論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: [原創]放棄你,是我做得最錯的事.hapyy end.完;]
千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 4959
用戶失蹤天數 3422
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #120 亞夢vs唯世 的帖子

吾係;
仲有嫁~~~~
呢個係中;
可能聽日堅堅堅堅下喇;;;

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
檸檬:) (雞*)
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
註冊 2011-3-26
用戶註冊天數 4751
用戶失蹤天數 3615
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #121 千草乂 的帖子

最尾要比番個HAPPY ENDING我嫁-0-

楓楓楓楓楓楓-V-
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 1311
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

加油'繼續作埋落去'我等緊XP

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4959
用戶失蹤天數 3422
性別 女仔
狀態 離線

哈哈;
多謝晒;]]]

****************大結局'[[已完;]*****************************;;;sad;

雪媽咪暈左係e院;

湘係夜既懷裡哭得不似人形;

而熒則在罵著楓;

[楓.....我對你徹底失望了.....]

楓;

[我...該死!]

夜站起來;向著楓打去;

楓沒有還手;

夜;[是你....是你令到雪死....!!!!!]

楓;[我應該要怎樣做才可......]

夜;[你死!!!!你死了.....雪才開心...]

莉莉;[不........!!!楓不可以死;]

楓冷著面;

[你不可限制著我;]

莉莉 ;

[.......你要死嗎;?我跟著你.....]

...........................................................

*********************************************************************************************************

來到e院天台;

莉莉和楓走到天台邊緣;

楓;[莉莉...你走吧......我已經沒有任何人可以令到我生存.....雪是我唯一一個...]

莉莉;[........不...]

突然;

楓推著莉莉;

自己跳下去;

但夜強而有力的手拉著他;

夜;[我說跳你就跳;乖;]

楓;[好兄弟....你放手啦.我對吾住雪;]

夜緊握住楓既手;

但係楓就1直鬆住手;

***********************************************************************************************

報紙.............

在昨天 , 1名21碎的男子跳樓死亡 。據知是為情自殺 ....................................

**********************************************************************************************

太陽曬的我 眼睛睜不開
你的好脾氣 讓我心情壞不起來
下雨下的我 眼神發呆
你的道歉 聽著聽著我都快要笑出來

誰說不能黑白配 世界上沒有什麼事能夠如此的絕對
曾經有人這樣唱過 白天他不懂夜的黑 你卻懂得我的美

有時候我會 感覺非常累
有時候也會 不自覺把你拖累
你有時會說 我們不配
只要能依偎 真的真的我什麼都無所謂

誰說不能黑白配 世界上沒有什麼事能夠如此的絕對
曾經有人這樣唱過 白天他不懂夜的黑 你卻懂得我的美
鋼琴也是黑白鍵 一樣能彈出我對你只有滿滿的感謝
也許黑永遠不明白 在這片彩色的世界 有你我才會存在

***************************************************************************************
放棄你,是我做得最錯的事;

已完;

好快出happy ending~~~~~~

最近5次評分記錄
心情   2011-5-24 08:22 PM   YK幣  +2   堅持到最後'冇棄文'

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5399
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-23 10:33 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #124 千草乂 的帖子

感人<3
期待happy ending,,

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 1311
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

結局冇咩內容'有少少悶悶地咁'但係都好'
起碼你冇棄到文^V^
加油'

我沒有說謊 我何必說謊
高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4959
用戶失蹤天數 3422
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #126 心情 的帖子

呵呵;
我都係好亂捻;
多謝睇晒我既文;]

violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4951
用戶失蹤天數 3221
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

GOOD, 期待happy ending, 加油啦

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 1311
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #127 千草乂 的帖子

唔洗多謝'
係好ge文章'一定會睇到最後'
起碼你冇令我地失望'
冇棄文'
^v^

我沒有說謊 我何必說謊
高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4959
用戶失蹤天數 3422
性別 女仔
狀態 離線

HAPPY ENDING ;

話說雪跑出去 ; 被車撞到 。

楓同熒見到即刻跑過去 ;

雪微笑望住楓;講

;[....我...終於可以甘見到你喇...以後..你吾勢再見到我喇...嘔.]

突破雪1吐血 ;

暈左過去 ;

楓攬住雪 ;

衝去最近既E院 ;

_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_(_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

楓 大叫

;[E生E生;泥啊;]

E生急急腳甘走去;;

問;[咩事;?]

楓;[.............................]

*_**_*_*_*_*_*_*__*_*_*_*__*_*__*_*_*__*_*_*_*_*__*_*_*__*_*_*_*_*__*_*_*_*_*_*_*_*__*_*_*_*_*_*_*__*_**_

等等等等.......................[10HRS]

E生終於出泥 ;

E生;[手術成功 , 不過佢仲係自閉緊自己 , 佢吾記得晒所有野。]

熒;[E生...吾該晒你...]

雪既媽咪好緊張問;[佢會吾會吾記得我嫁;?好吾容易見番個女 , 就要.......]

E生;[吾會既;]

楓係另1邊打自己。

夜無奈講 ;

[甘對雪其實都好...]

楓;[係我吾好;!係我吾好!]

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

就考試喇 ;

UP得慢D;]

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5399
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-29 11:46 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #130 千草乂 的帖子

期待期待期待期待中;;)))))))))))`ˇ

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 1311
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

繼續加油XP
慢慢黎'
EXAM重要啲'

我沒有說謊 我何必說謊
violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4951
用戶失蹤天數 3221
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

考試加油啦!!!!
Exam完先再up啦

銀月•祐
普通會員

UID 43105
積分 100
經驗 27
YK幣 102
帖子 47
精華 0
註冊 2011-6-1
用戶註冊天數 4684
用戶失蹤天數 4667
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

超好睇~
期待你下次的作品:)

高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4959
用戶失蹤天數 3422
性別 女仔
狀態 離線

HAPPY ENDING[2];[all]

雪係房起左身;

聽到出面好噪;

行出去;

點知見到好多人好房外;

問;[

他地係;;?]

熒見到雪之後即係跑上前;

湘見到雪之後;

心都痛到扯住扯住;

夜攬實湘走向楓;

好惡甘講;[你...吾好再係雪面前;!]

楓吾理佢;

低頭急急甘走左;

雪見到;

追上前;

微笑;

[點解你會我房門口既;?你都係我朋友?]

楓;[我探其他人;]

之後就走左;

雪只係覺得個自己好似識佢;

*****************************************************************************************************

突然;

佢跑跑跑到楓前面;

好奸甘講;

[我要追你;!]

楓覺得好激動;

問;

[點解;?]

[因為我覺得我一見鍾情你;呵呵;]

*****************************************************************************************************

完;]