論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -  ’_>‵ 淡定蠢族之廿二回 ★//
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #495 kukucat 的帖子

= =要自己排架?

=_=我間野係佢比時間表我地.

我最多都係隔2小時先上堂~_~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-8-29 09:19 PM 發表。 
= =要自己排架?

=_=我間野係佢比時間表我地.

我最多都係隔2小時先上堂~_~

對啊~都係手腳太慢ADD唔到想要既時間=[]=
不過仲係可以ADD到自己想讀既科~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #497 kukucat 的帖子

可能你個科太多人讀

我個科冇咩人讀= =

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-8-30 11:48 AM 發表。 
可能你個科太多人讀

我個科冇咩人讀= =

錯了錯了…太多人搶果d唔係core黎
係全世界人要讀既course黎=[]=

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4070
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-8-28 09:10 AM 發表。 

美食 係由錢換反黎的
更好的美食 係由更多既錢換反黎的
我冇咁多錢 自然食唔肥T^T

大O/中O/定係SOC CAMP黎?

有冇參加SCH TOUR 冇既話 自己去D教學大樓搵下自己D課室
唔係就遲 非常緊張既時候 迷路既機會係80%以上=[]=

邊賣d野食, 自己偷食幾件

中o掛 ;o
o camp 個陣雖然組爸媽帶我地係咁左穿右插,
但都係唔記得晒d路=_=
d lift真係又多又複雜
住入hall 之後, 襯未堂真係要行下先=  =

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-9-3 06:59 AM 發表。 

邊賣d野食, 自己偷食幾件

中o掛 ;o
o camp 個陣雖然組爸媽帶我地係咁左穿右插,
但都係唔記得晒d路=_=
d lift真係又多又複雜
住入hall 之後, 襯未堂真係要行下先=  =

咁下次冇人要我了=w=

真好啊…住hall~

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4070
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-9-3 09:53 AM 發表。 

咁下次冇人要我了=w=

真好啊…住hall~

偷食左都唔知咪得 a_a

如果無hall 住, 每日來回都至少3小時 x( 好大劑

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-9-3 10:00 PM 發表。 

偷食左都唔知咪得 a_a

如果無hall 住, 每日來回都至少3小時 x( 好大劑

唔大件事啦 我呢米差唔多係咁=w=
不過我來回唔洗3個鐘 2個幾鐘姐~
你下個sem return到, 下下sem都未必return到 (詛咒 (壞笑

咁我要識隱身先=w=

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

番學番左3日/__\累

聽日day off *v*正

~_~h0h0好掛住你啊((打

我仲未研究到點上wifi啊係個到/___\

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-13 08:03 AM 發表。 
番學番左3日/__\累

聽日day off *v*正

~_~h0h0好掛住你啊((打

我仲未研究到點上wifi啊係個到/___\

我DAY OFF完了 星期二 (茶
星期五DAY OFF真好 照前輩既講法就係去個旅行都得 (打飛

呆H0已經發動連帶衣物透明化了
第個講法姐係畀鬼食左一齊變透明了

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #505 kukucat 的帖子

=v=連續3日真係好正哈哈

-x-我d同類冇食到h0h0喎

/__\我終於係個到上到wifi.((不過只係係canteen))

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-9-14 08:16 AM 發表。 
=v=連續3日真係好正哈哈

-x-我d同類冇食到h0h0喎

/__\我終於係個到上到wifi.((不過只係係canteen))

係囉 點解我DAY-OFF只係好似星期六要反呢個代價換黎的呢?

鬼界都有惡鬼唔聲唔聲食左唔知=A=

有得用都好好架啦

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4070
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-9-6 08:09 AM 發表。 

唔大件事啦 我呢米差唔多係咁=w=
不過我來回唔洗3個鐘 2個幾鐘姐~
你下個sem return到, 下下sem都未必return到 (詛咒 (壞笑

咁我要識隱身先=w=

第一年住耐D可以周圍行下嘛 XD
如果日日趕頭趕命拎一大堆野番屋企又番學,
應該都無心情去欣賞校園=_=

住得一年得一年

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 1300
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

[quote]原帖由 `mR.H0 於 2012-9-14 11:14 AM 發表。 

第一年住耐D可以周圍行下嘛 XD
如果日日趕頭趕命拎一大堆野番屋企又番學,
應該都無心情去欣賞校園=_=

住得一年得一年 [QUOTE]

話你知我有大量小天地堂
中間大把時間欣賞校園 同跑曬個圖書館同印野=~=
一陣反到屋企UPLOAD個時間表畀你睇啦=[]=||||

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6295
用戶失蹤天數 3858
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #507 kukucat 的帖子

星期六都要番嗎?

隻鬼嘔番h0h0出黎啦