論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

歡迎各位訪客註冊成為會員!成為會員後可享用本論壇的各種服務,登入後將會隱藏頁面上方的廣告。

標題: 揾人幫下我((勿踩太盡
ClaraK (SONE一個XDD)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 34553
積分 2513
經驗 473
YK幣 2311
帖子 1739
精華 0
註冊 2010-7-1
用戶註冊天數 5052
用戶失蹤天數 4627
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
揾人幫下我((勿踩太盡

話說我最近塊面敏感
我點整都整唔好
所以想問下各位有咩好提議
可以整番好塊面
下圖乃是我的面
請看看我該怎樣做

((拿講明先我就唔係D咩靚女黎架喇
你可以就我個様黎作出評論
不過唔好踩太盡
我弱小到冇得再小嘅心靈會受創的
多謝合作

看見了嗎?
鼻側邊嗰D紅色就係了
請幫下我
多謝晒

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
註冊 2010-12-1
用戶註冊天數 4898
用戶失蹤天數 2372
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

你又泥張圖load5min都未load完講完
仲有你個樣勁似我小學同學

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 34553
積分 2513
經驗 473
YK幣 2311
帖子 1739
精華 0
註冊 2010-7-1
用戶註冊天數 5052
用戶失蹤天數 4627
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 barickcyli 於 2011-8-18 02:06 PM 發表。 
你又泥張圖load5min都未load完講完
仲有你個樣勁似我小學同學

我小學=女校
你...女人???

barickcyli
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4898
用戶失蹤天數 2372
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

男女校呀,你個腦冇事呀

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6371
用戶失蹤天數 1302
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

只係敏感,唔係會不停愈生愈多既
係我會唔理佢 =w=

想得到心靈安慰就去睇醫生啦wwww

普通會員

UID 34553
積分 2513
經驗 473
YK幣 2311
帖子 1739
精華 0
註冊 2010-7-1
用戶註冊天數 5052
用戶失蹤天數 4627
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 barickcyli 於 2011-8-18 02:10 PM 發表。 
男女校呀,你個腦冇事呀

冇啦好明顯-v-
一句講到尾你有冇計可以幫下我

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-8-18 02:12 PM 發表。 
只係敏感,唔係會不停愈生愈多既
係我會唔理佢 =w=

想得到心靈安慰就去睇醫生啦wwww

心靈安慰...
BTW多謝解答

barickcyli
普通會員

UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4898
用戶失蹤天數 2372
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

睇E生最好

啊BeN
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29476
積分 24271
經驗 5394
YK幣 9124
帖子 7967
精華 0
註冊 2009-8-21
用戶註冊天數 5366
用戶失蹤天數 508
來自 水瓶座
性別 男生
狀態 離線

唔洗怕

你慢慢成快面都係紅色一粒粒..

你就唔覺加啦

最近5次評分記錄
barickcyli   2011-8-18 02:22 PM   YK幣  +1   好想加你$

barickcyli
普通會員

UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4898
用戶失蹤天數 2372
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

講得好成塊紅色慢慢就會變做冇事

bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4711
用戶失蹤天數 1045
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

你個樣好GAG呀`

普通會員

UID 34553
積分 2513
經驗 473
YK幣 2311
帖子 1739
精華 0
註冊 2010-7-1
用戶註冊天數 5052
用戶失蹤天數 4627
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 啊BeN 於 2011-8-18 02:21 PM 發表。 
唔洗怕

你慢慢成快面都係紅色一粒粒..

你就唔覺加啦

唔洗等添呀
我衣家塊面已經左喇
我---------------><------------------------BeN叔叔
你個樣好GAY呀`

barickcyli
普通會員

UID 38590
積分 12223
經驗 2590
YK幣 4673
帖子 5165
精華 3
用戶註冊天數 4898
用戶失蹤天數 2372
來自 電腦
性別 男生
狀態 離線

你見過牛油哥真人!?

管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4711
用戶失蹤天數 1045
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 ClaraK 的帖子

幫你轉左做得意-V-+

普通會員

UID 34553
積分 2513
經驗 473
YK幣 2311
帖子 1739
精華 0
註冊 2010-7-1
用戶註冊天數 5052
用戶失蹤天數 4627
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 barickcyli 於 2011-8-18 02:25 PM 發表。 
你見過牛油哥真人!?

有呀
同麥O勞叔叔好似架

管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4711
用戶失蹤天數 1045
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 ClaraK 於 2011-8-18 02:27 PM 發表。 

有呀
同麥O勞叔叔好似架

吹大D呀你-__-;