論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [原創]哦?!
sally08221 (草`)
普通會員

在線王勳章  
UID 34241
積分 644
經驗 12
YK幣 291
帖子 69
精華 0
註冊 2010-4-19
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 4459
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #13 superstarbo 的帖子

多謝支持;)
thx~~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

在線王勳章  
UID 34241
積分 644
經驗 12
YK幣 291
帖子 69
精華 0
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 4459
性別 女仔
狀態 離線

Ch`5

=====課室=====

妤: 唉~你地就開心la~個個都成雙成對~
志: 係lor~我地6條死黨我番我同小妤係單身~
晞: (扮同情)好可憐丫~
志: 唔係wor~(無la la醒起)
愷: 做咩野?唔通...
皓: 你...又有...
妤: 女朋友??
志: 正確黎講唔係而家有,係將會有...
佢地幾條友: 吓???!!!
志: 係丫~
妤: 姐係點?
志: 小妤~係呢排有冇cheak(好似串錯左-.-)e-mail?
妤: 冇wor~
志: 咁你今晚cheak la~(好似再次串錯字-,-)
妤: 冇問題~

====夜晚====

[You make me cry, make me smile...]

妤: 喂~我係鍾嘉妤~有乜事?
志: cheak左e-mail未?
妤: 岩岩先開機-3-
志: 快d la~
妤: 係la~係la~

開左e-mail...

妤: (佢地仲傾緊)你係咪個個...咩咩咩...
志: 係Ken丫~
妤: 係lor~咪話呢個lor~
志: =.=

過左一陣...

志: 睇完未~
妤: (cry緊)睇左la~
志: (聽得出佢cry緊)傻妹~米cry la~
妤: 55,志~
志: 咩野丫?
妤: 我愛你丫~
志: me too~
妤: 好happy丫~
志: 知la~早d sleep la~
妤: 55,但係我要...
志: 咩野?
妤: Goodbye kiss~
志: 好la~(比左個kiss佢)
妤: ha`bye~bye~
志: bye~bye~

====第二ge日課室====

希: 嘩~你地做咩拖住手仔咁入黎ge?
志: 我地拍拖lor~
晞: 堅定流架~
妤: 堅過石堅丫~
愷: 恭喜哂wor~
晞: 其實點解你地會無la la拍拖ge?
妤: (講哂琴晚所發生ge事出黎...)
皓: (姣樣)wa~sweet~sweet 丫~
希: 嘔丫~(嘔樣)
其仔個幾條友: ha`ha`

============ch`5完================
ch`6好快poz
請大家多多支持~十卜下la

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4353
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-11 11:10 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #17 sally08221 的帖子

cmcm;;))
十卜你.
------------------------
吾好連回呀,,
小心俾人扣分呀

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5362
用戶失蹤天數 4352
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

cmcmcm.咁跟住點牙`好快出呀.

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
普通會員

在線王勳章  
UID 34241
積分 644
經驗 12
YK幣 291
帖子 69
精華 0
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 4459
性別 女仔
狀態 離線

Ch`6

=====係課室=====

miss: 各位同學~今日你地要調位la~
佢地6條友: 吓~~~
汶: 好丫~快d調la~
miss: 好~今次冇得自己揀架la~

(調左位之後ge座位表)

X  X      X  X      晞 杰
X  X      彤 皓     希 汶
志 愷     X  X      X  X
X  X      X  X      妤 華

miss: 大家滿唔滿意自己ge座位丫?
同學a,b,c,d...: 唔滿意
miss: (當佢地冇到)好la~就咁話la~

晞: 乜係你個洗[杰]精丫?
杰: 係又點丫~吹咩?
希: 吹你唔脹~
晞: e?乜你座我後面丫?
希: 係丫?
晞: 好yeah~
希: 洗[杰]精~我而家同你講,如果你再恰晞ge話,我就唔同你客氣!
杰: 第一,我唔係叫洗[杰]精,我係叫黃信杰丫~
晞: 我地中意叫你做洗[杰]精,吹咩?>_^
杰: ...(無奈)笫二,我中意恰就恰,關你叉事丫~你係佢乜水丫?
希: 我係佢男朋友,你話關唔關我事?

係呢個時候,姣婆發功la~

汶: 希希丫~(攬住希)
希: (彈開十尺遠)你發乜姣丫?
汶: 我唔係發姣,我係中意你~
希: 死開la~我唔中意你丫~
汶: 唔係架,我知你中意我架~你玩佢架炸...(下刪1000字)
希: 你好撚煩丫~

佢地一直嘈到小息~

叮噹~叮噹<----落堂鐘聲

希: 晞~我地走la~
晞: 55

====操場=====

希: 坐左係個姣婆隔離好慘丫~
晞: 5,睇得出你慘過我...
希: 你老公仔我好慘,所以我要老婆仔你鍚番
晞: 唉,好la~(鍚左佢塊面一淡)
希: 我唔要,我要呢度(指住佢個嘴)
晞: 唔得丫~
希: 你睇住黎la~
晞: 你又想點?好...(未講完,希就鍚左落佢個嘴到)

============ch`6完================
ch`7好快poz

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4353
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-14 10:20 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #20 sally08221 的帖子

cm;
十卜你.

普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5362
用戶失蹤天數 4352
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

鍚咗跟住呢a_a?
有冇大件事發生的說.

想我怎樣.?
普通會員

在線王勳章  
UID 34241
積分 644
經驗 12
YK幣 291
帖子 69
精華 0
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 4459
性別 女仔
狀態 離線

Ch`7

希: 晞丫~
晞: \ 3 /
希: 做咩姐?
愷: 佢嬲左你丫~死蠢~
希: 你真係嬲左丫?
晞: 係丫~
希: 唔好咁la~
晞: 唔得~
希: 咁你想點?
晞: 等我諗諗先~
皓: (細細聲同希講)你死la你~
晞: 我諗到la~
希: 做咩野?
晞: 我要你做我一ge日丫四~
希: 唉~是但la~
晞: 姊妹們~我地去shopping la~
愷,妤: 好yeah~let's go~

晞買左好多野拎到丫希死死下~

晞: 唉~見你咁可憐,我地就去m記坐坐la~
希: 好yeah~晞姐姐萬歲~
晞: 唔洗賣口乖la~
希: -3-''

=====m記=====

希: 晞姐姐~係想食咩丫?
晞: 2號餐
皓: 咁你呢?丫愷~
愷: 我都係要個2號餐
志: 妤呢?
妤: 我要4號餐
希: 咁我地去買la~

買完野食埋之後...

晞: 我走la~我要去library~
愷: 嘩~幾時變得咁好文彩丫~library~
志: 係lor~你呢個英文白痴都識library?
晞: 幼稚園都識la~>3<

之後佢就自己去左''library''
其他人都各自番歸la~

============ch`7完================
ch`8好快poz

普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5362
用戶失蹤天數 4352
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

搶壹....xd`
去'library'做乜a_a

想我怎樣.?
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4353
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-17 09:56 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk

QUOTE:
原帖由 sally08221 於 2011-5-16 21:58 發表。 
Ch`7

希: 晞丫~
晞: \ 3 /
希: 做咩姐?
愷: 佢嬲左你丫~死蠢~
希: 你真係嬲左丫?
晞: 係丫~
希: 唔好咁la~
晞: 唔得~
希: 咁你想點?
晞: 等我諗諗先~
皓: (細細聲同希講)你死la你~
晞: 我諗到la~ ...

cm;;)
十卜你.

普通會員

在線王勳章  
UID 34241
積分 644
經驗 12
YK幣 291
帖子 69
精華 0
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 4459
性別 女仔
狀態 離線

對唔住丫~呢排要考試,丫媽要我溫書,可能有2,3個禮拜寫唔到~