論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: [最終決擇]Moto Atirx 2 VS Samsung GALAXY Nexus  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
Motorola Atirx 2
  0 (0.00%)
Samsung GALAXY Nexus
  4 (100.00%)

標題: [最終決擇]Moto Atirx 2 VS Samsung GALAXY Nexus
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4048
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[最終決擇]Moto Atirx 2 VS Samsung GALAXY Nexus

之前計畫想買Atrix 2
但而家見到部GALAXY Nexus降價降得咁勁, 又想轉一轉呔買Nexus;
但見到唔少論壇話而家呢批Nexus係伏機,,因為佢會幫你解左鎖, 會冇左原裝保養
同埋我又驚部Nexus 有偏色/烙印MON問題,,搞到我心大心細..
咁我想下大家我應該買邊部好?

投完票唔介意留個Comment比我, 作為意見參考^^

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4048
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

26個人睇
一個回/投票都冇...

你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Ilovetaeyeon (❤永遠❤愛抽抽 ...)
版主
超級型男一個

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43635
積分 5686
經驗 1130
YK幣 3116
帖子 2692
精華 0
註冊 2011-7-22
用戶註冊天數 4634
用戶失蹤天數 3857
來自 少女時代
性別 男生
狀態 離線

食_皮啦'

買你既日本機啦用耐左有烙印又話伏機

-------------------------------------------------------------------------

不過算把啦買Galaxy Nexus 啦你

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4048
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 Ilovetaeyeon 的帖子

認真D好冇..
客觀分析唔該

你仲死板過我老豆
Ilovetaeyeon (❤永遠❤愛抽抽 ...)
版主
超級型男一個

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43635
積分 5686
經驗 1130
YK幣 3116
帖子 2692
精華 0
註冊 2011-7-22
用戶註冊天數 4634
用戶失蹤天數 3857
來自 少女時代
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2012-4-5 04:46 PM 發表。 
認真D好冇..
客觀分析唔該

http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b21331367

自已黎

-----------------------------------------------

如果買nexus 遲d你有烙印唔好好似高登又開post 話伏機

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4048
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 Ilovetaeyeon 的帖子

咁你部S2又有冇烙印呀=]?

P.S: 我唔係高登仔=]

我唔爆粗唔得喇,.分就任扣啦

屌你我而家係要MOTO同***比較呀,,而家你比部XS我乜撚呀

認真D好唔撚好呀

最近5次評分記錄
bustercheung   2012-5-1 08:45 AM   經驗  +1   
Ilovetaeyeon   2012-4-5 05:55 PM   YK幣  +1   唔撚好=]上面咪叫左你買Nexus lo :o)
暗神騎士   2012-4-5 05:43 PM   經驗  -5   違規:你的文章有粗言穢語 (-3~5)

你仲死板過我老豆
暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5109
用戶失蹤天數 281
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 shredder 的帖子

LM      

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5334
用戶失蹤天數 476
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

A2你做定工程師都得架啦

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4048
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 啊BeN 的帖子

點解咁講= =?

你仲死板過我老豆
keith_keith (A.dmin)
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
註冊 2009-1-23
用戶註冊天數 5544
用戶失蹤天數 72
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 shredder 的帖子

孤兒

moto真係好少出更新

YK吹水離題會 : 按此進入
VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4048
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 keith_keith 的帖子

但我發覺sony真係好虧..
最重要既係而家我部手機唔夠位用- -

512 MB真係唔夠洗

同埋MOTO唔洗4千蚊又有雙核又有8GB ROM
而且仲有800萬像素鏡頭
呢D SPEC真係邊度搵...

你仲死板過我老豆
管理員
神過電腦神童

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章   壇主星章   論壇週年紀念星章  
UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
用戶註冊天數 5544
用戶失蹤天數 72
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 shredder 的帖子

LG部2x好似16GB

btw,鬥ROM多LG 2x 贏成條街

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4048
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #12 keith_keith 的帖子

整體效能呢??

你仲死板過我老豆
管理員
神過電腦神童

UID 21914
積分 20712
經驗 2611
YK幣 10635
帖子 7812
精華 2
用戶註冊天數 5544
用戶失蹤天數 72
來自 太陽系中的火星
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 shredder 的帖子

當然係moto

2x行T2

T2 播片好似食左Shi it咁,會lag到Hi Hi

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4048
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #14 keith_keith 的帖子

所以moto呢個價係值得~

你仲死板過我老豆