

回覆 #47 秘密行動 的帖子
ammocost是旦啦..
盾牌戈到..你系唔系玩玩下彈嫁

--

話說..如果我將刀類插件整晒[2time_attack][angle_attack]... ...
會唔會好過用type fix功能 0.0

秘密行動 (潜水中)
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
用戶註冊天數 4867
用戶失蹤天數 3525
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #48 andyt0621 的帖子

盾牌戈到係見到 CT + CT 開槍 / 當 CT 戈陣就會彈出
解決唔到,sad,所以用左 non-shield

--

好過掛
話說抄下 BTE 都唔錯 ......
佢用左 [p_sub][p_body][w_sub][w_body] 黎精簡 ......
勁 - -
你可唔可以整到咁呢?
我想精簡下 mdl 容量 =.=
因為最大容量點都係 mdl ......

反正我戈邊都有一位識模組既人
唔知 pro 唔 pro 啦
遲D隱退一段時間 (學業問題)
佢有咩唔識應該會問你的 ......
個名遲D比你 ...... (YK&FB)

換手臂好似要用 MH ?.?
好似 CSO 咁
手臂唔係連把槍一齊
係獨立模組 ......

zxcvasd2
普通會員

在線王勳章  
UID 36440
積分 4013
經驗 65
YK幣 1387
帖子 406
精華 0
註冊 2010-9-11
用戶註冊天數 4974
用戶失蹤天數 607
性別 男生
狀態 離線

回覆 #49 秘密行動 的帖子

其實精簡mdl 容量呢,
我尋日發現左用MH整自定義手臂TGA貼圖的方法
E家整緊, 整完個mdl file 應該會細好多...

秘密行動 (潜水中)
版主

UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
用戶註冊天數 4867
用戶失蹤天數 3525
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #50 zxcvasd2 的帖子

GJ
勁 -.- 咁你都整到 , thx ......

話說大江呢排都幾忙
話唔知整咩秘密野 -.-

不過你可以問下佢點支援 4554 ......
因為 3266 始終都唔太相容 Win7 (3266係2005年既野,個陣都未出 Vista)
我問下佢先
--

我解決左彈 shield 個錯誤 =.=
原來關多了 modules -.-

zxcvasd2
普通會員

在線王勳章  
UID 36440
積分 4013
經驗 65
YK幣 1387
帖子 406
精華 0
用戶註冊天數 4974
用戶失蹤天數 607
性別 男生
狀態 離線

有無人知道其實CSO手臂貼圖既long short 同 origin 有咩用?(0r 分別?)

andyt0621
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 40139
積分 12826
經驗 23
YK幣 2269
帖子 1661
精華 0
用戶註冊天數 4834
用戶失蹤天數 3178
性別 男生
狀態 離線

我記得512限制系檔案數量..
唔系檔案容量..
不過用MH自定義手臂正 0.0

回覆 #52 zxcvasd2 的帖子
唔知丫 0.0

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4978
用戶失蹤天數 617
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #49 秘密行動 的帖子

MH自動導入手臀貼圖於所有槍枝-hand部份
正在研究如何有效地把mh2.0加入LS中

秘密行動 (潜水中)
版主

UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
用戶註冊天數 4867
用戶失蹤天數 3525
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

我唔駛理 512 Limit
我都沒打算放咁多槍落去
我只係想精簡容量 -.-

不過 512 limit 呀?
用 BT3 (=LS) 個種方法囉
不過一開始實好麻煩

andyt0621
普通會員

UID 40139
積分 12826
經驗 23
YK幣 2269
帖子 1661
精華 0
用戶註冊天數 4834
用戶失蹤天數 3178
性別 男生
狀態 離線

回覆 #54 小狗x托柒 的帖子
分唔清2.0系djb定系zx戈個 =.=

回覆 #55 秘密行動 的帖子
OK..My Misunderstanding

我都唔系玩好多槍既人..
唔整BTE戈種了
不過..我有諗過..
寫config..
設定是否更改P.W 0.0

秘密行動 (潜水中)
版主

UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
用戶註冊天數 4867
用戶失蹤天數 3525
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #56 andyt0621 的帖子

係 -.-
DJB 就叫 2.0
zx 戈個叫 V2 ......

==

我都唔係,

即係點 = =?
可唔可以講下例子 ......

andyt0621
普通會員

UID 40139
積分 12826
經驗 23
YK幣 2269
帖子 1661
精華 0
用戶註冊天數 4834
用戶失蹤天數 3178
性別 男生
狀態 離線

回覆 #57 秘密行動 的帖子

好好既分辨方法 .. thZ =]

姐系..我可以寫到插件唔Precache P/W檔..
淨系Precache V檔..淨系自己睇到新槍模組..
減少P/W檔既Precache可以整都幾把槍 0.0

秘密行動 (潜水中)
版主

UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
用戶註冊天數 4867
用戶失蹤天數 3525
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #58 andyt0621 的帖子

的確唔錯 =]
呢個方法已算是好了

zxcvasd2
普通會員

在線王勳章  
UID 36440
積分 4013
經驗 65
YK幣 1387
帖子 406
精華 0
用戶註冊天數 4974
用戶失蹤天數 607
性別 男生
狀態 離線

=]

曬圖曬命不解釋