論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 男友發你脾氣....
天上的戀人
普通會員

UID 21060
積分 2115
經驗 888
YK幣 3266
帖子 1811
精華 0
註冊 2008-12-26
用戶註冊天數 5597
用戶失蹤天數 1543
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
男友發你脾氣....

如果你同你FD同男友一齊行街,
男友話要食M記,
朋1友話要食KFC,而你自己又鐘意KFC,
SO揀左KFC,
男友呢個時候話你唔細心,明知佢鐘意M記都仲要揀第二樣,
仲話:  哼,我嬲你!!
咁你話:  我冇理由重色輕友....
佢發脾氣唔理你,你昃有咩反應OR感受??

個人認為呢條友仔好細路仔,一D都唔成熟,仲好野蠻....

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
FeiFei
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 37381
積分 17592
經驗 5725
YK幣 16479
帖子 4964
精華 0
註冊 2010-10-19
用戶註冊天數 4934
用戶失蹤天數 3489
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

這算皇帝嗎?小心待會他一下砍你的頭=v=

好想回到以前那單純、天真的時光
十分懷念以前的日子啊~~~ :)
「會不會 有一天 時間真的能倒退」
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 616
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 天上的戀人 的帖子

做男人始終都系想女人順下佢意o既
加上食得多kfc都熱氣啦

天上的戀人
普通會員

UID 21060
積分 2115
經驗 888
YK幣 3266
帖子 1811
精華 0
用戶註冊天數 5597
用戶失蹤天數 1543
性別 女仔
狀態 離線

咁又係....
唉,呢種男人唔知會唔會成日喺女友面前撤嬌、耍小脾氣..

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5946
用戶失蹤天數 1337
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

你肯定佢真係發脾氣?
可能係挽下呢...'
我以前成日都咁同我老婆挽...'(但已分手了)
到最後...我老婆哄左我幾下'我會笑左口咁講 "挽下咋!邊捨得嬲你喎我!!!!"
有時男友挽下...女友或者外人會以為係認真...但要諗真啲...同埋觀察多啲先好...'
唔係好易會散...嗌交...之類的'''

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4829
用戶失蹤天數 322
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

不只是女的要哄!
男的也要!

平平
普通會員

UID 40106
積分 634
經驗 88
YK幣 282
帖子 140
精華 0
註冊 2011-1-28
用戶註冊天數 4834
用戶失蹤天數 4224
性別 男生
狀態 離線

kfc好熱氣我唔可以多吃

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 616
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 天上的戀人 的帖子

<===我最愛撤嬌的xp,,
會試到一個女囝對佢系咪真心

williamyii77
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 37006
積分 1466
經驗 244
YK幣 1729
帖子 857
精華 0
註冊 2010-10-3
用戶註冊天數 4951
用戶失蹤天數 4321
性別 男生
狀態 離線

我會話人地要食KFC呀嗎

最近5次評分記錄
星月`穎   2011-6-18 10:00 PM   經驗  -10   違規:你連續地發表大量主題/回覆 (-10~)

天上的戀人
普通會員

UID 21060
積分 2115
經驗 888
YK幣 3266
帖子 1811
精華 0
用戶註冊天數 5597
用戶失蹤天數 1543
性別 女仔
狀態 離線

呀邊個成日撒我驕,超嗲囉佢...

星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4834
用戶失蹤天數 3761
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

如果佢係愛你就吾會亂發嬲;
如果你係愛佢就會包容佢;
睇你點睇;

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
y837232458
禁止發言

UID 44337
積分 -43
經驗 -45
YK幣 106
帖子 5
精華 0
註冊 2011-9-19
用戶註冊天數 4600
用戶失蹤天數 4505
性別 女仔
狀態 離線

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
w3470921
普通會員
TheUniteSwallow

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 35776
積分 4196
經驗 1019
YK幣 2443
帖子 1677
精華 0
註冊 2010-8-16
用戶註冊天數 4999
用戶失蹤天數 2433
性別 男生
狀態 離線

個人感觀...
愛一向都係咁-___-

【xLSxkiller_Single】
Could you be my Girl Friends? -__-