論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

歡迎各位訪客註冊成為會員!成為會員後可享用本論壇的各種服務,登入後將會隱藏頁面上方的廣告。

標題: -  ’_>‵ 淡定蠢族之廿二回 ★//
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4070
來自 無人之境
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-12-24 12:50 PM 發表。 

咁凍醒左都係活受罪=[]=
住HALL果然個個都變曬彊屍了
夜晚都唔訓既-A-

我點趕DEADLINE都仲可以日日訓到6個鐘
雖然日日要用2個幾鐘反學 都係屋企好了-w-

真係寫緊essay架 -_-
平時我點都訓6個鐘!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-12-25 08:58 PM 發表。 

真係寫緊essay架 -_-
平時我點都訓6個鐘!

有冇寫咁耐啊-A-
我平均一個星期都一份online assignment, 2篇400-500字既文
2星期一份lab report, 一個presentation, 一個300字左右既reading journal
得閑做做數

sem尾先2篇1500字既essay
邊有可能好似你搞到咁夜-A-
唔通你上左莊?! 我只呢種小懶人只會去圖書館同搵tutor-a-

QUOTE:
原帖由 ★四葉草天使★ 於 2012-12-23 11:02 PM 發表。
我試過夜晚直落唔訓等番學LOL
第日12點番到屋企攰到pa係sofa訓到隻豬咁

唔訓我都做過=A=
不過唔係反學果時 要反學唔訓太玩命了

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4070
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-12-26 10:16 AM 發表。 

有冇寫咁耐啊-A-
我平均一個星期都一份online assignment, 2篇400-500字既文
2星期一份lab report, 一個presentation, 一個300字左右既reading journal
得閑做做數

sem尾先2篇1500字既essay
邊有可能 ...

我一晚寫左1500字 ;-( 未到死線都唔做野

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-12-26 10:32 AM 發表。 

我一晚寫左1500字 ;-( 未到死線都唔做野

你生產力超強-A-
我修行十年成妖都做唔到 (拜

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4070
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-12-26 10:48 AM 發表。 

你生產力超強-A-
我修行十年成妖都做唔到 (拜

同類事件已經發生過2次
可以多多嘗試

★四葉草天使★ (Alejandro )
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 20789
積分 2725
經驗 303
YK幣 3461
帖子 1272
精華 0
註冊 2008-12-16
用戶註冊天數 5611
用戶失蹤天數 2111
來自 星星的你
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2012-12-26 07:47 PM  資料 文集 短消息  charlotte_cyc7912@yahoo.com.hk
回覆 #600 `mR.H0 的帖子

做做下功課訓著左
做完都6點幾不如汁下野等番學

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6046
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

hello

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 506
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

入聖地朝拜

`乜事
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章  
UID 19684
積分 1950
經驗 773
YK幣 1987
帖子 1171
精華 0
註冊 2008-11-19
用戶註冊天數 5639
用戶失蹤天數 4139
性別 女仔
狀態 離線

早晨

((點解我會用呢個ac? 事關我唔記得正ac個uid係咩

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6046
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜事 於 2012-12-28 05:52 PM 發表。 
早晨

((點解我會用呢個ac? 事關我唔記得正ac個uid係咩

其實我想轉AC

clongyin
初級會員

UID 49667
積分 17
經驗 1
YK幣 101
帖子 3
精華 0
註冊 2012-12-29
用戶註冊天數 4138
用戶失蹤天數 4087
性別 男生
狀態 離線

hihihihi 我愛新AC

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #610 -Marco`朗☆ 的帖子

其實你已經轉左

回覆 #611 clongyin 的帖子

新ban :p:p

十分頭痛/___\
wtsapp 就快過期- -想買又冇信用卡
搵到個fd 係iphone機諗住叫佢幫我續期.
但又話會洗左佢d記錄x_x
唉.我可以點做

clongyin
初級會員

UID 49667
積分 17
經驗 1
YK幣 101
帖子 3
精華 0
註冊 2012-12-29
用戶註冊天數 4138
用戶失蹤天數 4087
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-12-29 08:01 PM 發表。 
其實你已經轉左

回覆 #611 clongyin 的帖子

新ban :p:p

十分頭痛/___\
wtsapp 就快過期- -想買又冇信用卡
搵到個fd 係iphone機諗住叫佢幫我續期.
但又話會洗左佢d記錄x_x
唉.我可以點做 ...

我whatsapp未到喎 成日就到佢就冇啦啦延遲左

`乜囧. (狩魔獵人-天授者)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 20
積分 14101
經驗 4630
YK幣 183
帖子 6309
精華 4
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4081
來自 充滿靈氣之都-聖塤坑
性別 男生
狀態 離線

回覆 #605 `mR.H0 的帖子

你亦試過寫左十個字之後訓左6個鐘添- -

回覆 #612 w1ngYaN!` 的帖子
wtsapp暫時係免費- -

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #613 clongyin 的帖子 & 回覆 #614 `乜囧. 的帖子

琴日wtsapp到期.但今日都仲用到

奇蹟啊((打

不過冇延遲=_="我唔敢update佢