論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 你地信吾信有鬼??  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
  63 (41.18%)
吾系幾信la
  33 (21.57%)
吾信
  7 (4.58%)
吾知
  34 (22.22%)
死都吾信
  16 (10.46%)

標題: 你地信吾信有鬼??
  所需閱讀權限 1  
甜蜜的傷口
普通會員

UID 42271
積分 127
經驗 -111
YK幣 235
帖子 271
精華 0
註冊 2011-4-17
用戶註冊天數 4729
用戶失蹤天數 4338
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
半信半疑

半信半疑

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
火焰~ (BADBOY(Supersonic))
管理員
SONE <3

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   服務勳章  
UID 42668
積分 3205
經驗 794
YK幣 1864
帖子 2874
精華 0
註冊 2011-5-1
用戶註冊天數 4716
用戶失蹤天數 3977
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

吾系幾信la......
我認為香港唔會有鬼~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
禁止戇鳩
普通會員

UID 42669
積分 313
經驗 53
YK幣 291
帖子 96
精華 0
註冊 2011-5-1
用戶註冊天數 4716
用戶失蹤天數 4394
性別 女仔
狀態 離線

你應該改一改個標題
系世界

Rainiekuo (❤下雨寶寶❤)
普通會員

UID 28313
積分 1330
經驗 370
YK幣 1132
帖子 716
精華 0
註冊 2009-6-30
用戶註冊天數 5386
用戶失蹤天數 4050
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

有神就有鬼~~學校miss講既~

```RaInIe 妹
.█.°。想著你,是一種習慣!想見你,是一種期待!想念你,是一種快樂!想愛你,是一種愉快感覺!想看你,是一種享受!想吻你,是一種心跳感覺!*..°×
issac240
高級會員
難得胡塗

發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 35894
積分 4388
經驗 400
YK幣 2058
帖子 702
精華 0
註冊 2010-8-20
用戶註冊天數 4970
用戶失蹤天數 2622
來自 *******
性別 男生
狀態 離線

雖然我地搵唔到鬼存在的証據,但係亦找唔到鬼唔存在的証據,
so唔可以否定鬼不存在。但係個人認為係唔存在。

BN202020
普通會員

UID 42880
積分 335
經驗 135
YK幣 242
帖子 279
精華 0
註冊 2011-5-9
用戶註冊天數 4707
用戶失蹤天數 3967
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

我就相信喔 ...

ngkaching784
初級會員

UID 42773
積分 15
經驗 -39
YK幣 35
帖子 55
精華 0
註冊 2011-5-5
用戶註冊天數 4711
用戶失蹤天數 4655
性別 女仔
狀態 離線

死都吾信香港有鬼 !!

[img]http://imageshack.us/photo/my-images/192/75078581.jpg/[img]
FeiFei
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 37381
積分 17592
經驗 5725
YK幣 16479
帖子 4964
精華 0
註冊 2010-10-19
用戶註冊天數 4909
用戶失蹤天數 3464
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

不知道有沒有鬼,有說有可能沒有,你說沒有又可能有

好想回到以前那單純、天真的時光
十分懷念以前的日子啊~~~ :)
「會不會 有一天 時間真的能倒退」
葉吻 (毒.傲笑)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 43562
積分 781
經驗 154
YK幣 1144
帖子 510
精華 0
註冊 2011-7-15
用戶註冊天數 4641
用戶失蹤天數 4590
來自 雙子座
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-8-2 01:56 PM  資料 文集 短消息  prudencewai123@yahoo.com.hk
信呀有唔信呀冇

其實....我真係男仔泥....
foreverbeautyhk
初級會員

UID 43613
積分 69
經驗 35
YK幣 257
帖子 86
精華 0
註冊 2011-7-20
用戶註冊天數 4636
用戶失蹤天數 4166
性別 女仔
狀態 離線

其實有鬼,但喺鬼都係鬼魂,所以哩,我哋睇唔到。

hair loss:http://www.haarmax.com.hk/service/hairloss.php
yanyan4e4e
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 39228
積分 397
經驗 32
YK幣 43
帖子 103
精華 0
註冊 2010-12-26
用戶註冊天數 4841
用戶失蹤天數 3602
性別 女仔
狀態 離線

我信全世界都有鬼,包括香港

i930161325
禁止發言

UID 44344
積分 -19
經驗 -21
YK幣 106
帖子 6
精華 0
註冊 2011-9-19
用戶註冊天數 4574
用戶失蹤天數 4480
性別 女仔
狀態 離線

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
小奈熱AvA
初級會員

UID 45137
積分 45
經驗 2
YK幣 133
帖子 35
精華 0
註冊 2011-12-26
用戶註冊天數 4476
用戶失蹤天數 4472
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

我唔係好知..

我都唔知..只不過我媽咪成日睇新聞都話有女鬼出末-.-""

最近5次評分記錄
FeiFei   2011-12-27 02:15 PM   經驗  -2   推古文

Halo!!~嗨我系奈奈:D!好高興認識你:多多指教{;
小提琴
初級會員

UID 43560
積分 3
經驗 -56
YK幣 166
帖子 42
精華 0
註冊 2011-7-15
用戶註冊天數 4641
用戶失蹤天數 4259
來自 香港
性別 女仔
狀態 離線

當然信- -!死左都唔知點,做鬼/投胎?

最近5次評分記錄
蛇`毒男`變態   2012-6-14 12:53 PM   經驗  -5   推古文

我要抗議呀,!!咩推古文呀咁多人講呢d係都扣我,仲有呀連續回覆都扣!我囧晒,我對呢個網感到無言以對
阿俞
初級會員

UID 46572
積分 37
經驗 -58
YK幣 51
帖子 54
精華 0
註冊 2012-6-15
用戶註冊天數 4305
用戶失蹤天數 4294
來自 HK
性別 女仔
狀態 離線

我有一億個信,有D人冇見過所以唔信、如果比全世界唔信有鬼的人見鬼,他地一定信
雖然我冇見過.....