論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [100%][自己作]╭★既然相愛,但不能在一起????只好默默守護你!!!
亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 3464
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[100%][自己作]╭★既然相愛,但不能在一起????只好默默守護你!!!

╭★既然湘湲,但芣能在壹起????

╭★仄物介紹:

╭★梁夢兒[14碎][女][夢兒],人品幾好,有錢囡,讀書年年考第一[冇吹],靚女

╭★張禧婷[14碎][女][禧禧],人品0k,有錢囡,係樓上好fd,讀書冇樓上咁好,靚女

╭★黃家豪[14碎][男][豪哥],仄品差,有錢仔,講野串,食煙,飲酒有希佢份,粗口皇

╭★陳俊文[14碎][男][文仔]人品唔算好,囿錢囝,讀書差,食煙有佢份,樓上位好兄弟

╭★孫嘉君[14碎][女][雞君]姣婆,令仔有錢仔先岩佢,自己屋企唔係有錢,讀書唔係叻

╭★文妙鈴[14碎]女[妙妙/鈴鈴].禧禧好朋友,屋企有錢,都係夢兒既好FD

╭★李文軒[14碎]女[軒哥]有錢仔,一直暗戀鈴鈴,但唔敢面對鈴鈴,人品好,讀書0K!!

最近5次評分記錄
心情   2011-2-7 01:15 AM   YK幣  +2   感謝你發表了自己原創的文章!

[c=12]♥
[/c=5]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 3464
性別 女仔
狀態 離線

第一章-識到尒,匙一種緣分???

╭★第一章-識到尒,匙一種緣分???

課室入面………

夢兒;唉…..又開學啦,今次又唔知有咩奇怪老師做我地班主任架啦

禧禧;係lor,希望今次個姣婆雞君唔好同我地一班la~擔心中

禧禧同夢兒聽到有把聲疑似雞君既聲,就走去班房門口睇下

班房門口……

雞君;哎呀,做乜會有人尼歡迎我架,定係我自作多情呢

夢兒,禧禧:更係你自己自作多情la,白痴婆,你未訓醒呀

班房入面…….

夢兒;今年我地一定唔會好過la,個雞君又係我地班,一定又扮大家姐架la-.-

禧禧: 夢兒….唔好諗咁多啦,我地做番自己野咪得lor……..唔傾啦,班主任入左尼

Miss Ho:同學,你地好,我係今年你地班既班主任,有咩事就問我la,我地點名先

當老師叫到黃家豪既時候,黃家豪先番到課室

Miss Ho:黃家豪同學,你遲到喎

豪哥:遲到又點呀,大撚哂呀,點你既名la,嘈!!!!

Miss Ho:咁你搵個位坐先la,得番一個位,咁你坐嘉君隔離尼la

豪哥:我……我先唔鬼坐佢隔離囉,佢出名姣,俾佢姣到,莪仲洗見得仄,唔坐佢隔離呀!!!!!

Miss Ho:啊……..黃家豪先生,咁你想點呀,俾你自己簡坐邊啦,得未!!!!

豪哥:咁都好D…..我要坐夢兒隔離,Miss Ho俾唔俾呀

Miss Ho:原來夢兒隔離冇仄坐架,睇留左tim,咁黃家豪你就坐夢兒隔離la~~

豪哥:yes,唔洗同姣婆坐,一陣影響我就唔好la

雞君:Miss Ho,豪哥佢話我姣呀,頂,罵尻佢la

夢兒:雞君,你唔怪得人地咁話你架喎,因為你出名係我地果年最姣嫁嘛,姣到要頒個獎俾你lor

禧禧: 夢兒,串得好………..

夢兒:禧禧,我唔係串佢,我只係講番事實姐,廢事要豪哥爆哂粗罵人la可^_^?

雞君:梁夢兒尒好野,你去死la,仆你撚臭街,有一日你一定俾我玩死;哼

Miss Ho:唔好嘈啦,好啦,我已經點完名,都差唔多小息架啦,咁就俾你地傾陣計la

傾計時間~~
夢兒:ha10,靚仔豪哥

豪哥:多謝你讚我靚仔先,好高興識到你,叫我豪哥得啦,係啦,一陣食晏一唔一齊,可以叫埋你Dfd喎,我唔介意,我都想識下你Dfd,呵呵~

鈴…………鈴…………鈴…………鈴…………

Miss Ho:到左小息啦,各位靚仔靚女自由活動啦,呵~

夢兒:禧禧豬

禧禧:禧禧豬-v-,你轉性呀,無lala咁叫莪,囿D唔慣lor,係啦,夢兒,搵我有咩事呀@v@

夢兒:你知唔知呀,頭先個豪哥呢,叫我晏就一齊食lunch呀,你去唔去,佢話可以俾fd去喎

禧禧:哇,一齊食lunch,咪搞我,莪搵鈴鈴陪我食lunch,夢兒,我一陣搵尒la,我去搵鈴鈴哇

夢兒:係咁算lor,都唔係好fd尼既你,莪識錯你←扮嬲.口.

禧禧:s[]r啦,s[]r啦,同你食飯叫埋鈴鈴去啦,服左你啦,你真係呀@v@

夢兒:算你有番D一性la,好啦,你去搵鈴鈴la,唔阻你啦

禧禧去左搵鈴鈴既時候,見到呀陳俊文

禧禧:喂,死人陳俊文,你去左邊一班呀??

文仔:莪同左文妙鈴一班,係呢,尒搵佢呀;呆

禧禧:係呀,佢係唔係班房呀??,莪有D野想問佢

文仔:佢係班房呀,快D搵佢啦,小息就夠鍾

禧禧:同你唔傾啦,我要快D搵佢-V-

文仔:哦…………閉閉

禧禧:鈴鈴,我搵到你啦,你今日晏就同唔同夢兒,我仲有豪哥食lunch呀??

鈴鈴:我晏就可以同你地一齊食晏既,但係我想問下豪哥係邊水^_^?

禧禧:下,你唔知豪哥邊個尼架,佢就係頂頂大名出名粗口皇既靚仔黃家豪囉

鈴鈴:下,我真係唔知喎,好la咁,食lunch見la,閉閉

禧禧:閉閉,鈴鈴豬>3<

╭★禧禧番到班房

夢兒:禧禧,尒搵完鈴鈴拿@v@,佢講咩尼呀???

禧禧:你知唔知呀,原來鈴鈴唔知邊個係豪哥尼架,我後尾講番先知,仲有哇,佢同呀文仔一班@v@.....

夢兒:咁食lunch佢一唔一齊呀???

禧禧:佢去呀,都係唔傾啦,見到你男朋友入左尼←吹水

夢兒:食la你-.-''

豪哥:ha10.夢兒姐,最近好嘛-v-

夢兒:岩岩先識咋喎,就問我最近幾好嘛,不過我最近好好,多謝關心喎><,係呀,一陣食lunch呢,呀鈴鈴同埋禧禧都一齊去呀!!

豪哥:果個鈴鈴係唔係同文仔一班呀,我聽fd講過好似係

夢兒:係呀,咁你一定係文仔既好兄弟啦,咁清楚既你@v@

豪哥:可以話係既,係小學識架,跟住咁岩同一間中學

夢兒:呵呵,唔傾啦,老師入左尼,食lunch先再傾……..

到左食lunch時間

豪哥:到左食lunch啦,好鬼肚餓-v-

夢兒:下,你冇食早餐咩;呆

豪哥:邊有食呀,你咪傻la,我今日遲到呀,你唔好唔記得

夢兒,好啦,我地落飯堂會見鈴鈴,你冇fd去一齊食lunch咩@v@

豪哥:有呀,文仔lor,唔搵佢,搵雞君咩-v-

雞君:豪哥,你搵我食lunch呀???

豪哥:我先唔搵你食lunch呀,我令願搵夢兒都唔同你個死姣婆食呀,柒頭皮

雞君隻眼係咁啤住夢兒

夢兒:你啤乜姐,人地唔同你食就算la,嘈!!!

禧禧:算la,夢兒,咪同E D死姣婆講la,講完自己哂口水咋,落飯堂la

到左飯堂

夢兒:鈴鈴豬,好耐冇見啦←興奮中

鈴鈴:係呀>3<,你暑假過成點呀??

夢兒:正常,去左旅行,好正

禧禧:唔好再講啦,搵位坐先la,我企到腳軟………

豪哥:夢兒,我搵到位呀,過尼la

禧禧,鈴鈴:點解佢只係識得叫夢兒既;呆,唔通豪哥佢;wo,wo

文仔:我知啦,E D叫做,識到佢,是一種緣分?lor,係唔係._<

夢兒諗緊:唔通真係文仔所講既.”識到尒,是一種綠分??

第一章-完

如果有錯,請提點,我會再改一改

[c=12]♥
[/c=5]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
BennyChung (Benny仔)
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
註冊 2007-5-25
用戶註冊天數 6180
用戶失蹤天數 102
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

乜叫湘湲??

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5377
用戶失蹤天數 3969
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2010-8-8 02:14 PM 發表。 
乜叫湘湲??

相愛

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
管理員
一個小小超版

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
用戶註冊天數 6180
用戶失蹤天數 102
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 stephanie903 的帖子

.......仲以為諗住湲應該係讀援......諗同音字都諗唔到...原來係愛
而家d火星文愈黎愈潮..我開始唔識啦..

stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5377
用戶失蹤天數 3969
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BennyChung 於 2010-8-8 02:59 PM 發表。 
.......仲以為諗住湲應該係讀援......諗同音字都諗唔到...原來係愛
而家d火星文愈黎愈潮..我開始唔識啦..

咁加油

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6043
用戶失蹤天數 4030
性別 男生
狀態 離線

認真
有冇人翻一翻譯做口語?

superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 4354
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

十卜 十卜 十卜、
  幾好睇睇

哈哈             快D出啦

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
管理員
一個小小超版

UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
用戶註冊天數 6180
用戶失蹤天數 102
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 -Marco`朗☆ 的帖子

曲線串人

yenisyan1998 (-`ıм♥yen(:)
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 34467
積分 353
經驗 24
YK幣 32
帖子 158
精華 0
註冊 2010-6-28
用戶註冊天數 5050
用戶失蹤天數 4767
來自 Qooza
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-8-8 07:24 PM  資料 文集 短消息  yenis_yan_1998429@yahoo.com.hk
十卜十卜`
好好睇`
等待下一po  ^__________^

♥如何笨到底 但到底 還是我(:
普通會員

UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 3464
性別 女仔
狀態 離線

就快出第二章-宿營記

真係冇仄識睇D火星文呀

莪慣左打呀,s[]r,請見諒

[c=12]♥
[/c=5]
管理員
一個小小超版

UID 2830
積分 20933
經驗 4641
YK幣 5818
帖子 6175
精華 2
用戶註冊天數 6180
用戶失蹤天數 102
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 亞夢vs唯世 的帖子

宿營搞埋一齊 @@?

普通會員

UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 3464
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #12 BennyChung 的帖子

;汗 ,-.-"

[c=12]♥
[/c=5]
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5426
用戶失蹤天數 4356
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2010-8-8 10:10 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
加油呀;Year

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
普通會員

UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
用戶註冊天數 5364
用戶失蹤天數 3464
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #14 jessie72310 的帖子

差唔多作完第二章

[c=12]♥
[/c=5]