論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -  ’_>‵ 淡定蠢族之廿二回 ★//
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-8-18 09:26 PM 發表。 
你有咩辛酸講黎比大家開心下=w=

好辛苦食一個酸糖 = 辛酸

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-8-19 09:36 AM 發表。 
~_~幾時先到下一頁...

我唔想見到個好恐怖既8_金/_____________________\

依家

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1299
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-8-19 10:19 AM 發表。 

好辛苦食一個酸糖 = 辛酸

依家

車~我幫你買多d甜糖啦=w=
呢美食展超抵食 我4日免費入場去美食展啊=w=/
仲有錢收 (打飛

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-8-19 09:36 AM 發表。
~_~幾時先到下一頁...

我唔想見到個好恐怖既8_金/_____________________\

快D怪佢貼埋D咁既野=w=

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4708
用戶失蹤天數 1042
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

一個人都冇

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1299
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-8-25 05:39 PM 發表。 
一個人都冇

有人啊~ (揮手
冇人回我就回唔到T^T (連帖既惡名=[]=

唔通我係傳說中既話題終結者=w=?

bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4708
用戶失蹤天數 1042
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-8-25 06:42 PM 發表。 

有人啊~ (揮手
冇人回我就回唔到T^T (連帖既惡名=[]=

唔通我係傳說中既話題終結者=w=?

點會

就開學...

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1299
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-8-25 07:40 PM 發表。 

點會

就開學...

對啊對啊…
9月10就要開啦=A=
我仲係去唔同課室都好似路盲一個 (打飛

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6375
用戶失蹤天數 4069
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-8-20 08:26 AM 發表。 

車~我幫你買多d甜糖啦=w=
呢美食展超抵食 我4日免費入場去美食展啊=w=/
仲有錢收 (打飛

你去美食展番工 會唔會食肥左番黎

QUOTE:
原帖由 bustercheung 於 2012-8-25 05:39 PM 發表。 
一個人都冇

去完OCAMP

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2012-8-25 07:49 PM 發表。 

對啊對啊…
9月10就要開啦=A=
我仲係去唔同課室都好似路盲一個 (打飛

我都係路痴

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #486 kukucat 的帖子

@_@甘快知幾時開學?

sosad我仲未知啊點算

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1299
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-8-26 09:08 PM 發表。 
@_@甘快知幾時開學?

sosad我仲未知啊點算

嗯…我時間表都ADD完科出左了
星6有堂上 星2竟然冇堂~!!!

IVE 同學既經驗 9月中~9月尾就會開
CHECK多D E-MAIL佢叫你去既就一定要去
我記得我留位有個24號一定要去既東東…冇講咩好野咩=[]=?

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2012-8-26 11:43 AM 發表。

你去美食展番工 會唔會食肥左番黎

去完OCAMP

我都係路痴

美食 係由錢換反黎的
更好的美食 係由更多既錢換反黎的
我冇咁多錢 自然食唔肥T^T

大O/中O/定係SOC CAMP黎?

有冇參加SCH TOUR 冇既話 自己去D教學大樓搵下自己D課室
唔係就遲 非常緊張既時候 迷路既機會係80%以上=[]=

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #489 kukucat 的帖子

佢叫我今日去迎生日- -但我唔太想去=x=

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1299
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-8-28 09:25 AM 發表。 
佢叫我今日去迎生日- -但我唔太想去=x=

係迎「新」日啦?迎新日有好多重要既INFO.絕對唔可以唔去
SCH TOUR就算前面D活動OVERRUN 都一定要去
唔係唔識搵上堂地方就慘了

冇咩HEART既HELPER就問佢多D問題啦=w=
佢係個可以觸發好多情報既npc黎 (打飛

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #491 kukucat 的帖子

我去了平安地回來((打

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1299
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-8-28 05:53 PM 發表。 
我去了平安地回來((打

係唔係有好多好有用既情報呢=w=?

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #493 kukucat 的帖子

算係掛

-x-總算知道第一星期番學個時間表

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6368
用戶失蹤天數 1299
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2012-8-29 12:48 PM 發表。 
算係掛

-x-總算知道第一星期番學個時間表

唔洗自己排啊=w=?
我蠢蠢豬排左3日小天地堂=[]=