論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 1oo%[原創]我愛你";$[校園故事]
DaRLinG`糖
初級會員

UID 42386
積分 94
經驗 13
YK幣 168
帖子 39
精華 0
註冊 2011-4-22
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4713
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
1oo%[原創]我愛你";$[校園故事]

人物介紹!!
[女]
丫wing,性格吾錯,,幾令女,,平易近人,,同丫糖超fd;B
丫糖,,性格,,好玩得,搞笑;D吾錯,,超超超令女同丫wing好fd;$人緣好好;B,,仲意丫政
丫彤,,仲意丫聰,,令女一名,,同丫糖,丫wing好fd,,
路人a.B.c:賤格,,姣

[男]
丫風,,仲意丫wing 好c00l,,令仔丫政好fd,,好打得
丫政,,仲意丫糖,,好令仔,,>v<,,cool丫,,超打得,好多人仲意佢
丫聰;d,,仲意丫彤,,令仔,,

路人a,B.c

全部都系排球隊

最近5次評分記錄
千草乂   2011-4-28 06:20 PM   YK幣  +3   感謝你發表了自己原創的文章

招男友;$
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
DaRLinG`糖
初級會員

UID 42386
積分 94
經驗 13
YK幣 168
帖子 39
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4713
性別 女仔
狀態 離線

1.開學既第一日;$

.開學既第一日;$,,丫wing同丫糖v約左系m記食早餐,,之後一齊番學,,
系新既一年,,大家都要參加最少一項既課外活動,,丫wing,丫糖同埋丫彤就決定一齊參加排球校隊,,
好彩,,佢地三戈都入到,,
今日,,係排球開始既第一日,,
丫wing:"糖B;,,miss叫分2人一組丫,,不如我地2戈一組啦!!"
丫糖"嗯"都好,,反正丫1彤都有人陪!!"
丫wing:"嗯,,喂,,糖B,,你睇下,,點解戈戈令仔系咁望住我既?"
丫糖;"仲洗問?"緊係見你令女啦"
丫wing;"系鬼-,-,,"
丫糖;"鬼,,邊到有鬼丫,,笑,,咪玩啦,,打波啦"
                                           7分鐘後
丫糖"wing..miss叫分大組啦"
丫wing"下,,咁我咪要同你分開?,,,嗚,,吾制丫"
丫糖;"咪咁啦,,"
miss:"咇,,咇,,咇,,而家分組,,政,,你同糖一組,,"
丫糖;''心諗,,嘩,,咁令仔既,,
政;''喂!!令女,,呢到丫"
丫糖,,"知啦,,我吾係叫令女丫T^T,,我都知我令女''你叫我做丫糖啦"
政;''-,-系系系..你叫我做政啦,,''
丫糖''系既系既,,''
LING,,LING,,LING
MISS:咇,,咇,,咇,,好,今日就到呢到啦"
政;''喂,,等陣換完3,,系呢到等''
丫WING;''咪搶我條女丫>[]<
丫糖;''我幾時系你條女丫?''-,-政,,哦,8''
                                入到更衣室'''
丫WING''喂,,糖B,,佢好似lam你喎,,xDD;']
丫糖;''咪kAI啦,,''心諗,,我就真係有少少仲意佢-,-

招男友;$
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
DaRLinG`糖
初級會員

UID 42386
積分 94
經驗 13
YK幣 168
帖子 39
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4713
性別 女仔
狀態 離線

糖,,我愛你;$

----換完3----
丫糖:政,,咩事丫
政,,;''攞你部電話黎,,''
丫糖''做咩丫>[]<
政;''攞黎啦''
政;;''呢戈系我既電話號碼,,我得閒會call你""
丫糖,,哦-,-''
政;;心諗;;我有少少仲意左佢-,-
                                ----番到屋企-----
LING--LING--LING--
丫糖''喂''
政,,我係政丫
丫糖''做咩丫'?
政,,得吾得閒丫,,
丫糖,,得
政;''出一出黎得吾得?
糖''哦''公園等啦
政;''嗯'
                                     ----到左公園----
政,,喂''呢到丫,,
政;''我買D野飲'',你系呢到等一等我''
糖,,嗯
                                                  ----政走左之後----
路人a,B,c;,,喂,,令女,,一戈人丫,,等哥哥陪你丫^^
                                     ----除緊糖件3----
糖,,''你系邊戈,,政救命丫,,
                                     ----政岩岩番左黎----
政;''喂,,你地係咩人丫,,''
                                     ----政同緊d人打架----
糖;''吾好打啦,,喂,,政,,你有冇事丫?*(喊緊)
政,,;''糖,,對吾住丫,,係我冇好好保護你';'
糖;''傻啦''吾好講埋呢d野''(喊緊)
政';'',糖,,其實,,其實,,其實我仲意左你''
糖,,我都係''
                                   ----送左政去醫院----

招男友;$
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4747
用戶失蹤天數 4237
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線

ok啦
繼續加油啦

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4353
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-28 05:11 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #3 DaRLinG`糖 的帖子

cM;;))
繼續posT``

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
DaRLinG`糖
初級會員

UID 42386
積分 94
經驗 13
YK幣 168
帖子 39
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4713
性別 女仔
狀態 離線

好睇嗎?,,,xDD;']

招男友;$
DaRLinG`糖
初級會員

UID 42386
積分 94
經驗 13
YK幣 168
帖子 39
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4713
性別 女仔
狀態 離線

對不起;]

----醫院----
政既丫媽黎左;;
政媽;;仔丫仔,,點解你要咁傻丫?!,,如果你死左 ,,你叫丫媽點算丫;;;
丫糖;;政媽,,吾好傷心啦,,
政媽;;如果吾系你;;政仔會咁,,如果吾系你,,政仔就吾會系呢到出現;;
丫糖;;伯母,,對吾住,,真系好對吾住,,原諒我,,好冇?''(喊)
政媽;;你跟我出一出黎(喊)
丫糖;;做咩丫''伯母?(喊)
政媽;;你可吾可以幫伯母做一件事?''
丫糖;;;只要我做到既一定會幫你,,
政媽;;你可吾可以答應我吾再接近政仔?''
丫糖;;;伯母;;
政媽;;咁做系會對政仔最好既辨法;;;
丫糖;;但系,,我地真系真心相愛
政媽;;當伯母求下你;;;
丫糖;;好

丫wing;;;丫糖,,政醒番啦
丫糖;;wing,,我地走啦,,伯母,,我地走先啦,,(喊喊喊喊)
丫wing,,下,,,,,,,,,,,,,哦.,,,,,,,,,,

招男友;$
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4353
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-28 05:44 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #7 DaRLinG`糖 的帖子

期待期待;;))`ˇ

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
DaRLinG`糖
初級會員

UID 42386
積分 94
經驗 13
YK幣 168
帖子 39
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4713
性別 女仔
狀態 離線

可能忘記了我;;會更好;$

丫wing;;;糖,,你做咩要走?''
丫糖;;你吾好理;;;好冇'''
丫wing;;;;哦.......今日等你心情好番d先call我啦;;;;;幾夜都得,,,
丫糖;;;嗯;;;掰掰
                                           ----丫糖屋企----
丫糖;;丫爸,,我番黎啦;;今日,吾洗煮我戈份,,我入房先啦
丫爸;;下,,,,哦
丫糖;;;政,,,我真系好愛你,,,但系無論我幾愛你都好,,我地此於都吾可以一齊,,
丫糖;;;政,,對吾住,,,如果我地根本冇認識對方,,,,可能呢一切一切會更好;;;
丫糖;;希望系呢一次既意外,,你會忘掉我;;]
丫糖;;;只要你忘記我,,對大家都好;;;
                                 ----打緊比丫wing----
丫糖;;;喂,,丫wing,,我系糖丫'''
丫wing,,心情好d未
丫糖;;;未,,不過穩定左咁解^^
丫wing;;;嗯,,點丫''
丫糖;;;其實,,其實我今日之所以走,,系因為伯母叫我吾好再接近政,,,
丫wing;;下,,,,咩話
丫糖;;;洗吾洗咁大聲丫-,-
丫wing;;;你應成左伯母?
丫糖;;;嗯;;;可能咁做對大家都好d
丫wing;;;但系,,點解政會因為你而受傷?;;;
丫糖,,因為今日夜晚7:30佢約左我出黎,,之後有人非禮我;;之後政同d人打架,,,
丫wing;;;下,,咁你有冇事,,?
丫糖;;我就冇事,,不過政就,,,,(喊)
丫wing;;;好啦好啦,,吾好喊啦,,
丫糖;;我訓啦,,聽朝m記見
丫wing;;;嗯,,掰掰

招男友;$
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4747
用戶失蹤天數 4237
性別 女仔
狀態 離線

ok啦
加油!加油!!

ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
註冊 2010-11-27
用戶註冊天數 4896
用戶失蹤天數 4535
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

故事發展得太快
but anyway 加油

http://www.5inet.net/R/7/73591f3832b1ac485ff07c67ced37450346703(600x).jpg
黑暗+_+是我的靈魂
DaRLinG`糖
初級會員

UID 42386
積分 94
經驗 13
YK幣 168
帖子 39
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4713
性別 女仔
狀態 離線

弓喜;;;]

---------到左m記---------
丫糖;;wing,,行啦
丫wing;;嗯
                                          ---------番到課室--------
丫wing;;喂,,糖,,今日有排球喎,你去吾去到,,不如我幫你請假啦''
丫糖;;;吾洗啦;;我去到,,,
丫wing;;真系?
丫糖;;系丫;;;
丫wing;;;真真真系得?
丫糖,,都話系落-,-(煩)
丫wing;;今日政冇番喎;;
丫糖;;咪理啦
丫wing;;;系系系;;;
                          --------lunch--------
丫彤;;喂,,糖,,政番左黎啦,,
丫wing,,咮,,咮,,咮,,
丫彤;;做咩丫
丫wing;;;咪理啦,,系咁先啦,,8

政;;;糖,,點解你琴日吾黎睇我?''
糖;;放手丫,,點解?哼,問得真系好笑,,因為我已經吾再仲意你囉,,,煩
政;;;呢戈笑話真系好笑,,有咩可能丫?
糖,,笑,,,我系講真,,我對你只系玩玩下囉,,你吾系咁傻,,以為我真系仲意你丫ma
政;;;冇可能,,你冇可能會吾仲意我;;
糖;;;行開啦你;;掰,,掰         
                                                -----排球------
miss;;分大組,,照舊,,
丫糖;;miss,我要轉組,,
miss,,,點解?
丫糖;;因為政系係到玩
miss;;好,,你去丫wing戈組啦
丫糖;;嗯
                                 -------放學------
                         -------更衣室------
丫wing,,糖,,^^
丫糖,,做咩咁開心丫?
丫wing;;我同左丫風一齊丫
丫糖;;;下,,,真咖?
丫wing;;洗吾洗咁大聲丫
丫糖;;;要既,,,弓喜哂丫
丫wing;;;多謝^V^

只要你感到開心就足夠了;$

招男友;$
DaRLinG`糖
初級會員

UID 42386
積分 94
經驗 13
YK幣 168
帖子 39
精華 0
用戶註冊天數 4750
用戶失蹤天數 4713
性別 女仔
狀態 離線

請大家多多支持;;;;

招男友;$
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4747
用戶失蹤天數 4237
性別 女仔
狀態 離線

你好似打錯字啵.0.

檸檬:) (雞*)
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
註冊 2011-3-26
用戶註冊天數 4777
用戶失蹤天數 3641
性別 女仔
狀態 離線

你d文出得咁快既-0-?!

楓楓楓楓楓楓-V-