論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [原創]放棄你,是我做得最錯的事.hapyy end.完;]
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5399
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2011-4-26 12:09 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #75 千草乂 的帖子

cM;;))`ˇ
吾知楓會點呢??

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
檸檬:) (雞*)
普通會員

在線王勳章  
UID 41727
積分 890
經驗 105
YK幣 543
帖子 294
精華 0
註冊 2011-3-26
用戶註冊天數 4752
用戶失蹤天數 3616
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #75 千草乂 的帖子

楓好衰牙=__=
佢吾係應該幫雪嫁咩-0-
我都想打莉莉!-_-

楓楓楓楓楓楓-V-
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
千草乂 (wingyan)
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
註冊 2010-8-30
用戶註冊天數 4960
用戶失蹤天數 3423
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #76 jessie72310 的帖子

呵呵;
下隻劇情~
安會想帶莉莉番佢地既[屋企];
但吾成功;
點解呢,,,,,,,,?
雪堅持左吾知幾耐...
又會去左邊;?

re'檸檬
我都想打xdxd;
我點解會打左甘既人出泥-3-;

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 1312
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

點點點點???
我好睇埋落去呀>_<

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5399
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-27 12:16 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #78 千草乂 的帖子

好想睇埋佢''))
十卜你.

高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4960
用戶失蹤天數 3423
性別 女仔
狀態 離線

19話 ; 誤會(2)
我討厭回憶我感覺很累
是一個誤會沒什麼可悲

又1日;
鳳皇學院;

湘1見雪行左入教室;

大叫;[wawawa~~你,,,,國寶啊~~~]

雪;[米吵~~]

突然 , 安行到雪面前;

安;[雪 , 我可吾可以同你傾陣 ? ]

雪;[........?]

所以雪跟左安去到操場慢慢傾;

只係 , 雪吾知楓1直望住佢;

操場中 ;

安;[對吾住 , 係我妹妹吾好 , 佢拆散左你同楓 ]

雪;[傻啦 , 係我吾應該做第3者 哈哈 我真係好賤]

安見到雪突然甘激動 , 攬住係到哭緊既雪

點知被係窗睇緊佢地兩個楓見到;

楓第1次覺得自己好嬲;

佢發脾氣 , 就甘錫左莉莉 ;

夜同湘見到 , 跑上前;

湘;[你個死xx , 你竟然背叛雪 ! ]

夜;[你點會變成甘 ? ]

楓;[吾係我對雪吾住 , 係雪趁我吾係到 , 攬住其他男人 ! ]
   ;[佢犯賤 ! ]

點知 ;

呢句野俾岩岩入泥既雪同安聽到 ;

雪含住眼淚 ;

大叫;[ 係啊 ! 我犯賤 ! 我下流 ! ]

楓突然覺得自己之前好似講得好衰 ; 有少少愧疚 ; 但係莉莉就話 ;

莉莉;[哎呀 ! 你點解同我哥攬埋1齊嫁 ! 楓哥哥飛左你 , 你就搞我啊哥 ? cheap到你 ? ]

之後;

楓又改變左語氣 ;

楓;[你下流賤格 ! 冇人夠你泥 ! ]

雪聽左之後 , 上前com左楓1把 ;

點知 ;

楓捉住佢隻手吾俾佢com ;

仲反com左佢1把 ;

楓;[冇人可以com我 ! 你都係 ! ]

雪鬆開佢隻手 ;

跑出去 ;

雪 ; [ 我地完喇 ! 我放棄喇 ! ]

之後 ;

湘 , 夜 ;[我地睇錯你喇 ! ]

**************************************************************************************************

我 看起來很好 不需要依靠 請別來打擾 愛~ 在身邊圍繞 我接收不到 暫時不敢面對心裡 空虛的一角 可不可以可不可以可不可以不勇敢 能不能停止對愛渴望 可不可以痛哭一場風雨過後會看見曙光 This too shall pass 我堅持這希望 雨 淋濕了眼眶 悲傷中要堅強 是考驗 是成長 風 吹散了偽裝 只剩下迷惘 雷電交響 放大了一個人的孤單 終於發現抵抗會更難內心的呼喚不該隱藏 所以擁抱影子 轉身背向陽光 沉淪一分鐘的絕望 卻還堅信 this too shall pass
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5921
用戶失蹤天數 1312
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

今次長左WOR...XP
正=]

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5399
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-29 04:06 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #81 千草乂 的帖子

期待期待.
cm;;)

高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4960
用戶失蹤天數 3423
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #82 心情 的帖子

呵呵 ;

高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4960
用戶失蹤天數 3423
性別 女仔
狀態 離線

20話 ; 奸計成功 ?!

雪屋企 ;

雪坐係房捻捻下 ;

覺悟左d野;{ 我係米應該要成全佢地 ?}

呢個時候 , 雪既媽咪行左佢個女間房 ;

雪既媽咪;[咩事啊 ? ]

雪;[冇 , 啊媽 ,你講喇 , 如果有個男人吾再愛個女仔愛上其他女仔 ,但係女仔就好愛好愛個男 , 如果個女仔想男仔幸福 , 佢係米應該要離開個男仔 ?]

雪既媽咪;[個女仔係米你泥 ? ]

雪;[媽 , 你答我啦 ,]

雪既媽咪;[係 , 如果想個男仔 , 女仔就要離開佢既生活 ]

雪;[多謝 , 我知道喇 ,我會離開佢嫁喇... ]

雪既媽咪;[女.........]

雪;[媽 , 我吾會再任性嫁喇 . 你俾我離開呢個地方 ]

雪既媽咪;[點可以甘...吾得 .我吾俾你走 ]

雪;[人始終都要大個 ....你吾可以成世都要我留係呢到 ...]

雪既媽咪;[嗯...好啦.....你想去邊;?我幫你整好d學校既野 ]

雪;[我自己整啦,]

******************************************************************************************************

第2日;

鳳皇學院 ;

miz;[哭ing~~各位同學 , 我地又有位同學要離開我地..哭ing~~]

同學a;[邊個;?]

miz;[係雪雪同學 ! ]

成班同學除左莉莉同楓 ;[點解要走 ?]

其實班同學對雪已經冇晒反感;

雪1直都冇鬧過佢地同蝦過佢地 ; although雪[曾經]係楓既女朋友 [冇認過]

之前佢係校慶又唱in love with you唱得好好聽 ;

熒又冇再打過佢 ,

佢都好驚訝 ;

熒;[雪 , 點解你要走 ?]

雪苦笑;[我係時候要俾番愛俾人喇 ]

湘哭ing~[雪 ,你去邊;?帶我走 ! ]

雪;[吾好哭 . 我好快番 ~]

夜;[你去邊 ? ]

雪;[我講左就吾好啦 !]

楓不屑中~~

楓;[哈哈 , 甘你快d走啦 ,講甘多野 ! ]

莉莉;[米係囉 >3< ]

雪;[甘............我走喇! byebye]

成班;[雪,,,,吾好走啦 ! 吾好走!]

但係雪都係好快跑出去.................

*****************************************************************************************************

Tell me that you love me, tell me that you care
Tell me that you need me, and I'll be there
I'll be there waiting you

******************************************************************************************************

只想等你回頭 緊握我的雙手 想著你就能執著 不管多麼寂寞
我的苦 我的淚 我的理所當然 只要你說你懂 就足夠

**************************************************************************************************

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5399
用戶失蹤天數 4328
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-29 11:10 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #85 千草乂 的帖子

CM;;))`ˇ
點解楓而家變到咁既a0a.

violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4952
用戶失蹤天數 3221
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

十卜你, 加油, 幾好啊
I like 個題材

高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4960
用戶失蹤天數 3423
性別 女仔
狀態 離線

21話 ; 3年後....(上)

3年後...

機場...

湘同夜訂左婚[詳睇附文]<一好快出

佢地,熒同雪既媽咪係到等緊1個人出泥。

但係就冇楓分;

[p.s;楓因為某d原因同左莉莉1齊左.....]

突然.....

湘叫左出泥;佢跑啊跑,攬住左1個打扮得好似男仔既人;

湘;[雪!!!!你吾勢扮,我認得你啊~~~]

[男子]壓低個音講;[小姐,你認錯人喇;]

湘1手扯開左[男子]既面紗;

湘;[雪~~~~啜>3<]

[男子]見件事穿左;

就攬番湘;

雪;[我好掛住你啊~~~~]

湘;[我都係啊;!]

夜,熒,雪既媽咪急急跑上前;

熒;[呵~~你肯番泥喇>3<]

雪;[係啊,你有冇掛住我啊;?]

夜企住起到只係微笑*v*

雪既媽咪就...............

;[女啊~你番泥喇;!!!!]

吸引左好多旅客既眼光xd;

雪;[媽,你吾好甘激動啦,你睇,我而家米番左泥囉!]

雪既媽咪;[衰女;電話又吾打,我日日都食吾飽;訓吾著,,,,,]

雪;[得拉得拉,我而家番左泥;甘你米日日都食得飽,訓得著囉;^v^]

之後....

熒;[不如我地去唱k喇~~~賀下嗎;]

雪既媽咪;[呵呵,,好啦,你地去玩拉,我吾細拉,今日我去shopping~~~]

湘;[ho ya~~~雪,去唱!]

夜;[叫吾叫楓;?]

雪;[緊係叫啦,我想睇下佢而家過成點;]

就係甘,,,夜成功叫到楓出泥;]

多謝你地既cm~~~
我想問呢;
你地想要咩ending;?

sad ending 定
happy ending;~?

violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4952
用戶失蹤天數 3221
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

我想要happy ending , 不過, 兩個都作, 好吾好, 我兩個都想睇 xD

高級會員

UID 36181
積分 2150
經驗 618
YK幣 2503
帖子 1156
精華 0
用戶註冊天數 4960
用戶失蹤天數 3423
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #89 violet0418ki 的帖子

好啊;]]
兩個都作~~~