論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -  ’_>‵ 淡定蠢族之廿二回 ★//
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-14 08:36 PM 發表。 
星期六都要番嗎?

隻鬼嘔番h0h0出黎啦

對啊 9點堂+小天地啊
最黑就係個星期六了

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-9-14 07:29 PM 發表。 
原帖由 `mR.H0 於 2012-9-14 11:14 AM 發表。 

第一年住耐D可以周圍行下嘛 XD
如果日日趕頭趕命拎一大堆野番屋企又番學,
應該都無心情去欣賞校園=_= ...

我有大天地堂 XD
朝早上一堂, hea 7個鐘再上多2堂 z_z

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-14 08:36 PM 發表。 
隻鬼嘔番h0h0出黎啦

我無俾鬼食

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-9-16 09:31 PM 發表。 

我有大天地堂 XD
朝早上一堂, hea 7個鐘再上多2堂 z_z

我無俾鬼食

=[]=大天地堂 如果係我 咁可能我要度日如年了
唔知要邊度搵地方安置自己=A=
住HALL真好啊

QUOTE:
星期六都要番嗎?

隻鬼嘔番h0h0出黎啦

好耶~WINGYAN靈力無窮=w=

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #511 kukucat 的帖子

你番5日我番4日而已

話說我諗左好耐,,點樣可以用最平既方法換MTR 10送1單程票

回覆 #512 `mR.H0 的帖子

甘你既靈魂呢排去左邊?

回覆 #513 kukucat 的帖子

多謝讚賞

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-17 10:01 AM 發表。 
你番5日我番4日而已

話說我諗左好耐,,點樣可以用最平既方法換MTR 10送1單程票

回覆 #512 `mR.H0 的帖子

甘你既靈魂呢排去左邊?

回覆 #513 kukucat 的帖子

多謝讚賞

朋友 學生身份八達通係唔可以10送1架=A=

係囉 9月頭都完左O CAMP啦 (茶

鬼鬼乖~

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #515 kukucat 的帖子

:p是可以的.

我係vtc識左個fd仲問我有冇換._.

冇ocamp過

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-17 07:33 PM 發表。
:p是可以的.

我係vtc識左個fd仲問我有冇換._.

冇ocamp過

點解我中學同學 話唔得既=[]=?
太過份了~!!!!!!

哦? 點會=[]=?
我記得我之前去青衣IVE註冊 就有人叫我去玩O CAMP@@

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #517 kukucat 的帖子

1.此推廣優惠適用於使用八達通的乘客。

3.於同一個星期內周一至周五,乘客使用同一張八達通累積每10分,便可於同一星期內的周日列車服務終止前,憑八達通到指定地點,免費換領車票乙張。成人八達通可換領免費單程票(成人),特惠八達通可換領免費單程票(特惠)。特惠八達通包括長者、小童、註有「學生身分」或「殘疾人士身分」個人八達通。

個網都有寫

唔得既就打爆MTR

我個間真係冇

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-17 08:47 PM 發表。 
1.此推廣優惠適用於使用八達通的乘客。

3.於同一個星期內周一至周五,乘客使用同一張八達通累積每10分,便可於同一星期內的周日列車服務終止前,憑八達通到指定地點,免費換領車票乙張。成人八達通可換領免 ...

早知我又去換T^T
上個禮拜難得見到個10送1 COUNTERo係兆康冇人排啊=[]=|||||||

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #519 kukucat 的帖子

但個優惠要星期1-5 10程/__\

星期6,日搭就唔得架啦-3-

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-17 09:02 PM 發表。 
但個優惠要星期1-5 10程/__\

星期6,日搭就唔得架啦-3-

太傷心了
咁我點都嘔唔出果2程LU…
下個SEM既時間表排得再靚D可能就得=w=

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #521 kukucat 的帖子

我用計仔換到了hehe

用多$2.4換的

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-21 08:21 PM 發表。 
我用計仔換到了hehe

用多$2.4換的

2.4=[]=?
點樣可以咁平都可以多2程啊?

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #523 kukucat 的帖子

:p我有2程係美孚出站再入站

/__\KUCAT姐識唔識用vtc個email?

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-21 09:26 PM 發表。 
:p我有2程係美孚出站再入站

/__\KUCAT姐識唔識用vtc個email?

o係同一個站 入站出站x2=[]=?

我又唔係讀VTC 我點識玩佢個SYSTEM呢=w=
咩佢個e-mail好難用咩=[]=?