論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [自創]愛你•由看見你可愛的笑容開始
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
註冊 2010-11-9
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 4650
來自 你牙媽個肚=v=''
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[自創]愛你•由看見你可愛的笑容開始

人物介紹

兒 - 單純•可愛•膽小•怕事•係一位好令既女仔,,自己1個住,,父母出外工作
雯 - 兒係新學校認識的一位好朋友,,大膽,,成日幫兒,,樣子一般.
瑤 - 兒新校既校花,,樣幾靚(兒比佢令),,成日恰兒.好姣

樂 - 令仔,,有米,,所有女仔既白馬王子,,因為個個女仔都鍾意佢,,所以開始花心
俊 - 一時溫柔.一時cool.有型(俊比較型).有米
傑 - 樣子一般•鍾意兒

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 4650
性別 女仔
狀態 離線

吾好意思

雖然人物系抄人既,但系故事全部自己重作,管理員如扣分請先看此帖

P.S.先放上第一集,,有靈感既話我會再作,,仲有,,所有公告我會系帖2打,,不必頁頁搵,,

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 4650
性別 女仔
狀態 離線

st0rY.1 -

媽; 囡 囡 牙 ,, 起 身 拉 ,. 夠 鍾 番 學 拉

我; ( 系 張 床 度 吾 肯 起 身 ) 吾 ,, 吾,,.

媽;再 吾 起 身 就 遲 到 嫁 拉 ,, 快 d 尼 同 我 地 1 齊 出 門 口 ,

我心諗;死 拉 , 遲 到 ???? 第 1 日 開 學 日 就 遲 到 ,, 好 無 面 bo =3=`

我 以 神 速 換 好 衫 之 後 出 到 尼 準 備 同 爸 媽 一 齊 行 ,, 今 日 系 佢 地 最 後 見 面 既 日 子 拉 ,, ( 注;因 為 兒 既 爸 媽 要 去 外 國 做 野 ,, 所 以 要 去 機 場)

我;尼 到 學 校 拉 ,, 睇 下 學 校 既 大 鍾 ,, 哇 ,, 7 點 鍾 昨 ,, 衰 人 媽 咪 呃 人-_____-'' (作 者; 好 重 既 怒 氣 -o-'')

我;哇 ,, 間 學 校 都 好 大 下 ,, 邊 度 系 教 員 室 呢 ,, 我 要 搵 老 師 帶 我 去 課 室 嫁 T__T

因 為 慢 慢 行 就 行 佐 成 半 粒 鍾 去 搵 教 員 室 ,, 所 以 我 開 始 跑 ,, 以 免 遲 到 ,( 注;我 系 路 痴 尼 ,. )

我 跑 下 跑 下 ,, 撞 到 個 人 ,, 就 系 禁 同 佢 講 s0r ,,

男;點 解 你 跑 得 禁 急 既 ,??

我;s0r ,, 因 為 我 搵 吾 到 教 員 室 系 邊 ,.

男;教 員 室 ? 你 系 新 生 ,?

我;系 牙 ,,

男;等 我 帶 你 去 拉 ,.( 笑 )

我 心 諗;呢 個 男 仔 笑 果 陣 笑 得 好 甜 好 可 愛 ,,

到 佐 教 員 室 ,.

我;吾 該 哂 你 ( 笑 )

男;( 呆 佐 一 呆 )

我;做 咩 呆 佐 禁 既 ? ( 笑 )

男;無 野 ,,

我 比 Miss 罵 佐 一 餐 ,, 心 諗;我 都 吾 想 嫁 -0- 鬼 叫 我 系 路 痴 尼 嫁 咩 ,,

Miss;今 日 有 一 位 新 ,,,

某男;Miss ,, 你 年 年 都 系 禁 講 嫁 拉 , 有 無 新 台 詞 牙 , 聽 都 聽 到 厭 哂 拉 ,,

某某男; 系 lo,,

某某某男;令 吾 令 嫁 先 , 吾 令 既 話 叫 佢 吾 洗 入 尼 ,,

我 開 始 緊 張 ,, 心 諗;死 拉,, 如 果 佢 地 見 到 我 吾 鍾 意 我 ,, 我 米 好 無 面 ,.

我 一 入 到 去 ,, 個 個 男 同 學 哇 哇 聲

某 男;哇 ,, 好 令 女 ,, 令 女 有 無 男 朋 友 牙

某 某 男;令 女 lunch 得 吾 得 閒 一 齊 食 飯 牙 ?

某 某 某 男;令 女 想 吾 想 識 仔 ,, 我 介 紹 比 你 ,, 我 可 以 做 你 條 仔 嫁

某 某 男;行 開 d 拉 你 ,, 溝 女 用 埋 哂 d 老 土 招

某 某 某 男;你 起 碼 0ut 過 我 拉 ,, 約 人食 飯

Miss;夠 拉,,問 完 未 ,, ( 勁 大 聲 )

Miss;你 可 以 介 紹 下 自 己 拉 ,, ( 溫柔 )

我 心 諗;呢 個 老 師 真 系 恐 怖,.-___-''又 可 以 溫 柔 又 可 以 勁 惡 -___-''

我;hi,,大家好,, 我 叫 x x 兒 ,, 大 家 可 以 叫 我 做 兒 嫁 ,,

某 男 + 某 某 男 + 某 某 某 男;w0w 好 名 牙 ,,
                                         [以下除去500字的吵架情節]

Miss;x x 兒 ,, 你 就 坐 俊 前 面 拉 ,,

我;系,,但 系 邊 個 系 俊 ,. ?

Miss;第 2 行 第 3 個 位 前 面,.

我 心 諗;一 坐 埋 位 就 有 野 整 我 ,, 等 我 望 清 楚 佢 先 得 ,,

一 望 ,, 原 來 系 今 潮 見 過 果 個 男 仔 !

我;hi ,, 禁 岩 牙 ,. ( 笑 )

俊;hi,,,,,,, ( 呆 )

我;你 做 咩 牙 ,, 無 事 牙 ??

俊;無 事 ,, ( 笑 )

我;系呢,,今 潮 未 指 教 你 叫 咩 名 ,,

俊;我 叫 x x 俊 ,, 我 地 做 個 朋 友 好 吾 好 ? ( 友 善 )

我;好 牙 ,,一 入 學 就 有 fd 拉 ( 笑 )

俊; ( 笑 )

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 4650
性別 女仔
狀態 離線

完全無人回-v-''吾多想p0

p445lkm4
普通會員

UID 21421
積分 388
經驗 23
YK幣 59
帖子 72
精華 0
註冊 2009-1-8
用戶註冊天數 5579
用戶失蹤天數 3017
性別 女仔
狀態 離線

我想睇呀!!!5該你po呀!!!ple

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 4650
性別 女仔
狀態 離線

st0rY.2 -

過 佐 超 耐 超 耐( 兒 吾 鍾 意 上 堂 -3-'')終 於 到 lunch 拉,,

我;一 齊 食 飯 ?

俊;吾 洗 拉 ,,

我;哦 ,,,,,,( 有 d 失 望 )

之 後 自 己 出 佐 去 m 記 食

食 食 下 ,, 突 然 聽 到 有 個 人 叫 我 個 名

女;x x 兒 ,,,

我;邊 個 尼 = = 人 影 都 無 隻 有 聲 出,,(作 者;m 記 勁 多 人 l o ,, 你 吾 講 得 好 d -.- 人 影 都 無 隻 ,, 鬼 信 咩 ,,)

有 個 幾 令 既 女 仔 走 佐 埋 黎 我 面 前 ,,

我;你 系 ,,

女;我 叫 x x 雯 ,, 我 想 同 你 做 個 fd ,, 可 吾 可 以 牙 ??

我;都 好 ,, 多 多 指 教 -v- 我 叫 x x 兒

雯;恩 ,, 一 齊 食 ??( 拎 住 d 野 食 ,, )

我;好 ,, ( 笑 )

食 完 之 後 我 地 就 返 去 拉 ,, 但 系 我 行 行 下 吾 見 佐 佢 =0=

我;雯 ,,,,,, ???

我 心 諗;死 拉 - - 吾 見 佐 佢 添 ,, 吾 識 路 返 去 ( 兒 系 路 痴 ,, 見 st0rY.1 -)

行 行 下 ,, 我 撞 到 個 人 ,,

男; ??

我;吾 好 意 思 ,, 撞 到 你 ,,

男;吾 緊 ,,( 眼 定 定 禁 望 實 兒 ,, )

我;-3- 望 實 我 做 咩 ,, 我 塊 面 有 d 野 系 度 ??

男;吾 系 ,, 覺 得 你 好 可 愛 姐

我;( 無 言 + o 咀 中 - - )

男;系 拉 ,, 你 叫 咩 名

我;我 叫 x x 兒 ,, 你 呢??

男;我 叫 x x 樂 ,, 系 呢 ,, 你 好 似 系 今 日 入 學  嫁 可 ,, 讀 F3D ??

我;系 牙 =口= 你 點 知

樂;因 為 我 都 系 讀 F3D ,,

我;哦 -v-'

樂;返 課 室 ,, 吧 ??

我;恩 ,,

之 後 就 返 佐 課 室 - - ,,去 到 課 室 門 口 就 合 埋 眼 回 億 番 頭 先 行 過 既 路 ,, 下 次 一 定 要 記 得 -3-

樂 見 我 合 埋 佐 眼 ,, 就 錫 佐 我 10 幾 秒 ,,

我;哇 !! 變 態 佬 牙 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( 尖 叫 )

樂;錫 10 幾 秒 姐 ,, 洗 吾 洗 禁 緊 張 ,,

我;救 命 牙 T______T 有 變 態 佬 牙 !!!!( 亂 叫 - - )

之後成班同學走出尼睇咩事,, Miss 又 禁 岩 經 過 - -

Miss;發 生 咩 事 牙 呢 度

我;Miss ,, 嗚 嗚 ,, 佢 ,, 非 禮 我 ,, 嗚 嗚 ,,

成班人大叫;非 禮 ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss;x x 樂 ,, 你 跟 我 去 見 訓 導 ,, x x 兒 ,, 你 都 要 尼 解 釋 清 楚 件 事

我 + 樂;系,,

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5108
用戶失蹤天數 3482
性別 女仔
狀態 離線

more more

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 4650
性別 女仔
狀態 離線

比d時間我作先得-0-果頭作完又要我再作

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 4650
性別 女仔
狀態 離線

st0rY.3 -

好 無 奈 lo - - 明 明 佢 非 禮 我 又 要 我 過 尼 解 釋 ,, 人 地 要 上 堂 嫁 ma -___- ( 扮 野 ,, 兒 吾 鍾 意 上 堂 嫁 =0= 見 st0rY.2)

Miss;x x 兒 ,, 你 系 米 話 x x 樂 佢 ,,

我;系 系 系 系 系 系 系 系 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss;我 都 未 講 完 你 禁 快 答 做 乜 -0- ( o 咀 中 )

Miss;x x 樂 ,, x x 兒 話 你 非 禮 佢 ,,  比 5 分 鍾 時 間 你 解 釋

樂;( 無 言 )

Miss;禁 即 系 無 解 釋 拉 ?,

樂;算 系 掛 -____-( 自 己 心 諗;我 鍾 意 佢 所 以 錫 佢 吾 得 咩 - - 煩 人 -,- )

Miss;好 ,, 禁 你 跟 我 尼 去 見 訓 導 ,, 睇 下 訓 導 記 你 大 過 定 小 過( 勁 大 聲 -___- )

之 後 成 班 老 師 望 住 我 地 班 個 Miss -____- 見 到 Miss 塊 面 紅 哂

我;死 人 變 態 佬 ,,( 勁 細 聲 勁 細 聲 )

樂;你 講 咩 話 ,,

我;無 野 ,, 我 話 我 好 憎 你 姐 -________- ( 主 牙 ,, 原 諒 我 拉 ,, 我 呢 個 系 美 麗 的 謊 言 尼 嫁 ,, )

我 心 諗;死 拉 -0- 俊 知 道 呢 件 事 會 吾 會 同 我 絕 交 ,, 一 系 以 後 吾 再 同 我 講 野 ,, 定 系 以 後 都 吾 想 見 我 呢,,<---- 主 角 諗 野 諗 到 傻 佐-___-''

放 學 時 間 -  諗 住 同 雯 一 齊 走 ,,

Miss;x x 兒 你 吾 好 放 學 住 ,, 留 一 留 低 先

我;下 -3-'' ,,,,,

雯;Miss ,, 佢 吾 得 閒 ,, 搵 過 第 日 先 =)

Miss;x x 兒 ,, 你 有 野 做 ??

我;囧 ,,

雯;有 ,, 因 為 佢 約 佐 我

Miss;禁 即 系 得 閒 拉 ,, x x 兒 ,, 你 跟 我 尼 拉

雯;你....我第日一定搵你算帳,,死人Miss( 細 字 為 細 聲 )

矣 - - 原 來 系 去 教 員 室 做 問 卷 ,,( 個 個 新 生 都 要 做 ) 真 系 =0= 做 完 一 份 又 一 份 ,,

我心諗;哇 ,, 做 問 卷 用 成 2 個 半 鍾 ,,

去 到 課 室 ,, 兒 終 於 第 1 次 自 己 可 以 番 到 課 室 -3-

入 到 去 ,, 見 到 果 個 死 人 變 態 佬 系 度 訓 -___-

我 心 諗;吾 系 禁 恐 怖 掛 -___- 今 人 尼 完 一 單 放 學 又 尼 一 單 禁 既 野 -0- ? 依 家 畫 緊 漫 畫 -__- ?(作 者;我 可 以 好 肯 定 話 比 你 知 ,,吾 系 漫 畫 ,, 不 過 系 小 說 -,- )

又 心 諗; 吾 理 - - 拎 完 書 包 即 走 ,,(作者;死 人 兒 諗 禁 多 野 ,, 你 打 字 想 打 死 我 ,, )

入 到 去 拎 完 書 包 ,, 諗 住 即 走 ,, 但 系 果 個 變 態 佬 捉 住 佐 我 ,,

我;哇 !!! 變 態 佬 牙 ,, 救 ,,,,,,,,

我 未 求 救 完 ,, 果 個 變 態 佬 已 經 一 啖 錫 佐 埋 尼 ,, 令 我 吾 再 叫 ,, 時 間 系 岩 岩 好 5 分 鍾 -___-

我 不 停 禁 樣 反 抗 ,, 但 系 我 系 女 仔 尼 ma -3- 邊 會 夠 男 仔 大 力 ??

佢 終 於 停 佐 ,,

啪 ,,,,,,,,,,,,,,,,,

好 清 楚 既 一 聲 ,, 樂 已 經 食 佐 兒 一 巴

p445lkm4
普通會員

UID 21421
積分 388
經驗 23
YK幣 59
帖子 72
精華 0
註冊 2009-1-8
用戶註冊天數 5579
用戶失蹤天數 3017
性別 女仔
狀態 離線

more more好好睇呀

sharon2537
普通會員

UID 33338
積分 570
經驗 27
YK幣 171
帖子 105
精華 0
註冊 2010-3-15
用戶註冊天數 5148
用戶失蹤天數 2411
性別 女仔
狀態 離線

好好睇呀

成熟的我~
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 38262
積分 648
經驗 184
YK幣 772
帖子 335
精華 0
註冊 2010-11-20
用戶註冊天數 4898
用戶失蹤天數 4277
性別 女仔
狀態 離線

好睇!快d有下集啦

ans
普通會員

在線王勳章  
UID 38464
積分 373
經驗 32
YK幣 120
帖子 102
精華 0
註冊 2010-11-27
用戶註冊天數 4891
用戶失蹤天數 4530
來自 地球
性別 男生
狀態 離線

想睇想睇
快d post啦

18禁♀Ka兒
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37997
積分 223
經驗 8
YK幣 156
帖子 52
精華 0
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 4650
性別 女仔
狀態 離線

我好似作得太高難度= =我作簡單少少

Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5108
用戶失蹤天數 3482
性別 女仔
狀態 離線

slow po more