論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4048
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-22 01:03 AM 發表。 

竟然買猩猩

上次sae都握左5次啦

咩點解會有
生寫?

最近好似多左人買猩猩
單價平 搞到買唔停手

sae點同

打漏字

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2950
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-22 14:34 發表。 

最近好似多左人買猩猩
單價平 搞到買唔停手

sae點同

打漏字

點解唔同

唔係封入
唔記得好似係彈珠店個d產物

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4048
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-23 09:50 PM 發表。 

點解唔同

唔係封入
唔記得好似係彈珠店個d產物

1set通常唔過1000yen

sae地位高d

唔怪得

有冇21st集體成員既大圖

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2950
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-23 22:31 發表。 

1set通常唔過1000yen

sae地位高d

唔怪得

有冇21st集體成員既大圖

1張100yen都見過
你而家有玩日拍?
邊間代拍

咁又係

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4048
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-23 11:53 PM 發表。 

1張100yen都見過
你而家有玩日拍?
邊間代拍

咁又係

幫佢收哂囉
一個tw人 (代購日版月別果個
同一買家手續50 好似好貴咁
但係其實計番d銀行費..日本郵貴..到hk郵費果d加加埋埋都係差唔多

我想做wallpaper

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2950
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-24 16:11 發表。 

幫佢收哂囉
一個tw人 (代購日版月別果個
同一買家手續50 好似好貴咁
但係其實計番d銀行費..日本郵貴..到hk郵費果d加加埋埋都係差唔多

我想做wallpaper

我想轉代拍 不過都未搵到一間平過我用緊個個

而家用緊pv集個張圖做wallpaper~

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4048
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-24 09:55 PM 發表。 

我想轉代拍 不過都未搵到一間平過我用緊個個

而家用緊pv集個張圖做wallpaper~

好地地做咩轉
花花果次?
你果間幾多

我用緊album

最近開始對走廊冇咁多好感

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2950
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-24 22:00 發表。 

好地地做咩轉
花花果次?
你果間幾多

我用緊album

最近開始對走廊冇咁多好感

我想落bid個時佢又未on 冇得bid
(結標+運+銀行手續*0.105)+到港運
不過佢而家set最低要拍1500yen 好多平野都冇得拍

而家轉左用櫻木雜誌圖~

我唔鐘意走廊7..走廊就ok

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4048
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-25 12:50 AM 發表。 

我想落bid個時佢又未on 冇得bid
(結標+運+銀行手續*0.105)+到港運
不過佢而家set最低要拍1500yen 好多平野都冇得拍

而家轉左用櫻木雜誌圖~

我唔鐘意走廊7..走廊就ok

其實個個都係差唔多

走廊7太多人
幾時先玩完走廊7

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2950
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-25 01:01 發表。 

其實個個都係差唔多

走廊7太多人
幾時先玩完走廊7

比d公司平

岩佐都去左新事務所 好快玩完走廊7

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4048
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-25 01:13 AM 發表。 

比d公司平

岩佐都去左新事務所 好快玩完走廊7

d公司好鐘意講到自己好平
明明貴到hihi

尾木88
走廊成員都係1x左右
都可以慢慢玩既

tkmn: sae醬愈來愈帥 是個小帥哥呢~

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2950
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-25 14:56 發表。 

d公司好鐘意講到自己好平
明明貴到hihi

尾木88
走廊成員都係1x左右
都可以慢慢玩既

tkmn: sae醬愈來愈帥 是個小帥哥呢 ...

係囉手續加50個到先攞命

班top走哂咪佢地世界囉
佢地個個都仲細

張圖睇唔到

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4048
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-26 12:23 AM 發表。 

係囉手續加50個到先攞命

班top走哂咪佢地世界囉
佢地個個都仲細

張圖睇唔到

手續冇咩問題
但係手續唔包郵費果d

睇到未

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2950
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-26 11:13 發表。 

手續冇咩問題
但係手續唔包郵費果d

睇到未

d人收手續貴到

今日握手
第一次:
我:a.........a...........ami....na.....a...................a..........阿姨洗鐵路
amina: 阿你吉多
我:哈醬!!
哈:係!
我:比起長頭髮 我鐘意你短頭髮多d
哈:真係? (同岩佐一齊好開心咁笑)
我:........................
岩:............(好似等緊我講野咁)...............
岩+哈: byebye

好對唔住岩佐 佢明明用一個好開心既樣期待我同佢講野 點知我又冇講

第2次:
諗住同佢講聲優既工作加油~)點知變左:................................加油
amina: 唉唷 個個都叫我加油~又冇同我講邊方面要加油~~
開始比人叫走) 請電我~
amina: (不過係輕輕個種 唔似sae咁電)
哈:唉2回目?
我:係 你記得我?
哈:係
我:.......................................
岩:.......................................................
岩:byebye

好對唔住岩佐
但係次次去到佢面前就唔知講咩好

btw 3個都好可愛 岩佐真人真係靚過上鏡好多倍~~
不過第1次握既時間好長 一個mem大概5~10秒 冇比人推走過 個實q會等你講埋d野先叫你走
(所以握兩次岩佐都好快叫走)
第2次大概3~5秒一個mem
最令我開心既反而係哈醬唔係amina

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4048
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-26 05:16 PM 發表。 

d人收手續貴到

今日握手
第一次:
我:a.........a...........ami....na.....a...................a..........阿姨洗鐵路
amina: 阿你吉多
我:哈醬!!
哈:係!
我:比起 ...

amina聽人講話佢好攰
哈醬一直都好醒目
你對住岩佐完全杯具

你現在對哈醬改觀了沒有