論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: RedNoon 【 小姐妳貴姓 】 Offical MV
milanda
普通會員

UID 47970
積分 215
經驗 129
YK幣 415
帖子 77
精華 0
註冊 2012-8-19
用戶註冊天數 4239
用戶失蹤天數 2136
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
RedNoon 【 小姐妳貴姓 】 Offical MV

http://www.youtube.com/watch?v=oVGfytrHcHE

監製/編曲:英師傅
曲:馬嘉均@RedNoon
詞:陳仲偉/馬嘉均@RedNoon

香港有傾向女尊男卑的現象,
產生很多港女、港仔等名詞,
很多人認為是香港女姓的錯,但是愛情永遠都是相方的,
男女都是成因,問題須要大家深思!
思考之前,先來看看笑一下啦!!!!

《小姐你貴姓》獲勁歌金榜第九位,收錄在WHOCARES專輯內。

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
milanda
普通會員

UID 47970
積分 215
經驗 129
YK幣 415
帖子 77
精華 0
用戶註冊天數 4239
用戶失蹤天數 2136
性別 女仔
狀態 離線

一首節拍比較新的歌又好聽.

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
milanda
普通會員

UID 47970
積分 215
經驗 129
YK幣 415
帖子 77
精華 0
用戶註冊天數 4239
用戶失蹤天數 2136
性別 女仔
狀態 離線

小姐妳貴姓 扮到成個大歌星
小姐妳貴姓 自以為態度好型
小姐妳貴姓 仲要為你扮猩猩
小姐妳貴姓 是否在製造即興

(算數吧 算數吧 夠作賤 駛乜怕)
啦啦啦 啦啦啦啦啦 要喝就喝盡那杯茶
(愛愛吧 愛愛吧 再作狀 未算假)
啦啦啦 啦啦啦啦啦 要愛就愛就無謂耍

小姐妳貴姓 直接地透露心聲
公主嘅個性 像每日拜候宮庭
畢生嘅緻興 為妳而變做精兵
轉載來自 ※Mojim.com 魔鏡歌詞網
咇出嘅幹勁 求愛別帶著天秤

(愛愛吧 愛愛吧 再作狀 未算假)

幾千噸壓力跌落嚟 有寄託 不好嗎
天天都有末世期限 這分鐘 就愛吧

(愛愛吧 愛愛吧 再作狀 駛乜怕)
啦啦啦 啦啦啦啦啦 我會共妳全力玩耍

wongaaalex
禁止發言

UID 49152
積分 9
經驗 7
YK幣 112
帖子 6
精華 0
註冊 2012-11-12
用戶註冊天數 4154
用戶失蹤天數 4131
性別 男生