論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: `  蠢族 19 ;P
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5394
用戶失蹤天數 3986
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-17 04:27 PM 發表。 
嗨:]
岩岩放學了
唔洗補課真好=v=

點解要補課
btw,聽日運動會

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 1314
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #181 stephanie903 的帖子

運動會唔錯丫=v=
可以名正言順放自己3日假

當然有時老師搞補課,一定要去捧場的啦
仲有時佢plan好左要你去,你點都要去的啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5394
用戶失蹤天數 3986
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-17 04:53 PM 發表。 
運動會唔錯丫=v=

對啊-v-
今天已做左7樣功課呢(:
聽日再努力:p

我地未有呢d活動

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5501
用戶失蹤天數 2402
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-17 04:53 PM 發表。 
運動會唔錯丫=v=

其實有時補下課都不錯啊

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2011-2-17 04:56 PM 發表。 

對啊-v-
今天已做左7樣功課呢(:
聽日再努力:p

我地未有呢d活動

我小三就要補課喇

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 1314
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #184 `乜B. 的帖子

同志 (拍肩
當你一至五全部都係補課就係惡夢了 (趴

回覆 #183 stephanie903 的帖子

竟然冇@O@?
我記得我以前好細個既時候就畀人捉去一個會打人既補習啊sir =~=

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
用戶註冊天數 5501
用戶失蹤天數 2402
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-17 05:22 PM 發表。 
同志 (拍肩

竟然冇@O@?
我記得我以前好細個既時候就畀人捉去一個會打人既補習啊sir =~=

不會吧
咁衰?!
你有無比佢打過

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5394
用戶失蹤天數 3986
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-17 05:22 PM 發表。 
同志 (拍肩

竟然冇@O@?

QUOTE:
原帖由 `乜B. 於 2011-2-17 05:08 PM 發表。 

其實有時補下課都不錯啊

我小三就要補課喇

點解你地有我冇既-v-

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 1314
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #187 stephanie903 的帖子

可能你太聰明啦
所以唔洗補課吧…?!

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5394
用戶失蹤天數 3986
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-17 06:06 PM 發表。 
可能你太聰明啦
所以唔洗補課吧…?!

不是吧

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 1314
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #189 stephanie903 的帖子

當然啦…
就是你不會讓人擔心你學業,他們才不會給你安排補課啦=v=

`乜B.
VIP會員

UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
用戶註冊天數 5501
用戶失蹤天數 2402
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-17 06:45 PM 發表。 
當然啦…

對對對=v=
她的成績很好呢

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 1314
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #191 `乜B. 的帖子

對對…我們這些凡人都及不上的啦

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5394
用戶失蹤天數 3986
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-17 06:45 PM 發表。 
當然啦…

好彩姐-v-

QUOTE:
原帖由 `乜B. 於 2011-2-17 06:45 PM 發表。 

對對對=v=
她的成績很好呢

我d成績差爆

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6383
用戶失蹤天數 1314
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #193 stephanie903 的帖子

我記得你講過你有80分平均分呢

我返去睇返我小學都係一個b兩個c一個d咁升上黎 /___\

VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5394
用戶失蹤天數 3986
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2011-2-18 07:20 AM 發表。 
我記得你講過你有80分平均分呢

我返去睇返我小學都係一個b兩個c一個d咁升上黎 /___\

但係第2班好勁
91分

自由SAY 卡爾凱:what's up nigga