論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 你地識唔識轉筆呀???
`乜叉.
高級會員

嘉許勳章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
註冊 2007-5-21
用戶註冊天數 6178
用戶失蹤天數 5022
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 小瑩_ 於 2007-9-14 09:25 PM 發表。
妳勁就吥用在A班了A"A

我係其他方面勁呀嗎!!!!!!
係學業方面差姐

deadwood
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6091
用戶失蹤天數 2926
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #16 敖犬~~ 的帖子

算NA妳A"A
淨系呢叻A"A

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
註冊 2006-12-18
用戶註冊天數 6332
用戶失蹤天數 4468
性別 男生
狀態 離線

xd

學業…

我都可以串下人a_a

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6178
用戶失蹤天數 5022
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小瑩_ 於 2007-9-14 09:30 PM 發表。
算NA妳A"A
淨系呢叻A"A

咩係"呢叻"呀????

deadwood
XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
註冊 2006-12-18
用戶註冊天數 6332
用戶失蹤天數 4468
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 敖犬~~ 於 2007-9-14 10:12 PM 發表。 

咩係"呢叻"呀????

佢可能差個〔d〕字

`乜叉.
高級會員

UID 2780
積分 22700
經驗 13849
YK幣 22940
帖子 13881
精華 5
用戶註冊天數 6178
用戶失蹤天數 5022
來自 異度空間
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2007-9-14 10:13 PM 發表。

佢可能差個〔d〕字

如果係咁果話....
我真係得呢樣叻= =

deadwood
仁傑
壇主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主星章  
UID 1
積分 27231
經驗 12110
YK幣 32559
帖子 7216
精華 7
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6369
用戶失蹤天數 21
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

我上堂狂轉 - -

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6286
用戶失蹤天數 3849
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

我唔識轉筆架...
可能係因為我蠢的關係la...==

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6091
用戶失蹤天數 2926
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #20 XDD 的帖子

對對對= =
打小左個字0,0v
你刀很利害= =
曉我講咩-,-v

我係哈哈笑 (耀)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 4278
積分 727
經驗 355
YK幣 661
帖子 372
精華 0
註冊 2007-9-12
用戶註冊天數 6064
用戶失蹤天數 5276
來自 TMCSS
性別 男生
狀態 離線

我唔識

最近5次評分記錄
藍龍   2009-4-25 02:33 PM   經驗  -1   你連續發表了兩篇回覆,請善用編輯功能!

有野就講.有屁就放!!by哈哈笑!!
我係哈哈笑 (耀)
普通會員

UID 4278
積分 727
經驗 355
YK幣 661
帖子 372
精華 0
註冊 2007-9-12
用戶註冊天數 6064
用戶失蹤天數 5276
來自 TMCSS
性別 男生
狀態 離線

我唔識喎!!!!

有野就講.有屁就放!!by哈哈笑!!
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6367
用戶失蹤天數 4061
來自 無人之境
狀態 離線

嘛嘛啦-.-"
吾系好識!

@天上天下@
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章  
UID 4168
積分 630
經驗 274
YK幣 390
帖子 272
精華 0
註冊 2007-9-6
用戶註冊天數 6070
用戶失蹤天數 5162
性別 男生
狀態 離線

識~~~~~~~~~~~

mandy (`♥ 蚊jaiiiiii;>;)
普通會員

UID 2518
積分 988
經驗 516
YK幣 894
帖子 475
精華 0
註冊 2007-5-10
用戶註冊天數 6189
用戶失蹤天數 5600
性別 女仔
狀態 離線

識識地la~

http://blog.qooza.hk/blog.php?user=Sheila1162BLOG

money龜 (Miss Gwai)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 4257
積分 8144
經驗 4343
YK幣 4457
帖子 3466
精華 1
註冊 2007-9-11
用戶註冊天數 6065
用戶失蹤天數 4742
來自 一個鬼地方
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2007-9-14 10:10 PM 發表。
xd

學業…

我都可以串下人a_a

係咩?!
唔知邊個考試比我一次過追哂上尼,
邊個比我搞到佢灘灘腰呢可?!
唔知邊個比我搶左佢個第一呢可?!
A___A
(超串的說~唔好罵我A~A)

別惹我

自由SAY 仁傑:歡迎來到 YK Forum :D