論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: [CSO]想問吓大家玩銀刃/鎚時....  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
梗係用走位技巧黎殺屍啦=.=
  78 (56.12%)
我呢份人唔係好英勇,偷打好...偷打好....
  23 (16.55%)
太beautiful啦把刀/鎚~
  8 (5.76%)
得閒就正面悶就偷打+.+
  30 (21.58%)

標題: [CSO]想問吓大家玩銀刃/鎚時....
Samlee556
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 35002
積分 1636
經驗 425
YK幣 1199
帖子 506
精華 0
註冊 2010-7-18
用戶註冊天數 5036
用戶失蹤天數 4489
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[CSO]想問吓大家玩銀刃/鎚時....

我想問吓大家玩銀刃/鎚時....

係正面打定偷打定係other-,-

正面打:睇bukbuk的影片就知(銀刃/鎚配連閃+走位)

偷打:人地回血/同伴打緊一野打9佢

裝飾:買左唔夠薑正面打又唔夠薑偷打,可以話係on9

=======================

我唔知點解玩鎚就係正面打(連閃+鎚b模式)

玩銀刃就偷打-.-

可能係鎚會彈屍,會有幾秒安全時間-.-

==========================

注意:正面打(走位技巧)係好像bukbuk的,唔好亂投

==========================

唔該投的人回下=.=
你只投唔係好令人相信-.-

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
cavinhk (一個已離開香港的人)
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 35407
積分 6300
經驗 2537
YK幣 4553
帖子 2172
精華 1
註冊 2010-8-2
用戶註冊天數 5022
用戶失蹤天數 138
來自 Australia
性別 男生
狀態 離線

我會偷偷噤打(用銀刀)
但係有空就打頭...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Samlee556
普通會員

UID 35002
積分 1636
經驗 425
YK幣 1199
帖子 506
精華 0
用戶註冊天數 5036
用戶失蹤天數 4489
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cavinhk 於 2010-9-26 08:52 PM 發表。 
我會偷偷噤打(用銀刀)

我岩岩玩銀刃都係偷打(倉庫行樓梯再跳落去砍=.=)

不過而家都係偷打-.-

我玩鎚就一定係正面打=.=

VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 35407
積分 6300
經驗 2537
YK幣 4553
帖子 2172
精華 1
註冊 2010-8-2
用戶註冊天數 5022
用戶失蹤天數 138
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Samlee556 於 2010-9-26 08:54 PM 發表。 

我岩岩玩銀刃都係偷打(倉庫行樓梯再跳落去砍=.=)

不過而家都係偷打-.-

我玩鎚就一定係正面打=.=

我個fd都係噤玩.
但係水路用鎚要係前面.
(破解..)
前面有個人
我係c

我行了少少再行後.有空檔1秒
用普通c用暴走,就殺到人

Samlee556
普通會員

UID 35002
積分 1636
經驗 425
YK幣 1199
帖子 506
精華 0
用戶註冊天數 5036
用戶失蹤天數 4489
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 cavinhk 於 2010-9-26 09:09 PM 發表。 

我個fd都係噤玩.
但係水路用鎚要係前面.
(破解..)
前面有個人
我係c

我行了少少再行後.有空檔1秒
用普通c用暴走,就殺到人

我唔係係水路正面打屍=.=

係係出面用連閃+鎚打-.-

不過係水路要偷打屍最好用銀刃啦

銀刃後面打勁高攻(我打過12000~)

夜魂 (惡魔)
普通會員

UID 36430
積分 187
經驗 24
YK幣 151
帖子 22
精華 0
註冊 2010-9-11
用戶註冊天數 4982
用戶失蹤天數 4939
來自 潔白黑暗的天堂與地域
性別 男生
狀態 離線

拿鐵鎚從屁股轟下去

我是新手 請多多指教 版上的語言 我聽不太懂 只聽的懂國語 請大家幫幫我
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4986
用戶失蹤天數 624
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

我好勇的@_@
玩開銀刀#_#
識走位..
但系nst好難用..
逼住偷拉+正面"70%死..."

Samlee556
普通會員

UID 35002
積分 1636
經驗 425
YK幣 1199
帖子 506
精華 0
用戶註冊天數 5036
用戶失蹤天數 4489
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2010-9-26 10:07 PM 發表。
我好勇的@_@
玩開銀刀#_#
識走位..
但系nst好難用..
逼住偷拉+正面"70%死..."

nst銀刀/鎚長度得個1m-.-玩屁

如果銀刀可以變做2m,鎚可以變做3~4m就好啦....

丫頌
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 36411
積分 1099
經驗 319
YK幣 898
帖子 457
精華 0
註冊 2010-9-10
用戶註冊天數 4982
用戶失蹤天數 4825
性別 男生
狀態 離線

死都要打後面xd
高攻d 55

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4986
用戶失蹤天數 624
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

哈@_@
打後面so good@_@
咪系@_@
我用剌刀cv改左
同銀刀一樣攻
一樣長度@_@
正#_#好好玩,.
卡c+吉c..超好用..

文文0v0
普通會員

UID 34525
積分 165
經驗 30
YK幣 102
帖子 27
精華 0
註冊 2010-6-30
用戶註冊天數 5055
用戶失蹤天數 3979
性別 男生
狀態 離線

-     -銀刀正面打
80%成功
本人大名為                 乂L卍

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4986
用戶失蹤天數 624
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

本人大名為@_@
小狗x托柒@_@

VIP會員

UID 35407
積分 6300
經驗 2537
YK幣 4553
帖子 2172
精華 1
註冊 2010-8-2
用戶註冊天數 5022
用戶失蹤天數 138
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Samlee556 於 2010-9-26 10:28 PM 發表。 

nst銀刀/鎚長度得個1m-.-玩屁

如果銀刀可以變做2m,鎚可以變做3~4m就好啦....

噤係水路玩咪屈哂???但係我就唔like用鎚

abc61241229
普通會員

UID 35664
積分 1008
經驗 178
YK幣 641
帖子 230
精華 0
註冊 2010-8-11
用戶註冊天數 5012
用戶失蹤天數 4491
性別 男生
狀態 離線

梗係用走位技巧黎殺屍啦!!!!!

a26776500 (幹.女神)
高級會員
血色茉莉

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 34360
積分 8156
經驗 3044
YK幣 7914
帖子 4541
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5121
用戶失蹤天數 4119
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

梗係用走位技巧黎殺屍啦=.=
但好難...

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候老婆兼秘書;有錢的時候秘書兼老婆。