論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [cs1.6]命運之花,路過現身!!!有情報
hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
註冊 2011-3-13
用戶註冊天數 4813
用戶失蹤天數 2533
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[cs1.6]命運之花,路過現身!!!有情報

情報:冰天雪地的傳說槍,話說這支槍有比SKULL強的魔性爆破子彈,有很多槍手都當這支槍是神話~
載點: http://www.sendspace.com/file/ik90om
我的無名: http://www.wretch.cc/blog/bbbq52

我的無名http://www.wretch.cc/blog/bbbq52
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jackyng
普通會員

UID 40600
積分 2250
經驗 49
YK幣 1208
帖子 429
精華 0
註冊 2011-2-13
用戶註冊天數 4841
用戶失蹤天數 2961
性別 男生
狀態 離線

手有黑線 = =
那些紋是藍色花花嗎??
做得幾靚, 加油!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
用戶註冊天數 4813
用戶失蹤天數 2533
性別 男生
狀態 離線

黑線不想去,因為我有很多其他物件要做

我的無名http://www.wretch.cc/blog/bbbq52
GundamMaster (幹.永恆)
高級會員
唔想做功課

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 40494
積分 21037
經驗 17795
YK幣 46055
帖子 4181
精華 0
註冊 2011-2-10
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 1227
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 hiuwu7 的帖子

慢慢泥=-=
正得令D先download=-=
黑線好明顯=-=

千其唔好禁
本人為YK花生會花生售賣總經理
pka336
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 43686
積分 1971
經驗 383
YK幣 1093
帖子 674
精華 0
註冊 2011-7-26
用戶註冊天數 4678
用戶失蹤天數 1862
性別 男生
狀態 離線

條紅外線比較假
good繼續加油
下次試下整「命運之星」

米奇wovgha
高級會員
Wovey

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 38857
積分 11654
經驗 554
YK幣 1425
帖子 2303
精華 0
註冊 2010-12-12
用戶註冊天數 4904
用戶失蹤天數 245
性別 男生
狀態 離線

佢拎人D野,only改息

hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
用戶註冊天數 4813
用戶失蹤天數 2533
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 death-angel 於 2011-8-9 09:11 PM 發表。 
佢拎人D野,only改息

我有咩 -= - 你比我睇下我拎人D咩?
我製作過程係咁既:
我用左金雞改做迷彩雙雞既色,再改做水晶色再加花紋,最後用MS3D加果D野....
你話我有咩拎人....
比D証句尼睇啦..
如果你話似,咁咪放張圖上尼比我睇...

orz1515 (小空)
高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4981
用戶失蹤天數 2137
來自 765 Productions
性別 男生
狀態 離線

咁佢又應該唔係盜
整得咁差

hiuwu7
普通會員

UID 41345
積分 574
經驗 31
YK幣 407
帖子 204
精華 0
用戶註冊天數 4813
用戶失蹤天數 2533
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 orz1515 於 2011-2-10 04:49 PM 發表。
雙殺動作,一手夜鷹,一手銀色戰將,唔該

你有個POST好好笑...咁易做都唔做,姐係你係咪連小小野都做唔到
你好似係到用高會名義踩我咁...冇法啦~~~你只係識玩LEGO
念念下.你好似冇開個改槍既帖你係咪無能改槍呢~~~~我睇都係
不過你可以改支槍之後開個POST如果你真係咁勁,咁我都真係咁野講...

最近5次評分記錄
gtavc2007   2011-8-16 11:23 PM   經驗  -20   違規:你作出針對、辱罵、威嚇等行為 (-20)

高級會員

長期在線獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章   積極發帖獎章  
UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
用戶註冊天數 4981
用戶失蹤天數 2137
性別 男生
狀態 離線

我係無能改槍,吹咩?
我冇玩1.6同NST呀
咁我改槍托柒咩
我話你D槍都係想你改進
你咁就話我無能
唔好以為自已識拼貼就好撚醒啦
仲有呀
你作D所謂“情報”
作到咁垃圾
改下啦
我玩Lego勁同改槍有咩關係呀?

最近5次評分記錄
gtavc2007   2011-8-16 11:23 PM   經驗  -20   違規:你作出針對、辱罵、威嚇等行為 (-20)

暗神騎士
版主

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 33769
積分 11977
經驗 2754
YK幣 46
帖子 5576
精華 0
註冊 2010-4-2
用戶註冊天數 5158
用戶失蹤天數 329
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 orz1515 的帖子

你想上位(??)

高級會員

UID 36829
積分 14980
經驗 968
YK幣 4799
帖子 3543
精華 1
用戶註冊天數 4981
用戶失蹤天數 2137
性別 男生
狀態 離線

我只可話樓主小學雞,改D槍人地話兩句又要嘈又唔聽。

m1m1orey
普通會員

UID 38241
積分 425
經驗 44
YK幣 98
帖子 61
精華 0
註冊 2010-11-19
用戶註冊天數 4927
用戶失蹤天數 4220
性別 男生
狀態 離線

有黑線拉- -

a451695
初級會員

UID 41038
積分 63
經驗 1
YK幣 57
帖子 6
精華 0
註冊 2011-3-5
用戶註冊天數 4821
用戶失蹤天數 4482
性別 男生
狀態 離線

黑線好明顯@@

Halo你好
初級會員

UID 43868
積分 1
經驗 -30
YK幣 135
帖子 32
精華 0
註冊 2011-8-10
用戶註冊天數 4663
用戶失蹤天數 4624
性別 男生
狀態 離線

強呀~