論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [原創]放棄你,是我做得最錯的事.hapyy end.完;]
violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4972
用戶失蹤天數 3242
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #90 千草乂 的帖子

多謝 好期待xD

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5419
用戶失蹤天數 4349
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-1 06:42 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #88 千草乂 的帖子

當然係....happy ending拉xD.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 4980
用戶失蹤天數 3443
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #92 jessie72310 的帖子

哈哈;
我兩個都可能作~~~~~~

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5419
用戶失蹤天數 4349
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-1 10:30 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #93 千草乂 的帖子

加油;;))`ˇ...

高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4980
用戶失蹤天數 3443
性別 女仔
狀態 離線

第22話 ; 唱k(1)

雪佢地就去左唱k先;[等緊楓~~~]

湘唱唱下講時;

雪問;[ 楓幾時泥 ?]

夜;[好快嫁喇;]

1講楓,楓同莉莉就泥左;

莉莉;[wawa,,雪番泥喇;]

跟住,佢就俾左張喜帖雪;

莉莉;[希望你可以泥我同楓既喜宴~~]

雪苦笑ing~

雪;[我會嫁喇,祝你地白頭到老~]

楓;[多謝- -"]

湘同夜見到氣氛好embressed;

開玩笑甘講;

湘;[hehe~~~~雪你唱首歌啦;]

雪;[甘我唱首in love with you;送俾莉莉同楓啦;]

Tell me that you love me, tell me that you care
Tell me that you need me, and I'll be there
I'll be there waiting

莉莉好開心;

莉莉;[多謝你,如果吾係你,我都吾會有楓;]

楓;[莉莉 ! 吾好甘講;]

夜;[甘開心,我地快d唱啦;]

熒;[係囉係囉,,,等我唱1首先;]

熒唱左1首[年年]<啊sa既;

年年情人節我再倒數一年 再倒數一年 靜候你開門一天
年年情人節我信再等一年 信再等一年 有進展
我們 明年情人節變到更加癡纏 會更加癡纏
又或者關口不改變 衝不破心靈交戰

莉莉見到;

就話;[楓,不如我地又唱啦;]

楓;[唱咩;?]

莉莉;[就,,,,一直相愛啦;]

楓;[哦,,,甘好啦;]

你可想到了那段年代
人生幾可的感動還在
無可取替卻笑著回顧
成長時落淚後獨有的感慨
你早擁有我每段年代
願當初的心一直同在 一直相愛
如動心的不止是回憶 多精彩

只係,

雪聽佢地唱個時;眼1直流緊眼淚;

夜佢地都見到;

*******************************************************************************************

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
檸檬:) (雞*)
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
註冊 2011-3-26
用戶註冊天數 4772
用戶失蹤天數 3636
性別 女仔
狀態 離線

唉...睇完你篇文好想喊/_\
點可以咁嫁..
楓係超級衰人,雪根本無做錯,點解要咁對佢啵\3/
激死人啦,仲要同果個xx莉莉一齊,真係火都泥.-3-!

楓楓楓楓楓楓-V-
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5942
用戶失蹤天數 1332
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

跟住之後點?
又係話楓有苦衷個啲?

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4980
用戶失蹤天數 3443
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #97 心情 的帖子

吾係-3-
米亂估吾該;

高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4980
用戶失蹤天數 3443
性別 女仔
狀態 離線

23話 ; 唱k (2)[開始接近現實~]

佢地唱完k之後 ;

雪就吾同佢地high;

就自己番屋企先;

經過1段好長既路;

佢1路行1路哭~~~~

跟住雪尾既楓都吾知雪做緊咩;

突然 ;

雪就甘坐係垃圾堆com住自己個咀哭;

楓見到之後 ;

想衝過去攬住雪 ;

但事實同佢講;

佢吾可以去;

就係甘 ;

成晚 ;

楓就甘係雪後面企住 ;

1直望住雪 ;

而雪都吾知佢後面有個人;

第2朝~

雪見到自己成身甘臭;

佢搭巴士番屋企個時;

d人望住佢;

眼中都係有d睇吾起雪;

雪係途中就受盡呢d注視;

終於 ;

佢番到屋企;

雪既媽咪1見到雪番左泥;

好激動甘攬住雪;

雪既媽咪;[你成晚去左邊啊;?]

雪;[冇野~]

雪既媽咪;[甘好啦;你快d沖個涼;訓個覺;夜晚同我去街~]

雪;[好啊;]

歌中;

我 看起來很好
不需要依靠 請別來打擾
愛~ 在身邊圍繞 我接收不到
暫時不敢面對心裡
空虛的一角
可不可以可不可以
可不可以不勇敢
能不能停止對愛渴望
可不可以痛哭一場
風雨過後會看見曙光
This too shall pass
我堅持這希望
雨 淋濕了眼眶
悲傷中要堅強
是考驗
是成長
風 吹散了偽裝
只剩下迷惘 雷電交響
放大了一個人的孤單
終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏
所以擁抱影子 轉身背向陽光
沉淪一分鐘的絕望
卻還堅信
this too shall pass

violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4972
用戶失蹤天數 3242
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 千草乂 於 2011-5-3 08:52 PM 發表。
23話 ; 唱k (2)

佢地唱完k之後 ;

雪就吾同佢地high;

就自己番屋企先;

經過1段好長既路;

佢1路行1路哭~~~~

跟住雪尾既楓都吾知雪做緊咩;

突然 ;

雪就甘坐係垃圾堆com住自己個咀哭;

楓 ...

幾好啊

高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4980
用戶失蹤天數 3443
性別 女仔
狀態 離線

第24話 ;

雪泥左楓同雪既婚禮 ;

雪見到湘同夜行泥;

湘;[雪.......你點啊;?]

雪苦笑;[冇...]

夜;[不如我送你番屋企啦;]

雪;[吾勢喇;]

之後;

雪自己走去楓同莉莉個到祝酒;

雪;[弓喜你地;]

莉莉;[你真係泥左;!]

楓;[多謝晒喎;]

雪拎出1份禮出泥;

俾莉莉;

雪;[莉莉;我送俾你;]

點知;

莉莉見到雪送既耳環之後;

扔左走地下;

莉莉;[哎呀;吾小心tim~]

雪;[吾緊要;]

雪就蹲在地下;執番耳環;

莉隘就1腳踩去雪既手;

雪;[好痛;]

佢想縮番隻手;

但係莉莉踩到實1實;

根本就吾鬆腳~

熒見到;

即係行過去;

鬧楓;[我估吾到你係甘既人;!]

楓;[莉莉!!吾好甘;]

熒;[1句話就甘;你都好5好意思嫁;雪都係你之前既女朋友,佢又冇做錯;~]

楓;[我冇當過佢係我女朋友;就算之前;佢都吾係;]

雪聽到之後;

跑左出去;

winky320 (monkeyovo)
普通會員
膠膠膠膠膠

論壇週年紀念星章   積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 30896
積分 2872
經驗 434
YK幣 67
帖子 1618
精華 0
註冊 2009-10-30
用戶註冊天數 5284
用戶失蹤天數 1293
來自 馬騮星球
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-4 10:00 AM  資料 文集 短消息  1463913348 http://hk.myblog.yahoo.com/winky3000
好好睇呀@@加油,作多d好文

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5419
用戶失蹤天數 4349
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-5-4 09:29 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #101 千草乂 的帖子

cmcm;;))
期待.

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5357
用戶失蹤天數 3457
性別 女仔
狀態 離線

個莉莉唔好再衰D-v-;;`

楓唔會無lala變成咁..有原因?!;;`

期待;;

[c=12]♥
[/c=5]
高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4980
用戶失蹤天數 3443
性別 女仔
狀態 離線

第25話 ; 大結局[上]01

湘打俾雪;

雪;[喂;咩事啊;?]

湘;[我介紹個男仔俾你lo~~]

雪;[下.....]

但係雪又捻到自己又1個人 , 見到人地1pair1pair;

心始終都放吾開;

湘;[呢個好好嫁;佢係安阿~~~賤人既啊哥;]

雪捻左1陣答;[好啊;]

湘;[甘就好喇.....佢聽日會打電話俾你;~]

雪;[嗯....好啦;88]

湘息左電話;

夜;[甘真係好;?]

湘;[...我都吾知.但係見到雪甘痛苦.我吾想佢甘;]

夜攬實湘;[1定有希望既.....]

湘;[希望啦..................]

第2日;

[誰來愛我 小心愛錯 以免彼此無助
 還能熱戀誰 誰能受得起那麼多
 你最記得清楚
 誰來愛我 請好好對我
 猶如拿懾著星火 認真的我
 花開了總想結果 才令你這麼對我]

雪既電腦響左;

雪;[喂....邊個;?]

電話人;[我係安;]

雪;[下..係...er...做咩;?]

安;[你...今日得吾得閒;?]

雪;[得啊;]

安;[我地1齊去海洋公園;好冇;]

雪;[好.;]

O.P

雪見到安 ;

安笑;[好耐冇見;*v*]

雪;[係阿~]