論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 你地最常見的小學雞是?*(附故事幾篇)  多選 : 最多可選 5 項 本次投票已結束 [參與投票的會員]
9踢人
  133 (26.81%)
9卡人
  72 (14.52%)
自稱神手識
  86 (17.34%)
用 _ 掛
  96 (19.35%)
屈人地用 _ 掛
  109 (21.98%)

標題: 你地最常見的小學雞是?*(附故事幾篇)
Megor (Yani)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37191
積分 1461
經驗 230
YK幣 433
帖子 330
精華 0
註冊 2010-10-11
用戶註冊天數 4951
用戶失蹤天數 4566
來自 NP
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
你地最常見的小學雞是?*(附故事幾篇)

我都知有玩C$0既人都知好多小學雞玩,
但係佢地真係好離譜lo.

以下全部係我玩咁耐C$0的真實個案:

故事1 :
我窮,從未買過gash,所以用mp5同scar走天下,
我玩得耐左C$0,識scar壓槍,成日爆傻仔頭.
有一次,我拎scar連爆3個頭,就比人話掛,15秒後就比人踢左.
C$0唔通真係唔岩神手玩?

故事2 :
有條小學雞自認神手,我一入場見到佢殺32死9,我以為佢真係咁神,
點知原來又係拎輕狙穿長爆人頭果d.佢重話佢聽腳步聲.
C$0比用掛的小學雞霸佔?

故事3 :
呢個係大約15分鐘之前發生:
話說我又玩c3倉庫場,
入場冇幾耐有個叫"kenXXXX"的人自稱係正宗銀刀流(我笑左),
個kenXXXX重同人地講:唔好懶識得銀刀流啦.
我唔忍心見到小學雞病發,
所以我講 : on9仔 銀刀流呢個字係專有名詞? 個意思係你定ga?
自己文化唔好就咪自創詞語意思. <-- 我呢句打完未按enter就比人踢左.
小學雞原來識自創詞語?

短故事 :
玩開c3倉庫既人都知頭果20秒9成會有人卡在貨櫃頂的樓梯上.這是很常見的.

最後再加多個好好笑的真實故事:
我好記得果場我玩c3墮落地獄2,原本玩得好地地,點知有個無名的 _ 掛佬入黎玩,
初時我以為佢入黎爆頭爽快下,後來佢開始左..............唱歌(囧)
我之前聽人講話esc -->拍片 = 可以見到無名人,我試左真係見到個 _ 掛佬個名:
佢叫: 歌神許冠杰 .
我想踢左佢 , 點知係踢唔到 ;
我又想禁言佢 , 點知又係禁9到 .
最後我聽佢唱歌聽左10分鐘.

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
ball2356
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 39258
積分 4824
經驗 141
YK幣 483
帖子 286
精華 0
註冊 2010-12-28
用戶註冊天數 4874
用戶失蹤天數 3370
性別 男生
狀態 離線

我全部都見過...唉....

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
joseman12
高級會員
YK小學膠

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 26033
積分 7243
經驗 1637
YK幣 1212
帖子 2869
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5480
用戶失蹤天數 264
來自 BIGBANG
性別 男生
狀態 離線

一個最on8+1 自己踢人 踢唔到係到屈我
得3個人都踢另一個踢唔到屈我到
我仲記得佢個名叫:今晚秒九你

--------------------------我是線----------------------------------
用掛唔一定係小學雞 外掛好有用呢家 最後講點解
有技術話人用掛我都哂lo~~~
最後^^因為呢家   外掛VS小學雞
踢到佢地冇哂踢人個野XD
外掛加油
得d小學雞踢到冇哂point

我不會喔 (幹.天使)
管理員
我依然在隙間看著這個世界

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29442
積分 34275
經驗 4975
YK幣 16003
帖子 7562
精華 0
註冊 2009-8-20
用戶註冊天數 5368
用戶失蹤天數 858
來自 隙間
性別 男生
狀態 離線

笑話:
笑話係1個鍾之前發生
話說我諗住去意大利拾返幾個風箏(做屍都殺到)
去到市場見到好多人....
禁岩倒數完
[XXX被選為英雄]
(字幕無改動)
XXX英雄:叫C王出泥早挑
XXX英雄:廢物
跟住英雄就走左出市場
XXX屍王>>>XXX英雄
呀~我們是他們的奴隸
XXX屍王:7
XXX屍王:87
XXX英雄:你收皮
跟住就唔記得

battor11 (☆啊靈☆)
普通會員
吾認自已蘿莉控既蘿莉控

在線王勳章   長期在線獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 39589
積分 4391
經驗 319
YK幣 646
帖子 756
精華 0
註冊 2011-1-9
用戶註冊天數 4862
用戶失蹤天數 1861
來自 雪櫃
性別 男生
狀態 離線

唉~d小學雞比我殺左之後比佢屈用掛仲有次有個小學友扮英文勁話人要OPEN YOUR EYES(開你隻眼)跟往我話翻比佢聽係KEEP YOUR EYES OPEN(專心D la你)之後比佢踼左

kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4838
用戶失蹤天數 331
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

全部都有
通常呢d係併發症-_-

m4a11130 (魚蛋囝)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章  
UID 37659
積分 1162
經驗 100
YK幣 713
帖子 588
精華 0
註冊 2010-10-30
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4320
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 kennylo9966 的帖子

我有笫2種,,,超勁

話說係一日
我玩一場寫明禁水路既場
有一個人就入左水路
我:禁水路呀
路過小學雞:Y
我:禁就禁啦,咪咁多野講啦
下一場
小學雞入左水路

小學雞:HAHA
小學雞:KICK ME
之後佢係咁重覆
場場都重覆
我諗佢想走姐
咁岩我又冇踢卷
最後不敵小學雞
用50POINT走左

好似叫winnerforme

小明上廣州
魚蛋好好味A_A
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4997
用戶失蹤天數 4081
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

有一次玩屍三又係, 我都唔知咩事, 佢又冇講有咩禁, 跟住無啦啦踼_咗我
真係火都黎_埋

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
a25259731
普通會員

UID 37931
積分 3569
經驗 223
YK幣 307
帖子 413
精華 0
註冊 2010-11-7
用戶註冊天數 4925
用戶失蹤天數 2525
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

最後再加多個好好笑的真實故事:
我好記得果場我玩c3墮落地獄2,原本玩得好地地,點知有個無名的 _ 掛佬入黎玩,
初時我以為佢入黎爆頭爽快下,後來佢開始左..............唱歌(囧)
我之前聽人講話esc -->拍片 = 可以見到無名人,我試左真係見到個 _ 掛佬個名:
佢叫: 歌神許冠杰 .
我想踢左佢 , 點知係踢唔到 ;
我又想禁言佢 , 點知又係禁9到 .
最後我聽佢唱歌聽左10分鐘.

巴哈有人講過,佢叫 歌神咩咩咩,原來係許冠杰=.=佢真係出名

CSO你都唔係第一日玩,都唔係金日先有小學雞,。"無見過小學雞同掛,唔好講你玩過CSO!"

Samlee556
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 35002
積分 1636
經驗 425
YK幣 1199
帖子 506
精華 0
註冊 2010-7-18
用戶註冊天數 5036
用戶失蹤天數 4489
性別 男生
狀態 離線

狗踢者最憎-___-

普通會員

UID 37659
積分 1162
經驗 100
YK幣 713
帖子 588
精華 0
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4320
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 battor11 的帖子

有d問題
open your eyes姐係打開你2隻眼
keep your eyes open係保持打開你2隻眼
2個唔同意思嫁bo

小明上廣州
魚蛋好好味A_A
普通會員

UID 37659
積分 1162
經驗 100
YK幣 713
帖子 588
精華 0
用戶註冊天數 4933
用戶失蹤天數 4320
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

我記得仲有一個
有一日,天氣好好
我玩突襲
有條友勁煩
我比人殺左之後
煩人:7
我:咁都叫7,你冇係cso死過???
煩人:話你咩
煩人:成日覺得人地話你,自閉
(笑 咁叫自閉!!!!佢研究一下病例先啦)
之後又有一位仁兄比佢殺左(煩人同屍仔們sm佢)
煩人:你知道比人sm既感受未呀
(因為仁兄做過英雄,同其他人sm d屍)
煩人:你岩岩唔係好串咁用水槍+銀刀既咩
之後唔記得

感受:
我想講
人地咩槍+刀,sm同死關佢_事???
呢d人唔知點形容
大家幫我形容下佢

小明上廣州
魚蛋好好味A_A
marcoxyou886 (村口乂篤屎)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34981
積分 1240
經驗 277
YK幣 556
帖子 309
精華 0
註冊 2010-7-18
用戶註冊天數 5037
用戶失蹤天數 2771
性別 男生
狀態 離線

我頭先玩cso個陣入左個c3墮落地獄2跟住我係到唱歌唱左10分鐘...點知有人係yk開post話見到我

jackyyck
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章  
UID 34263
積分 1779
經驗 648
YK幣 1846
帖子 740
精華 0
註冊 2010-4-20
用戶註冊天數 5126
用戶失蹤天數 3715
性別 男生
狀態 離線

基本上你講個D你都成日出現-.-

終於入得番yk:)
Megor (Yani)
普通會員

UID 37191
積分 1461
經驗 230
YK幣 433
帖子 330
精華 0
註冊 2010-10-11
用戶註冊天數 4951
用戶失蹤天數 4566
來自 NP
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 marcoxyou886 的帖子

你個C$0名叫"歌神許冠杰"咩?
我講緊果條歌神係呢個名.