論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -  ’_>‵ 淡定蠢族之廿二回 ★//
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4678
用戶失蹤天數 1012
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-26 12:23 PM 發表。 

7點之後都訓唔到既人 (揮

仲有機會既 只係呢�=

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-26 11:52 AM 發表。 

羨慕
我依家朝朝最遲7點幾已經醒左..........................

就算係以前, 好攰既話都真係訓到10點咋

番學唔驚遲到
又多啲時間做其他野
羨慕

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4039
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-26 12:23 PM 發表。 

7點之後都訓唔到既人 (揮

仲有機會既 只係呢架諗唔到=[]=

我一醒就會係咁打乞嚏流鼻水~_~
想訓都訓唔番

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-5-26 12:44 PM 發表。 

番學唔驚遲到
又多啲時間做其他野
羨慕

依家都無幾可返學
+上無野做

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5135
用戶失蹤天數 2482
性別 男生
狀態 離線

話說我而家自修緊M2

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6337
用戶失蹤天數 1269
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-5-26 01:28 PM 發表。 
話說我而家自修緊M2

你修黎做咩@@?

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-26 01:23 PM 發表。

我一醒就會係咁打乞嚏流鼻水~_~
想訓都訓唔番

依家都無幾可返學
+上無野做

車…咁係因為你病左姐
我再繼續訓頭會好痛=[]=

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-5-26 12:44 PM 發表。

番學唔驚遲到
又多啲時間做其他野
羨慕

呢架變左生活太多時間 用唔曬了

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5348
用戶失蹤天數 3941
性別 女仔
狀態 離線

去左黑竇喇:#
呀bu病得好犀利:#

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6263
用戶失蹤天數 3827
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

懶得睇番d p0 /__\

日日呆係屋企...真係幾悶

有d咩做?

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6337
用戶失蹤天數 1269
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-26 06:45 PM 發表。

有d咩做?

呵呵…有時我都好懶-w-
唔想睇反d post

我teen使果邊有活動了
你幾時有活動啊-w-?

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6263
用戶失蹤天數 3827
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #112 kukucat 的帖子

/__\我只係得一日個d堂

529玩寵物美容@@"

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6337
用戶失蹤天數 1269
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-26 07:29 PM 發表。 
/__\我只係得一日個d堂

529玩寵物美容@@"

仲諗住睇下有冇同你一樣既呢-w-
我既係室內設計 調酒 同 婚禮花藝…

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6263
用戶失蹤天數 3827
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #114 kukucat 的帖子

選完後先覺得傻了/__\

529我考oral日子=_=

管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4678
用戶失蹤天數 1012
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-26 06:45 PM 發表。 

有d咩做?

咁你晏就去左邊

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-26 01:23 PM 發表。 

依家都無幾可返學
+上無野做

我想多啲時間

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-26 02:32 PM 發表。 

你修黎做咩@@?

車…咁係因為你病左姐

呢架變左生活太多時間 用唔曬了

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2012-5-26 04:38 PM 發表。 
去左黑竇喇:#
呀bu病得好犀利:#

我都想去

不過冇人陪+怕醜醜

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6263
用戶失蹤天數 3827
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #116 bustercheung 的帖子

比牙哥搶左部電腦甘姐

管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4678
用戶失蹤天數 1012
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-5-26 08:32 PM 發表。 
比牙哥搶左部電腦甘姐

我用開手機上

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4039
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-5-26 01:28 PM 發表。 
話說我而家自修緊M2

神人

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-5-26 02:32 PM 發表。 
車…咁係因為你病左姐

係掛-_-鼻敏感;(

但我下午訓覺起身都會頭痛-v-

QUOTE:

有d咩做?

出去屋企外面囉

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-5-26 08:31 PM 發表。 
我想多啲時間

畀你! 接住

管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4678
用戶失蹤天數 1012
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-5-26 09:59 PM 發表。 

神人

係掛-_-鼻敏感;(

但我下午訓覺起身都會頭痛-v-

出去屋企外面囉

畀你! 接住

今日遲啲訓補番

自由SAY Alcatraz:早上雞叫人せ晚上人叫雞