論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 我既故事 勿恥笑[唔知放咩區-.-]  (單選) [參與投票的會員]
我唔岩
  0 (0.00%)
果班人唔岩
  9 (90.00%)
兩邊都唔岩
  1 (10.00%)

標題: 我既故事 勿恥笑[唔知放咩區-.-]
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
我既故事 勿恥笑[唔知放咩區-.-]

是咁的
我鍾意左條女三年(~to me夠長情)
所以
我就好博命做d討好女神既事
例如 減肥啦 綀肌肉啦 讀好d書 盡量show自己好既一面比人睇
我就失去哂理智

首先,第一日 我班所謂兄弟就無啦啦話唔想再同我食飯

之後,我返到屋企,心情超差,自殘界手。
然後,第2日就要放學同佢地攤牌
一個人走去同F攤牌果陣 聲稱 我一直以泥對佢地做果咩
A: A本身冇老屈我鍾意第二條女 我就同B插佢 話佢老屈 然後講左 "我點知佢到時會唔會老屈"(其實我覺得A玩我係遲早既事)
    扮高分過佢起到笑佢(其實一樣分 )
B: 同佢講我去ZARA買衫 B話我炫富
C: 玩得過左龍 整到佢副眼鏡 (一早say左sor 佢話冇擺上心)
D: 受唔住老師壓力 被威逼 講左比老師聽D做果一d事
E: 話要疏遠佢 其實係比D老屈
F: none
G: none

但係我其實起度諗 唔只我錯囉sor
佢地一直對我做過d咩
A: A上堂公開暗示過我鍾意第二條女
B: FB串7我 惡意侮辱(hide埋我添 都係有25講比我知)
C: 有求必應 當我兄弟
D: 同D,E,F,G食飯 D玩人間蒸發(夾埋E,F,G) 起MSN同佢道歉仲要奚落我
E: F.4改我一堆圖放上FB 起背後散播我既壞話(全部無根據)
F: none
G: 有求必應 當我兄弟

F就講左句 令我好勁嬲(果陣邊有嬲啊 down到爆):
你都係想講大件事姐,你想我地比人d_u啊?

之後果晚 就起FB就堅持佢地冇做錯
當然當我兄弟果d就緊係冇讚佢
我覺得其實佢地係被逼既...

後尾
死死地氣啦
走去同D道歉
然後佢就講左句
"你今次仲唔PK? 你本身大把fd 而家冇個sup你 我好心涼"

呢件就係我一直以泥唔開心左3-4個月既事情始末
希望各位比d分析我

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
hh36471288hk (Samuel Ysc)
VIP會員
Nope.

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34374
積分 16440
經驗 1985
YK幣 18212
帖子 3775
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5108
用戶失蹤天數 306
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

實不相瞞....
其實我睇吾明你寫乜.....[真]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 hh36471288hk 的帖子

邊忽唔明啊@@?

vitovitohon
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40637
積分 3193
經驗 616
YK幣 1538
帖子 852
精華 0
註冊 2011-2-15
用戶註冊天數 4811
用戶失蹤天數 124
性別 男生
狀態 離線

我都唔係好明.......

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

有咩唔明姐-.-

hh36471288hk (Samuel Ysc)
VIP會員
Nope.

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34374
積分 16440
經驗 1985
YK幣 18212
帖子 3775
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5108
用戶失蹤天數 306
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 gtavc2007 的帖子

全部

yuyu907 (心..已碎..<3)
普通會員

在線王勳章  
UID 38783
積分 1163
經驗 160
YK幣 476
帖子 341
精華 0
註冊 2010-12-9
用戶註冊天數 4879
用戶失蹤天數 3262
來自 火星波波池!!!!波波00
性別 女仔
狀態 離線

好似明明地...係咪"好似"話..一開始你比人"排擠"....你d fd覺得你重色輕友??唔想再同你食飯??
搞針對??c同g一直企喺你果邊??好兄弟...之後有d就覺得玩得過火..最後企番你果邊??

請幫ig shop sell免交收
有意wts67792205
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 yuyu907 的帖子

no
d fd排擠我既原因已經打哂
C同G一直以泥當我兄弟 但係後尾都企左起佢地果邊(因為太多人)
但係實際上唔係 所以FB就唔讚囉

最後係冇人SUP我架
我同人道歉 比人奚落

普通會員

在線王勳章  
UID 38783
積分 1163
經驗 160
YK幣 476
帖子 341
精華 0
用戶註冊天數 4879
用戶失蹤天數 3262
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #8 gtavc2007 的帖子

QUOTE:
後尾
死死地氣啦
走去同D道歉
然後就講左句
"你今次仲唔PK? 你本身大把fd 而家冇個sup你 我好心涼"

然後就講左句
咁樣會易明d....

至少C同G心入面仲有你lee個兄弟^_^be happy~

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 yuyu907 的帖子

總之而家好怪
之前考DSE
C扮唔識我

我叫做MING仔
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章   發帖王勳章  
UID 34789
積分 5679
經驗 502
YK幣 271
帖子 733
精華 0
註冊 2010-7-11
用戶註冊天數 5030
用戶失蹤天數 260
性別 男生
狀態 離線

其實呢
比人排擠又真係無乜野既..
反正都唔影響生活既
btw,唔係好明樓主錯乜

普通會員

在線王勳章  
UID 38783
積分 1163
經驗 160
YK幣 476
帖子 341
精華 0
用戶註冊天數 4879
用戶失蹤天數 3262
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 gtavc2007 的帖子

想專心溫書掛=.=
咁咪唔好諗咁多野,考完DSE再同佢攤牌?!

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

回覆 #12 yuyu907 的帖子

其實聽到D咁講就知係 有某幾個人係有目的啦
佢地可能會散播對我不利既野
復合機會 微左少少

普通會員

在線王勳章  
UID 38783
積分 1163
經驗 160
YK幣 476
帖子 341
精華 0
用戶註冊天數 4879
用戶失蹤天數 3262
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #13 gtavc2007 的帖子

如果你冇做過果d所謂對你不利既野..根本唔怕比佢廢up!!!!

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5157
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

回覆 #14 yuyu907 的帖子

而家我咁既身世冇人信架w0-.-