論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: ★供AKB48 ACCHAN圖dl
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
★供AKB48 ACCHAN圖dl

AKB開始進攻YK

打包圖第3攻    :: 前田敦子 -- 一生貢獻給AKB的女子
簡介                  :: 內含前田敦子寫真集--《はい。》內的某些圖(我記得好似唔齊
                                                                《ATSUKO》全本
                          6月份BLOG圖(好似係) 及公式圖,雜誌圖等等....
                    舊至初出道 新至SOLO卡
                    共147.6MB (1001P)

UPLOAD者的話:: AKB永遠的ACE 都係令到我鐘意AKB既人 點解佢可以令我鐘意AKB..
                        答案就係佢既笑容

預覽圖                ::

LINK               :: http://www.mediafire.com/download.php?2s90bfvfeubmv4i

希望大家鐘意啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

最近對阿醬多左好感
好多性感圖

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-8 21:28 發表。 
最近對阿醬多左好感
好多性感圖

阿醬真係好大魔力
雜誌社搵佢地影相多數都係泳裝
btw,好多女性雜誌開始搵佢地影相

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-8 09:32 PM 發表。 

阿醬真係好大魔力
雜誌社搵佢地影相多數都係泳裝
btw,好多女性雜誌開始搵佢地影相

都係私服好..
拍咁多泳裝會比d人以為akb賣肉
同埋我諗有好多人都唔想成日見到泳裝

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-8 21:34 發表。 

都係私服好..
拍咁多泳裝會比d人以為akb賣肉
同埋我諗有好多人都唔想成日見到泳裝

冇錯
香港fans已經睇厭泳裝..
不過日本唔係
還我akb清純形象
好想18th會係學生制服裝...

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-8 09:39 PM 發表。 

冇錯
香港fans已經睇厭泳裝..
不過日本唔係
還我akb清純形象
好想18th會係學生制服裝...

呢個唔錯@@
涼宮春日咁樣都唔錯

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-8 22:15 發表。 

呢個唔錯@@
涼宮春日咁樣都唔錯

涼宮
我想要maybe個種...

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-8 10:19 PM 發表。 

涼宮
我想要maybe個種...

我想要水手服

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-8 22:21 發表。 

我想要水手服

桜の栞個鐘
個D我覺得唔係個個著得靚..
不過都唔錯.好過HEAVY ROTATION個D

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-8 10:33 PM 發表。 

㜳ソ鞱個鐘
個D我覺得唔係個個著得靚..
不過都唔錯.好過HEAVY ROTATION個D

差唔多啦-.-..
HEAVY ROTATION拍到咁咪又係比人話賣肉

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-8 22:46 發表。 

差唔多啦-.-..
HEAVY ROTATION拍到咁咪又係比人話賣肉

係囉
泳裝都話係健康..內衣就真係

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-9 12:38 PM 發表。 

係囉
泳裝都話係健康..內衣就真係

同埋優子個封面真係..
根本就一定會比人話係賣肉
都唔知肥秋搞乜

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-9 12:59 發表。 

同埋優子個封面真係..
根本就一定會比人話係賣肉
都唔知肥秋搞乜

我比較想睇b面個封底
係囉
我寧願佢用lucky seven做主打

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6050
用戶失蹤天數 4036
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2010-8-9 01:41 PM 發表。 

我比較想睇b面個封底
係囉
我寧願佢用lucky seven做主打

+1
咁我寧願用番heavy rotation

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6104
用戶失蹤天數 2939
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-8-9 13:44 發表。 

+1
咁我寧願用番heavy rotation

點解
海盜look>內衣