論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [級數評圖].stresS.
erica831
VIP會員
-♥ EYerimond.

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
註冊 2010-12-11
用戶註冊天數 4883
用戶失蹤天數 1945
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[級數評圖].stresS.

久遺了的GEMGEM.
笑得真可愛.
跟程玩懷舊(yo.

我爆愛呢張滴.
linda i lov u<3.

I'll be waiting for you; 感覺未可以逃避.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
天使∮晴
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29681
積分 2057
經驗 772
YK幣 1237
帖子 644
精華 1
註冊 2009-8-27
用戶註冊天數 5354
用戶失蹤天數 2042
性別 女仔
狀態 離線

唔識評丫

等小朗佢地評la

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
erica831
VIP會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4883
用戶失蹤天數 1945
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 天使∮晴 於 2011-2-10 07:06 PM 發表。 
唔識評丫

等小朗佢地評la

見你自己都有整ban點會唔識評-______-

I'll be waiting for you; 感覺未可以逃避.
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6365
用戶失蹤天數 1297
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

1B1A

mix ban最敗筆之處就係睇見mix位
太明顯了
細心留意邊d位係可取同一d係唔可取的吧

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5376
用戶失蹤天數 3968
性別 女仔
狀態 離線

2b
第1張杯具左
第2張個高光tt比你整得好怪

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4883
用戶失蹤天數 1945
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-11 12:44 PM 發表。
1B1A

mix ban最敗筆之處就係睇見mix位
太明顯了
細心留意邊d位係可取同一d係唔可取的吧

成日揾唔到圖
背景光d會唔會易d

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2011-2-11 01:33 PM 發表。 
2b
第1張杯具左
第2張個高光tt比你整得好怪

tt我又覺得ok喎

VIP會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5376
用戶失蹤天數 3968
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 erica831 於 2011-2-11 03:47 PM 發表。 

成日揾唔到圖
背景光d會唔會易d

tt我又覺得ok喎

- -..

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6365
用戶失蹤天數 1297
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #6 erica831 的帖子

想做mix 可以搵同一輯既相
唔係既話搵電視劇啊MV啊果D啦

真係覺得要整到冇mix位好難
我會建議你開蒙板(遮色片)慢慢擦

erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4883
用戶失蹤天數 1945
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-11 04:57 PM 發表。 
想做mix 可以搵同一輯既相
唔係既話搵電視劇啊MV啊果D啦

真係覺得要整到冇mix位好難
我會建議你開蒙板(遮色片)慢慢擦

有冇教學

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5376
用戶失蹤天數 3968
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 erica831 於 2011-2-11 05:13 PM 發表。 

有冇教學

做咩唔應我-.-

erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4883
用戶失蹤天數 1945
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2011-2-11 05:26 PM 發表。 

做咩唔應我-.-

睇唔明
張圖有咩事

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6365
用戶失蹤天數 1297
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #9 erica831 的帖子

為避免有宣壇之嫌,我pm你啦
我覺得呢個教都好清楚=v=

再唔明白就要你自己搵教學啦 (笑

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5376
用戶失蹤天數 3968
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 erica831 於 2011-2-11 05:41 PM 發表。 

睇唔明
張圖有咩事

我框住個到係我覺得好怪既地方-.-
整體黎講係張ban唔多mix

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6365
用戶失蹤天數 1297
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #13 stephanie903 的帖子

我反而覺得係 防字 怪=v=

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5376
用戶失蹤天數 3968
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-11 05:56 PM 發表。 
我反而覺得係 防字 怪=v=

我都覺-v-