論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: [建模] DPMS 狙擊步槍 --- 95% (找人幫忙, 看#80)  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
  70 (95.89%)
不好
  3 (4.11%)

標題: [建模] DPMS 狙擊步槍 --- 95% (找人幫忙, 看#80)
gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5163
用戶失蹤天數 2510
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #30 1146274946 的帖子

你咩料啊 我講都冇講過
你要講就同小狗講
唔阻住你show 你所謂既知識

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
1146274946 (考試了...)
普通會員

UID 38822
積分 231
經驗 80
YK幣 755
帖子 177
精華 0
註冊 2010-12-11
用戶註冊天數 4884
用戶失蹤天數 4699
性別 男生
狀態 離線

回覆 #31 gtavc2007 的帖子

同你嘈唒膠我D時間,
你乜唸都話膠我show知識
我想更正你又話乜唸乜唸
我都唔想同你條友嘈

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
harry5304
普通會員
單身InG

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   發帖王勳章   在線王勳章  
UID 39135
積分 4055
經驗 475
YK幣 1287
帖子 1497
精華 0
註冊 2010-12-22
用戶註冊天數 4872
用戶失蹤天數 3814
來自 公子的世界
性別 男生
狀態 離線

個樣有小小似M16囉

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5163
用戶失蹤天數 2510
性別 男生
狀態 離線

回覆 #32 1146274946 的帖子

串人都搵岩對象先啊
明明句野唔係我講
而家你錯定我錯啊
自己搞錯對象都仲未知
你連我嘈緊咩野都唔知 真係笑死我
唔係我講既槍知識 竟然要你泥糾正我?
仲要用所謂既紅字泥糾正啊
我洗鬼要你既糾正咩

97vicky (Eating2000)
高級會員
What's wrong?

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 35948
積分 4985
經驗 1595
YK幣 3730
帖子 2354
精華 0
註冊 2010-8-22
用戶註冊天數 4994
用戶失蹤天數 941
來自 呀爸個肚
性別 男生
狀態 離線

回覆 #32 1146274946 的帖子

比3個字你
睇錯哂
你眼殘
果個真係小狗話既
我地專重失明人士
洗唔洗copy番比你睇?

Hunter
普通會員

UID 38822
積分 231
經驗 80
YK幣 755
帖子 177
精華 0
用戶註冊天數 4884
用戶失蹤天數 4699
性別 男生
狀態 離線

回覆 #34 gtavc2007 的帖子

咁你咪當我發UP瘋lo

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5163
用戶失蹤天數 2510
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 97vicky 於 2011-6-14 05:53 PM 發表。 
比3個字你
睇錯哂
你眼殘
果個真係小狗話既
我地專重失明人士
洗唔洗copy番比你睇?

呢D就叫做糾正

97vicky (Eating2000)
高級會員
What's wrong?

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 35948
積分 4985
經驗 1595
YK幣 3730
帖子 2354
精華 0
註冊 2010-8-22
用戶註冊天數 4994
用戶失蹤天數 941
來自 呀爸個肚
性別 男生
狀態 離線

回覆 #36 1146274946 的帖子

睇尼真係要比你睇下

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2011-6-12 07:52 PM 發表。 
吾同好多- -
個槍身系M16A4
動作HK416
只系有o的野修改左咁

明哂未?

Hunter
普通會員

UID 38822
積分 231
經驗 80
YK幣 755
帖子 177
精華 0
用戶註冊天數 4884
用戶失蹤天數 4699
性別 男生
狀態 離線

回覆 #38 97vicky 的帖子

得得得禾輸鳥
我都唔想同你地嘈

w3470921
普通會員
TheUniteSwallow

UID 35776
積分 4196
經驗 1019
YK幣 2443
帖子 1677
精華 0
註冊 2010-8-16
用戶註冊天數 5001
用戶失蹤天數 2435
性別 男生
狀態 離線

咩槍有咩分別咪又係槍一支...
樣唔同...好用..殺到人咪得囉~

洗係到嘈黎嘈去咩!

(就算把槍係上帝整出黎嫁...軍人咪又係拎去殺人...)

【xLSxkiller_Single】
Could you be my Girl Friends? -__-

jackyng
普通會員

UID 40600
積分 2250
經驗 49
YK幣 1208
帖子 429
精華 0
註冊 2011-2-13
用戶註冊天數 4819
用戶失蹤天數 2940
性別 男生
狀態 離線

回覆 #37 gtavc2007 的帖子

我快眼殘了... >.<
D線搞到我超亂

gtavc2007
版主
叫我gtasa2012

UID 33201
積分 10157
經驗 1725
YK幣 2345
帖子 2950
精華 1
註冊 2010-3-7
用戶註冊天數 5163
用戶失蹤天數 2510
性別 男生
狀態 離線

你好有耐性啊-,-
我最憎建模-,-
次次建唔夠30%就發嬲唔想搞

普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   積極發帖獎章  
UID 34151
積分 20431
經驗 1121
YK幣 3507
帖子 2980
精華 0
註冊 2010-4-16
用戶註冊天數 5123
用戶失蹤天數 3788
性別 男生
狀態 離線

5整個鏡蓋好d..........

terry4262006
普通會員

在線王勳章  
UID 38794
積分 760
經驗 72
YK幣 368
帖子 242
精華 0
註冊 2010-12-10
用戶註冊天數 4885
用戶失蹤天數 2670
性別 男生
狀態 離線

留名等好野

回覆 #43 23208367 的帖子

X2
(除非你想+公仔係入面)

hh36471288hk (Samuel Ysc)
VIP會員
Nope.

論壇週年紀念星章   長期在線獎章   積極發帖獎章   大富豪勳章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34374
積分 16440
經驗 1985
YK幣 18212
帖子 3775
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5115
用戶失蹤天數 313
來自 ?
性別 男生
狀態 離線

貼圖:
http://www.sendspace.com/file/yagvx5

(揾左好LONG...有冇YK+?