論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -  ’_>‵ 淡定蠢族之廿二回 ★//
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-6-6 04:19 PM 發表。 
hi 我亂入啦
呢排好鍾意食榴槤綿冰~

咩黎架? 榴槤味既碎冰 -w-?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-6-6 03:38 PM 發表。 

咁又唔知啦-w-
通常阿媽見到食到差唔多又拎d出黎 A__A
同埋一堆人食 都唔知食左幾多了

真好
不過屋企都好少買荔枝-_-

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-6-6 04:19 PM 發表。 
hi 我亂入啦
呢排好鍾意食榴槤綿冰~

榴槤

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-6-6 07:22 PM 發表。 

真好
不過屋企都好少買荔枝-_-

榴槤

荔枝 龍眼呢d野
其實唔洗買都會有人自動送畀我食 (奸

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5166
用戶失蹤天數 2513
性別 男生
狀態 離線

回覆 #272 `mR.H0 的帖子

咩料啊
回kukucat
綿冰?好似雪咁囉 BTW我阿女麻都成日買荔枝 不過龍眼就好嬲冇買

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-6-6 07:32 PM 發表。 

荔枝 龍眼呢d野
其實唔洗買都會有人自動送畀我食 (奸

等屋企人買先食
龍眼我食得多d 幾甜幾好食

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-6-6 07:40 PM 發表。 
咩料啊

我唔食榴槤姐

bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4708
用戶失蹤天數 1042
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

溫physics溫到個人傻傻地

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5166
用戶失蹤天數 2513
性別 男生
狀態 離線

回覆 #275 `mR.H0 的帖子

不知幾好食

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-6-6 10:49 PM 發表。 
溫physics溫到個人傻傻地

你不嬲都傻傻地啦

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-6-7 12:18 AM 發表。 
不知幾好食

細個俾人逼我食
我食到嘔

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5166
用戶失蹤天數 2513
性別 男生
狀態 離線

回覆 #278 `mR.H0 的帖子

算啦 好極端
鍾意就覺得超好食
唔鍾意就想嘔

管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4708
用戶失蹤天數 1042
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-6-7 08:20 AM 發表。 

你不嬲都傻傻地啦

細個俾人逼我食
我食到嘔

冇啲咁嘅事

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-6-6 10:35 PM 發表。 

我唔食榴槤姐

唔食榴槤既同志

管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4708
用戶失蹤天數 1042
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-6-7 12:29 PM 發表。 

唔食榴槤既同志

唔食榴槤既同志

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

http://www.jjwxc.net/onebook.php?novelid=251717
穿越啊 各種美好
好有聊既時候去睇下啊
感覺唔係亂架空亂寫既用心之作
30萬字左右

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-6-7 01:07 PM 發表。 

唔食榴槤既同志

榴槤實在好-w-
只可惜樓上各位唔識得欣賞…

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-6-6 07:40 PM 發表。
咩料啊
回kukucat
綿冰?好似雪咁囉 BTW我阿女麻都成日買荔枝 不過龍眼就好嬲冇買

大概知道係D咩了-w-

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5166
用戶失蹤天數 2513
性別 男生
狀態 離線

回覆 #283 kukucat 的帖子

深井發記綿冰好正
39蚊
但係食得飽

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 gtavc2007 於 2012-6-7 03:02 PM 發表。 
深井發記綿冰好正
39蚊
但係食得飽

但係咁遠啊…
有去到果邊就去食啦-w-