論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: Cso-Nst有咩令你咁鍾意?  多選 : 最多可選 7 項 本次投票已結束 [參與投票的會員]
咩都唔洗$(窮人專用)
  233 (32.72%)
好多amxx玩(超級跳,疾跑....)
  95 (13.34%)
冇掛狗
  114 (16.01%)
虐待bot
  92 (12.92%)
模組可以換換換
  102 (14.33%)
鍾意咪鍾意lo
  57 (8.01%)
冇玩過
  19 (2.67%)

標題: Cso-Nst有咩令你咁鍾意?
我叫做MING仔
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章   發帖王勳章  
UID 34789
積分 5679
經驗 502
YK幣 271
帖子 733
精華 0
註冊 2010-7-11
用戶註冊天數 5040
用戶失蹤天數 269
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
冇掛9
又好玩
又有戰神
仲有好多好多

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
a26776500 (幹.女神)
高級會員
血色茉莉

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5118
用戶失蹤天數 4115
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

咩都唔洗$
so 作者不update

so sad~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
秘密行動 (潜水中)
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 39244
積分 10278
經驗 1893
YK幣 3378
帖子 6483
精華 1
註冊 2010-12-27
用戶註冊天數 4871
用戶失蹤天數 3528
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

唔洗比錢,加又有敢多槍and模式,又無cheat9,過一過冇cheat9日子不知幾好

史來姆
高級會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36478
積分 6292
經驗 674
YK幣 3619
帖子 1843
精華 0
註冊 2010-9-12
用戶註冊天數 4977
用戶失蹤天數 4331
性別 男生
狀態 離線

無我想投果個原因....
我個原因:
因為可以狂改佢d廢sma
消磨時間

kenngai21
初級會員

UID 39347
積分 40
經驗 14
YK幣 128
帖子 16
精華 0
註冊 2010-12-31
用戶註冊天數 4867
用戶失蹤天數 4865
性別 男生
狀態 離線

冇乜外掛...又可以任用金槍...爽

Mivb
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 38328
積分 2514
經驗 382
YK幣 1215
帖子 524
精華 0
註冊 2010-11-23
用戶註冊天數 4905
用戶失蹤天數 4494
性別 男生
狀態 離線

唔洗錢
多元化
虐待bot

changchunlan
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章  
UID 39281
積分 1573
經驗 187
YK幣 286
帖子 391
精華 0
註冊 2010-12-29
用戶註冊天數 4869
用戶失蹤天數 2454
性別 男生
狀態 離線

咩都唔洗$(專用)我窮人

a1996919
初級會員

UID 35343
積分 89
經驗 7
YK幣 85
帖子 6
精華 0
註冊 2010-7-30
用戶註冊天數 5021
用戶失蹤天數 4716
性別 男生
狀態 離線

吾洗同小學雞挑

raymondkei (討厭蘿莉的蘿莉控)
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37307
積分 315
經驗 44
YK幣 231
帖子 71
精華 0
註冊 2010-10-16
用戶註冊天數 4942
用戶失蹤天數 3089
性別 男生
狀態 離線

唔洗錢係最好既

Megor (Yani)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37191
積分 1461
經驗 230
YK幣 433
帖子 330
精華 0
註冊 2010-10-11
用戶註冊天數 4947
用戶失蹤天數 4562
來自 NP
性別 男生
狀態 離線

我覺得玩C$0好過nst,
1.nst係就係唔洗錢,但係好多野都抄得唔似C$0.(冇創意)
2.C$0玩c3好好玩.但nst同根本bot冇得玩.
3.C$0的戰神/災厄 同nst的比較相差太大.
4.C$0要比錢.nst唔洗,但有哂全部槍就會冇左當中的樂趣.
ps.如果C$0有一日有外掛可以bug哂全部槍,我寧願玩要一支雙子算.其他都唔要.
我之前有舊fd借勁多槍ac比我玩,我玩得一d都唔爽快,反而想玩番自己個廢ac.

失落的-健 (幹.惡魔)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章  
UID 37100
積分 1966
經驗 378
YK幣 183
帖子 535
精華 0
註冊 2010-10-8
用戶註冊天數 4951
用戶失蹤天數 1813
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 Samlee556 的帖子

a24767679
初級會員

UID 39835
積分 22
經驗 -1
YK幣 48
帖子 8
精華 0
註冊 2011-1-17
用戶註冊天數 4849
用戶失蹤天數 4824
性別 男生
狀態 離線

唔洗$買槍

hypert
初級會員

UID 39969
積分 52
經驗 1
YK幣 110
帖子 3
精華 0
註冊 2011-1-23
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 4689
性別 男生
狀態 離線

當然係咩都唔洗$啦!!!!!!!!!!!

shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4993
用戶失蹤天數 4077
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

咩都唔洗$

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
Samlee556
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 35002
積分 1636
經驗 425
YK幣 1199
帖子 506
精華 0
註冊 2010-7-18
用戶註冊天數 5032
用戶失蹤天數 4485
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 失落的-健 於 2011-1-11 09:02 PM 發表。
請看清楚此規則 !!

http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=60233

點算#__#?
我而家好驚,有冇人幫手#__#
你條__幾時做左版主??
喂喂喂,夠鐘啦
夠鐘番火星啦
地球唔岩你住

QUOTE:
原帖由 Megor 於 2011-1-11 07:29 PM 發表。
我覺得玩C$0好過nst,
1.nst係就係唔洗錢,但係好多野都抄得唔似C$0.(冇創意)
2.C$0玩c3好好玩.但nst同根本bot冇得玩.
3.C$0的戰神/災厄 同nst的比較相差太大.
4.C$0要比錢.nst唔洗,但有哂全部槍就會冇左當中 ...

2,3岩
不過4就唔多好-,-
冇太多槍又冇樂趣#__#

題外話
eg.10000人玩cso
有70~90%既人
會話橘子好黑,咪幫親佢
但係自己又係度買gash
真係囧