論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如發現任何違規文章,請按文章右下角的 [報告] 按鈕,通知論壇管理人員,為建立美好論壇出一分力。

標題: 對我微笑就等於對我有好感,我個fd話
teskit1314 (大王)
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 43279
積分 771
經驗 67
YK幣 421
帖子 277
精華 0
註冊 2011-6-19
用戶註冊天數 4666
用戶失蹤天數 119
來自 巨商
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
對我微笑就等於對我有好感,我個fd話

對我微笑就等於對我有好感,我個fd話
話說係11月24日放學左,果時係2:30,因為唔想

咁快返屋企,咪左個fd去左xxx商場逛街囉,我地

走左去地下都逛街喇,因為我個fd買左串燒食

因為要等,我地見到有美國xx樂園喇,我地用錢換

左d幣玩掉銀喇,我就叫左個女職員來掉銀個到喇

我個就同我個話個女職員對住我笑喇,咪望左一眼

我見到佢對住我微笑,我就冇理到佢喇,我個fd就望佢

笑左一下,但個女職員就唔笑,我有望佢一眼,佢有微笑

到我走果時,我就見到佢有對住我微笑喇,之後,我同個就走左

去左坐MTR返屋企,我個FD就話個女職員對我有好感,我就話

對我微笑就等於有好感,佢重要話係,佢重話個女職員係我地

走果時都重有望住你微笑,我個死都話我個女仔對我有好感

話我行桃花運,之後到左第二日,就係11月25日有係放左學

個時成5:15分喇,我有去左個美國XX樂園用20蚊玩左幣

玩,有係前日個女職員,佢問我有冇學生証,我話有,我比左

佢,佢有對住我微笑,我個朋友都係到,不過佢今次笑得好開心

我個朋友都見到,我同個朋友走之前.佢有對住我微笑,

我個fd死都話個女職員對我有感覺,我想問下大家點睇

我唔識個女職員,佢都算靚,大約19碎左右,我都係估

我e+咁就冇左個fd,唉

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5136
用戶失蹤天數 2483
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 teskit1314 的帖子

笑唔代表d咩
咁通街d女對我有好感啦w0 ?_?

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 4940
用戶失蹤天數 1212
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 teskit1314 的帖子

你個簽名真好,姐姐大人~
-------------------
我e+咁就冇左個fd?
why?

orz1515 (小空)
高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4932
用戶失蹤天數 2089
來自 765 Productions
性別 男生
狀態 離線

Your teacher smiles to you too

teskit1314 (大王)
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 43279
積分 771
經驗 67
YK幣 421
帖子 277
精華 0
註冊 2011-6-19
用戶註冊天數 4666
用戶失蹤天數 119
來自 巨商
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 666118as 於 2011-11-26 11:54 PM 發表。 
你個簽名真好,姐姐大人~
-------------------
我e+咁就冇左個fd?
why?

佢死都話果女仔對我有好感,咪嘈囉,嘈嘈下嘈到fd都冇得做

orz1515 (小空)
高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4932
用戶失蹤天數 2089
來自 765 Productions
性別 男生
狀態 離線

呢d野自己搞掂啦
又要post上來做乜9

最近5次評分記錄
我不會喔   2011-11-27 12:25 AM   經驗  -3   有讀音相近粗口

666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 4940
用戶失蹤天數 1212
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 teskit1314 於 2011-11-27 12:11 AM 發表。 

佢死都話果女仔對我有好感,咪嘈囉,嘈嘈下嘈到fd都冇得做

如果我係你
直接無視你個fd,冇fd做咪冇fd做lo

自由SAY death-angel:一個怪物妒忌你的相貌,對你發起了攻擊。