論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 唉.我忍不了.
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-8 19:05 發表。 

老婆~

你做咩冇啦啦係度

上黎見到魚姐開post咪入黎睇下

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-9 12:02 AM 發表。 

上黎見到魚姐開post咪入黎睇下

睇人回
仲以為你只會係圖區

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-9 00:12 發表。 

睇人回
仲以為你只會係圖區

睇下舊會員d post囉

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-9 12:25 AM 發表。 

睇下舊會員d post囉

你好似只係回魚姐帖咁

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-9 00:27 發表。 

你好似只係回魚姐帖咁

其他d會員我真係頂唔順
開口又係毒埋口又係毒
成日又派人膠
成個yk比cso班小學雞入侵 仲衰過蝗生侵港

(banner個d我而家都冇入去睇啦)

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-9 12:34 AM 發表。 

其他d會員我真係頂唔順
開口又係毒埋口又係毒
成日又派人膠
成個yk比cso班小學雞入侵 仲衰過蝗生侵港

(banner個d我而家都冇入去睇啦)

紅字佳句

ban做咩唔睇
你都冇開評圖好耐啦

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-9 00:36 發表。 

紅字佳句

ban做咩唔睇
你都冇開評圖好耐啦

都唔知係唔係成班高登cd-rom黎

前個排學校忙阿嘛~
你要明高form好多野做
(雖然我都係上hkg追post同睇akb野)

btw
而家好多人都係講一兩句就開個post
睇到睇到冇心機啦

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-9 12:43 AM 發表。 

都唔知係唔係成班高登cd-rom黎

前個排學校忙阿嘛~
你要明高form好多野做
(雖然我都係上hkg追post同睇akb野)

maybe

我見到 真係幾多野做
akb>hkg>yk

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-9 00:47 發表。 

maybe

我見到 真係幾多野做
akb>hkg>yk

akb>hkg>facebook>sims>yk

btw
睇到睇到冇心機啦

n3ph223172
高級會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 37881
積分 4354
經驗 273
YK幣 537
帖子 1945
精華 0
註冊 2010-11-6
用戶註冊天數 4921
用戶失蹤天數 167
性別 男生
狀態 離線

其實說真的,「現在」(不含以前)我根本沒看到CS區有爭吵的現象。
是我眼殘嗎?
還是都把過錯塞到這邊來?

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-9 12:49 AM 發表。

akb>hkg>facebook>sims>yk

btw
睇到睇到冇心機啦

冇玩sims

1,2句唔係問題
內容冇討論空間

QUOTE:
原帖由 n3ph223172 於 2011-7-9 12:50 AM 發表。 
其實說真的,「現在」(不含以前)我根本沒看到CS區有爭吵的現象。
是我眼殘嗎?
還是都把過錯塞到這邊來?

你見到果d冰山一角

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-9 00:53 發表。 

冇玩sims

1,2句唔係問題
內容冇討論空間

你見到果d冰山一角

冇討論空間都唔知post出黎做乜
好心post上facebook當自己_ up咪算囉
post上黎哂資源

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-9 12:55 AM 發表。 

冇討論空間都唔知post出黎做乜
好心post上facebook當自己_ up咪算囉
post上黎哂資源

但係佢地唔post yk冇野出
不過唔多想睇佢地9up

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6099
用戶失蹤天數 2934
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-7-9 00:57 發表。 

但係佢地唔post yk冇野出
不過唔多想睇佢地9up

我寧願yk冇野出都唔想睇下佢地9up

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6045
用戶失蹤天數 4032
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-7-9 01:00 AM 發表。 

我寧願yk冇野出都唔想睇下佢地9up

9up完又要嘈
嘈完我地又扣分
扣完分就話自己好多分慢慢扣好威威咁
想點