論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [自創]-` 始終根本就是我自作多情:)
魚fIsh;
初級會員

UID 39972
積分 23
經驗 2
YK幣 118
帖子 3
精華 0
註冊 2011-1-23
用戶註冊天數 4842
用戶失蹤天數 4826
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[自創]-` 始終根本就是我自作多情:)

嘻嘻.
大家好*v*.
其實今次個故仔有啲真系我既親身經歷黎伽;b.
當然有啲就五系真伽拉;)
希望大家鐘意睇拉

--------------------------------------------------------------
人物(:
魚:meme(!).五煙五酒五界手;D幾乖(!)成日比人話好蠢-,-.
蚊:GOOD FRD(!)一樣都系五煙五酒;)
力:男囝(:五煙但飲酒.good frd also b-)
軒:男囝too-3-.五煙五酒.成日串我-_-b.
--------------------------------------------------------------
CH1.
話說.有日我同我個GOOD FRD一齊反學學.冇拉拉我就比人撞-_-.
我;哇!
X;SOR!
跟住條友就走左-_-.

跟住記得某天既考試日.
放個小息放成兩粒鐘-_-.
我就同我d baby去左操場溫書書.HA好乖a___a.
跟住我就冇拉拉比人拍左下.
我以為系我啲FRD.
跟住我就大叫
我;點阿你!玩完未阿-_-
跟住靜哂.
原來系一班五同FORM既人-,-.
跟住我冇理到佢地.
我就同埋啲d frd入反去.
點知.....A____A'

等下ch拉

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-yingbeber(:`
初級會員

UID 40019
積分 23
經驗 1
YK幣 120
帖子 5
精華 0
註冊 2011-1-24
用戶註冊天數 4841
用戶失蹤天數 4809
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-1-25 06:31 PM  資料 文集 短消息  cindywong312@yahoo.com.hk
♥吾錯吾錯  sUp;-*

-♥yingbeber:D(!)`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-yingbeber(:`
初級會員

UID 40019
積分 23
經驗 1
YK幣 120
帖子 5
精華 0
註冊 2011-1-24
用戶註冊天數 4841
用戶失蹤天數 4809
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-1-25 06:32 PM  資料 文集 短消息  cindywong312@yahoo.com.hk
♥推推推;D`   要快posT喔`

-♥yingbeber:D(!)`
r5a29
普通會員

UID 21319
積分 748
經驗 371
YK幣 529
帖子 404
精華 0
註冊 2009-1-4
用戶註冊天數 5591
用戶失蹤天數 4389
來自 銀河系
性別 女仔
狀態 離線

♥ 推 CMCM~~~
幾好喎
支持~~出埋佢

魚fIsh;
初級會員

UID 39972
積分 23
經驗 2
YK幣 118
帖子 3
精華 0
註冊 2011-1-23
用戶註冊天數 4842
用戶失蹤天數 4826
性別 女仔
狀態 離線

上集講到我比一班五同form既人拍左下.
跟住就走反入去a___a.

------------------------------------------------------------
CH2.
跟住個班五同form既人就跟住黎-,-.
再次溫習既時候.
有條友走過黎.
x;你叫咩名阿?(用一啲同小妹妹講野既語氣)
我冇理到佢.佢重覆左呢句野3次我先答佢.
x;你幾時生日阿?
我;-_-關你咩事
跟住個條友走左去一班人到.
原來佢地系個班五同form既人-,-.

跟住反到屋企開電腦.on msn.
有條不知明既人加左我.
我;你系-,-?
x;今日問你野個個.
我;點解你會有我MSN伽-,-?
x;搵咪有囉.
我;哦-_-.
點知過多一陣.
又有條不知明既人加我- -
我;你系- -?
a;今日玩你個班既其中一個(:
我;-_-下.你又有我msn既?
a;我個frd俾伽.
我心諗-_-:搞錯.亂甘比我msn人.
a;你叫咩名阿;D?
我;問你個frd拉.
a;哦...我叫xx輝.
我;哦.
跟住我就問左好多關於個日既時-,-
先得知.
原來佢地玩一啲低b遊戲.輸左要問我野-_-
我;做乜要問我野-,-
輝;唔知wo.
我;下.甘你甘多人問好問五問要問我?冇野阿-_-?
輝;又唔系我想-,-

跟住第二日考試既小息時候.....

ha;又要等下ch拉

samken12345
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 35875
積分 10454
經驗 1794
YK幣 1006
帖子 4485
精華 0
註冊 2010-8-19
用戶註冊天數 4999
用戶失蹤天數 2115
性別 男生
狀態 離線

點解一次得咁少....