論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 我想問......
蛇`毒男`變態
版主
Newbie

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 42315
積分 10038
經驗 1116
YK幣 5321
帖子 7263
精華 0
註冊 2011-4-19
用戶註冊天數 4748
用戶失蹤天數 2629
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
我想問......

大家好
我係呢個ac個主人個妹
我見呀哥成日都上黎呢到
我想問你地覺得佢係點?(我想知佢o係出面係點>.<)

同埋今日唔知咩事
禾童童學去左行佳佳
跟住祖左番黎(平時遲d)
禾禁極鐘都冇人應
過左一陣我見到呀哥好似好累咁行出來
之後禾同佢落街食完飯就番左屋企
佢番到就即刻沖番入房
之後就好似隻手痴lup lup咁去廁所
我問佢咩事佢就話有o的感冒
但係又唔多似
俾藥佢食佢又唔要
而家就訓左

佢真係好少會連ac都唔log out就咁早走去訓
我想問你地知唔知係咩樹呀?>.<

有冇人可以答禾>.<

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5355
用戶失蹤天數 845
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 蛇`毒男`變態 的帖子

你呀哥好危險

千奇唔好接近佢

變態佬黎架

-------------------------------------

唔洗講又係打J

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
K-ON柴可夫CK!
版主
斑竹一名

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39226
積分 27239
經驗 6088
YK幣 28954
帖子 8238
精華 0
註冊 2010-12-26
用戶註冊天數 4862
用戶失蹤天數 2976
性別 男生
狀態 離線

你絕對系e個ac本人

看你識來e個區就知

唔系你會去閒聊

你系真本人

知道閒聊系錯區

我不會喔 (幹.天使)
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5355
用戶失蹤天數 845
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

禁快爆人大獲唔好架

要扮下野

蛇`毒男`變態
版主
Newbie

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 42315
積分 10038
經驗 1116
YK幣 5321
帖子 7263
精華 0
用戶註冊天數 4748
用戶失蹤天數 2629
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 我不會喔 的帖子

但係佢平時對禾好好架
岩岩先請禾食飯黎
遲o的仲話脅我去op
如果唔係佢同禾唔同學校佢實日日請禾食lunch

回覆 #3 K-ON柴可夫CK! 的帖子

我一打開部notebook就係呢個區>.<
唔係玩你你架>.<

bustercheung
管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4700
用戶失蹤天數 1033
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

何方妖艷?

鴨鴨好核突-.-

又多個妹?!-.-

FeiFei
版主

UID 37381
積分 17592
經驗 5725
YK幣 16479
帖子 4964
精華 0
註冊 2010-10-19
用戶註冊天數 4930
用戶失蹤天數 3485
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

不過睇佢打d字就覺得唔似佢本人...
==============
打J可能百分之1000以上~~~

好想回到以前那單純、天真的時光
十分懷念以前的日子啊~~~ :)
「會不會 有一天 時間真的能倒退」
666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 4960
用戶失蹤天數 1233
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線

有冇強上過你呀
佢有妹妹加@@''
唔同我講
-----------------
佢平時份人冇乜野
只係日打J

蛇`毒男`變態
版主
Newbie

UID 42315
積分 10038
經驗 1116
YK幣 5321
帖子 7263
精華 0
用戶註冊天數 4748
用戶失蹤天數 2629
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 bustercheung 的帖子

乜佢完來係叫鴨鴨
佢冇同禾講

---------------------------------
睇佢fb中XD

回覆 #8 666118as 的帖子
咩叫打J?
佢同fd講電話成日問人打左未

bustercheung
管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4700
用戶失蹤天數 1033
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

其實想問好耐:
潮文黎嫁?

我不會喔 (幹.天使)
管理員

UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
用戶註冊天數 5355
用戶失蹤天數 845
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 蛇`毒男`變態 的帖子

一定有企圖

遲D可能上左你...

亂...(被拖走

FeiFei
版主

UID 37381
積分 17592
經驗 5725
YK幣 16479
帖子 4964
精華 0
註冊 2010-10-19
用戶註冊天數 4930
用戶失蹤天數 3485
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 蛇`毒男`變態 的帖子

其實佢係叫雞雞>.<
唔係鴨鴨~~~

好想回到以前那單純、天真的時光
十分懷念以前的日子啊~~~ :)
「會不會 有一天 時間真的能倒退」
orz1515 (小空)
高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4953
用戶失蹤天數 2110
來自 765 Productions
性別 男生
狀態 離線

your hk416 is cool

666118as (文少)
高級會員
文少

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章  
UID 36672
積分 16389
經驗 2986
YK幣 8750
帖子 6645
精華 0
註冊 2010-9-19
用戶註冊天數 4960
用戶失蹤天數 1233
來自 那個被世人放棄的地方
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 蛇`毒男`變態 於 2011-10-18 09:28 PM 發表。 
乜佢完來係叫鴨鴨12
佢冇同禾講7

---------------------------------
睇佢fb中XD

回覆 #8 666118as 的帖子
咩叫打J?12
佢同fd講電話成日問人打左未41

http://evchk.wikia.com/wiki/%E6%89%93%E9%A3%9B%E6%A9%9F
睇下明唔明?
------------------
佢有冇強上過你姐@@?
你幾歲?_?

orz1515 (小空)
高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4953
用戶失蹤天數 2110
來自 765 Productions
性別 男生
狀態 離線

用人FB AC?
不誠實使用電腦