論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

歡迎各位訪客註冊成為會員!成為會員後可享用本論壇的各種服務,登入後將會隱藏頁面上方的廣告。

投票標題: [黑橘槍模]第9彈顫慄橙汁  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
1係我整
  34 (85.00%)
2係我整
  6 (15.00%)

標題: [黑橘槍模]第9彈顫慄橙汁
ckk97113 (反橘槍模AiNaMaG)
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 43449
積分 1964
經驗 -3
YK幣 53
帖子 240
精華 0
註冊 2011-7-5
用戶註冊天數 4669
用戶失蹤天數 3532
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[黑橘槍模]第9彈顫慄橙汁

某人將一把已改既水星比我,

我覺得他是來挑戰我(開玩笑,

於是改了一把回饋他~~

順便玩個遊戲,邊把係我既?

我可能故意造得唔靚,可能造得靚個佢~~~(某人不要踢爆,否則凌遲處決)

個影片名,影響下你地+,按水星一&二為準

水星一為準

水星二為準

兩條片都係我拍既,唔洗向nst版本、上載人找線索~~

最近5次評分記錄
shredder   2011-8-17 07:03 PM   YK幣  +2   呢個真係唔加你分唔得XD

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
註冊 2011-3-13
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

冇念過要挑戰你,我一直覺得你果D型過我果D (我自爆)我念起GASH就念起你
我經驗唔係-2咩=,= 無啦啦變左-21既....是但啦~~

我的無名http://www.wretch.cc/blog/bbbq52
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
CSO殺人狂
普通會員

UID 43693
積分 583
經驗 -19
YK幣 157
帖子 130
精華 0
註冊 2011-7-27
用戶註冊天數 4647
用戶失蹤天數 1767
來自 仁傑的格乜低
性別 男生
狀態 離線

幾好,(修正:槍口的水花不是橙色的)

hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

真係BO XDDDDDDD
加賣我分啊XDDDDD有一支係我做咖
影片名同文章果到唔同既
頭果支寫往2
下果支寫往1

我的無名http://www.wretch.cc/blog/bbbq52
普通會員

UID 43449
積分 1964
經驗 -3
YK幣 53
帖子 240
精華 0
註冊 2011-7-5
用戶註冊天數 4669
用戶失蹤天數 3532
性別 男生
狀態 離線

我係開玩笑,唔好咁介意xd

至於影片名,影響下你地+

究竟多人估中定少人估中尼~

hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

咁樣咪唔準LOR XD
喂喂,我既惡搞簡介呢~~真-迷彩M4啊
我話比你地聽好多人都估錯晒

kenny03316 (幹.kenny)
普通會員

UID 43503
積分 280
經驗 14
YK幣 0
帖子 145
精華 0
註冊 2011-7-10
用戶註冊天數 4664
用戶失蹤天數 4587
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

第1果個係橙汁多D(第2果個彈甲內係水但射出呢個陣係橙汁= = )

我係ken3003322 ge 細X =.=
hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

好多人估錯晒-,-

普通會員

UID 43449
積分 1964
經驗 -3
YK幣 53
帖子 240
精華 0
註冊 2011-7-5
用戶註冊天數 4669
用戶失蹤天數 3532
性別 男生
狀態 離線

人尼,將樓上拖入尼,

凌遲處決

hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2503
性別 男生
狀態 離線

做咩?!?!?!?!?!?!?!?!有咩野要傅召我!!!!!!!

kcar8899
普通會員

UID 43422
積分 273
經驗 7
YK幣 59
帖子 113
精華 0
註冊 2011-7-2
用戶註冊天數 4672
用戶失蹤天數 3877
性別 男生
狀態 離線

有冇載點@.@

AlexHenry (NatalieHeiHei)
普通會員

UID 38706
積分 663
經驗 69
YK幣 352
帖子 250
精華 0
註冊 2010-12-6
用戶註冊天數 4880
用戶失蹤天數 4349
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 ckk97113 的帖子

我好想要呀
你可以比在點我?

benlau960805
普通會員

UID 34839
積分 111
經驗 40
YK幣 207
帖子 60
精華 0
註冊 2010-7-13
用戶註冊天數 5026
用戶失蹤天數 4610
性別 男生
狀態 離線

好得意=w=                                               
讚@@

qwas6713
初級會員

UID 43957
積分 90
經驗 -52
YK幣 23
帖子 74
精華 0
註冊 2011-8-16
用戶註冊天數 4627
用戶失蹤天數 3530
性別 男生
狀態 離線

我還真想把那把槍家到NST 上去  不錯 我喜歡 我很想要= =

ruby2009g (K-ON紅寶石g)
普通會員

UID 35185
積分 806
經驗 87
YK幣 133
帖子 117
精華 0
註冊 2010-7-24
用戶註冊天數 5014
用戶失蹤天數 247
來自 某個地方
性別 男生
狀態 離線

發表於 2012-9-28 08:45 AM  資料 文集 短消息  1247142308 ruby2009g@yahoo.com.hk
1之槍好D,但係2 有橙色水花