論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [原創]放棄你,是我做得最錯的事.hapyy end.完;]
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5947
用戶失蹤天數 1337
來自 太空
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
跟住點!???
等緊出喔"

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4354
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-7 12:46 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #105 千草乂 的帖子

期待期待中,,

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
檸檬:) (雞*)
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
註冊 2011-3-26
用戶註冊天數 4777
用戶失蹤天數 3641
性別 女仔
狀態 離線

快d出啦.>v<
好睇好睇.

楓楓楓楓楓楓-V-
千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 4985
用戶失蹤天數 3448
性別 女仔
狀態 離線

第26話 ; 大結局01 ;[上]

0.p

安;[雪 , 你會吾會吾開心.;?]

雪苦笑 ;

雪;[我可以吾開心咩,;? 你記吾記得我講過 ,見到我愛既人開心我要都要開心;^]

安聽到雪講呢句野 ;

安;[雪 , 我鐘意你,你做我女朋友啦 我會好好照顧你 ;你吾會受到傷害]

雪好驚訝安會無啦啦甘 ;

雪;[我,,,,,,,,,,對吾住,安,我最愛既都係楓 ; 你原諒我....]

安;[......吾緊要...我地仲係好朋友 ?]

雪吾講野 ;

雪;[緊係朋友啦...........]

安冇再講野 ;

而係個日 ;

雪同安就好simple的朋友 ;

玩左成日 ;

雪發晒所有既力氣玩 ;

安就....................................[你地都知啦;xD]

第2日 ;

雪同媽咪講;[媽 ...陪我行街街Xd;]

媽咪~;[嗯;你好耐都冇我行喇;]

於是個日 ;

雪同媽咪行左成日街 ;

另1邊 ;

鳳皇學院 ;

校長開緊會 ;

校長;[各位老師 , 我地泥個新既校慶 ;好冇,invite所有既師生番番泥;]

all miz&sir;[嗯;好啊;]

&**********************************************************************&

跟住雪係第2日就收到鳳皇既invite信;

佢打俾湘 ;

湘;[喂;]

雪;[我係雪啊 ; 你去吾去校慶 ;?]

湘;[好啊;byebye;我好眼訓;]

********************************************************************************

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 3247
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

加油, 很期待「下」

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4354
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-10 03:13 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #109 千草乂 的帖子

cmcm;;))
期待.

高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4985
用戶失蹤天數 3448
性別 女仔
狀態 離線

第27話;

鳳皇學院;

校長;[各位同學 ; 歡迎你地番番泥;]

{之前教雪佢地既miz升升升左校長}

雪;[miz,halo`]

校長;[雪;嗚~~~你番泥;你竟然番泥;ppp]

雪;[miz;吾好甘high~]

校長;[好好好;]

突然;

莉莉;[miz;~~~~]

校長嚴惡ing~

校長;[咩事啊;莉莉;]

莉莉;[我同楓結左婚啊;]

校長;[下...........甘...弓喜你地;]

莉莉;[多謝;]*v*

雪望住楓;

有少少不捨;;;;

係咩事呢;?

敬請睇下回;]]

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4354
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-11 09:48 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #112 千草乂 的帖子

cmcm;;)
十卜你.

高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4985
用戶失蹤天數 3448
性別 女仔
狀態 離線

第28話 ; 堅大結局喇[sad ending]      上

話說上次雪同楓係學校見過1次面之後就冇再見過 ;

今日 ;

雪同熒出街 ;

點知行到某間大商場個陣 ;

見到楓同莉莉 ;

雪應丞過自己吾好再甘 ;

於是 ;

雪行過佢地個到 ;

楓見到雪行過泥 ;

呆左呆 ;

楓;[咩事;?]

雪微笑;[冇.....見到你地係到,想打個招呼;^v^]

熒急步行上前 ;

熒低頭;[你地好;]

莉莉;[ 哈哈 ;你地兩個討厭鬼 ; 你地行過泥做咩;>3<]

熒;[吾勢甘惡嗎;-_-]

楓;[冇野算啦 ;  莉;我地走 ;]

莉莉;[嗯;]

於是 ; 兩個行過馬路 ;

{吾係有架車撞佢地;雪過去擋-_-]

當佢地行過去時......

雪大叫;[ 楓....無論呢1世,下1世,下下1世,我都好愛好愛楓;楓...我愛你;]

雪引 泥好多既注目;

楓企左起到 ; 之後又挽住莉莉;行到車個到;

毫不留情走左;

雪自言自語 ; [我又蠢左喇... ... 係米....? 楓聽到肯定又好憎我喇 ...  我吾想破壞佢同莉莉...但係我好愛楓...見到佢同莉莉1齊...我個心好痛..]

熒;[....雪...吾好甘....開心d...]

雪好似聽吾到熒講 ;

[ 不如我死左佢啦 ... 幾好啊 ... ]

熒含住眼淚 ;

[你吾可以死//]

呢個時候 ;

................................................

人變了心 言而無信
人斷了情 無謂傷心

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4354
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-13 09:21 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #114 千草乂 的帖子

cm;;)
十卜你.

violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 3247
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

+油, 努力

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5362
用戶失蹤天數 3462
性別 女仔
狀態 離線

快D作落去丫>__<;;`

好想知道後尾點@@

[c=12]♥
[/c=5]
高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4985
用戶失蹤天數 3448
性別 女仔
狀態 離線

28話 ; 最終大結局~

突然...........

雪衝去1架行緊既車...

熒[啊]左1下;

衝去雪個到;

雪躺係地下;嘴角留住血;微笑住;儘管佢好痛苦;

熒大哭 ;

[點解你甘傻啊.......]

楓見到之後 ;

好驚訝;

推開熒 ; 攬住雪 ;

楓痛哭;

楓 ;

[點解甘...點解你要死......等我做埋所有既野...我地米可以1齊囉....]

[點解.....]

熒坐埋1邊 ;

又哭埋1份...

楓係E院行泥行去;

E生出左泥;

[邊個係.......]

雪既媽咪;[我係佢既媽咪...]

E生;[嗯....你地要做好心理準備...]

雪既媽咪;[E生....你幫下我地啦..我吾可以冇左呢個女嫁;;;]

E生;[嗯...]

突然;

D 護士衝出泥;

[E生..佢..吾得喇...]

E生即刻衝入去;

又過左吾知幾耐;;

E生出左泥;

雪既媽咪;[我既女點啊;?我個女點啊;]

E生;[太太...你...節哀啦...]

雪既媽咪大叫..............................

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5424
用戶失蹤天數 4354
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-19 08:27 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #118 千草乂 的帖子

cmcm;;$
期待期待;$

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5362
用戶失蹤天數 3462
性別 女仔
狀態 離線

係咪完哂啦;;`?!;;

[c=12]♥
[/c=5]
自由SAY Alcatraz:沒錢的時候想結婚;有錢的時候想離婚。