論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -  ’_>‵ 淡定蠢族之廿二回 ★//
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6302
用戶失蹤天數 3865
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
嗚...點解學校甘無聊架...

嗚...今次我冇曬面啦/___\

事情是這樣的-__-"

學校整左個F.5為F.6 放榜打氣組x___x"

我心諗sosad 班人肯定會369我地啦嗚...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 1308
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-6-23 03:00 PM 發表。 

事情是這樣的-__-"

冇野既 所謂打氣 就真係去打氣
同燃燒時間既聯誼會
到出dse成績 要喊到七彩都仲係要喊
懶懶閑既都仲係懶懶閑

老師搵呢個都係想幫下人 表達下心意姐
就畀面去去捧場啦 (打飛

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-6-23 10:09 AM 發表。

我揀asso都係放手一搏

話說你報咩科@_@(好奇

咩黎

默哀

向專科揀去 IVE報左測量ww

可惜你drop左 bio
我仲諗左想報ha既nursing hd
不過好似仲未出消息ww?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 4077
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-6-23 03:00 PM 發表。 

事情是這樣的-__-"

加油

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-6-23 09:50 PM 發表。 
就向專科揀去 IVE報左測量ww

可惜你drop左 bio
我仲諗左想報ha既nursing hd
不過好似仲未出消息ww?

以前有諗過做護士...
但我驚血呀之類個d野
所以都係算 :s

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5387
用戶失蹤天數 3979
性別 女仔
狀態 離線

_你好^(&($)$*)($*()嬲呀

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4716
用戶失蹤天數 1050
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

去晒邊

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 1308
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-6-24 12:18 PM 發表。 

加油

以前有諗過做護士...
但我驚血呀之類個d野
所以都係算 :s

血唔唔係好惡怖吧
不過人人都有弱點既 正如我都好怕甲曱-w-

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 4077
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-6-27 08:16 AM 發表。 

血唔唔係好惡怖吧
不過人人都有弱點既 正如我都好怕甲曱-w-

我好驚尼D架
BIO切動物野我都唔敢切 -_-

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 1308
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

話說我有睇你地speech day啊-w-
見到wingyan 同仁傑大人個…背影 (茶

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-6-29 11:16 AM 發表。 

我好驚尼D架
BIO切動物野我都唔敢切 -_-

真善良
可惜我都係唔用切的 我係用剪的
其實我都唔敢切 驚切過頭切中血管

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 4077
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-6-29 11:49 AM 發表。 
話說我有睇你地speech day啊-w-
見到wingyan 同仁傑大人個…背影 (茶

真善良
可惜我都係唔用切的 我係用剪的
其實我都唔敢切 驚切過頭切中血管

見唔到我

點剪, 剪咩
當年劏老鼠都係由我同桌同學完成

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6302
用戶失蹤天數 3865
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #368 kukucat 的帖子

只係個背影/__\

h0h0h0h0h0你又走得甘鬼快sosad嗚

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 1308
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

你地好耐都冇反黎回帖了 (指

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-7-1 09:18 AM 發表。 
只係個背影/__\

有背影都好嘛=w=

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-7-1 07:47 AM 發表。

見唔到我

點剪, 剪咩
當年劏老鼠都係由我同桌同學完成

太可惡了 (指
就係一層層皮剪 -w-

bustercheung
管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4716
用戶失蹤天數 1050
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

唔知你地講緊咩

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 4077
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-7-1 09:18 AM 發表。 
只係個背影/__\

走得快咁咪好

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-7-1 09:55 AM 發表。 
你地好耐都冇反黎回帖了 (指

有背影都好嘛=w=

太可惡了 (指
就係一層層皮剪 -w-

很好a_a 見唔到我真人

好恐怖 我做唔到尼D野

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-7-1 11:34 AM 發表。 
唔知你地講緊咩

廣東話

仁傑
壇主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1
積分 27233
經驗 12112
YK幣 32564
帖子 7216
精華 7
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6385
用戶失蹤天數 37
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

Good morning~

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 4077
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 仁傑 於 2012-7-3 08:15 AM 發表。 
Good morning~ 19

早晨