論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-8 07:20 PM 發表。 

miorin>ranran>mariya>paruru
我覺得餅餅係隊長 ace係paruru/miyu

paruru係邊個

聽日開票啦
究竟會邊個第1

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-8 21:12 發表。 

paruru係邊個

聽日開票啦
究竟會邊個第1

島崎 幾可愛
樣同性格好大分別
反差萌

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-8 09:57 PM 發表。 

島崎 幾可愛
樣同性格好大分別
反差萌

我都有留意佢

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-8 22:20 發表。 

我都有留意佢

我估敦子第1

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-8 11:16 PM 發表。 

我估敦子第1

+1
我係咁估

敦子
優子
高橋
mayu
麻里子
柏木
板野
陽菜
sae
玲奈
河西/指原/咪
咪/河西/指原

以上已經有人要

Rainiekuo (❤下雨寶寶❤)
普通會員

UID 28313
積分 1330
經驗 370
YK幣 1132
帖子 716
精華 0
註冊 2009-6-30
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4095
來自 火星
性別 女仔
狀態 離線

AKB48有幾首歌都幾好聽...
好似叫變成櫻花榭

```RaInIe 妹
.█.°。想著你,是一種習慣!想見你,是一種期待!想念你,是一種快樂!想愛你,是一種愉快感覺!想看你,是一種享受!想吻你,是一種心跳感覺!*..°×
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Rainiekuo 於 2011-6-9 04:06 PM 發表。 
AKB48有幾首歌都幾好聽...
好似叫變成櫻花榭

this?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

**********************メディア選抜**********************
No.01 139822票 前田敦子
No.02 122843票 大島優子
No.03 74252票 柏木由紀
No.04 60539票 篠田麻裡子
No.05 59118票 渡辺麻友
No.06 52920票 小嶋陽菜
No.07 52790票 高橋みなみ
No.08 50403票 板野友美
No.09 45227票 指原梨乃
No.10 36929票 松井玲奈
No.11 33500票 宮沢佐江
No.12 31009票 高城亜樹
**********************メディア選抜**********************
**********************選抜メンバー**********************
No.13 27957票 北原裡英
No.14 27804票 松井珠理柰 SKE
No.15 26070票 峰岸みなみ
No.16 22857票 河西智美
No.17 17154票 秋元才加
No.18 16574票 佐藤亜美菜
No.19 16455票 橫山由依
No.20 14137票 増田有華
No.21 12387票 倉持明日香
**********************選抜メンバー**********************
********************アンダーガールズ********************
No.22 11860票 梅田彩香
No.23 高柳明香 SKE
No.24 仲川遙香
No.25 多田愛佳
No.26 平嶋夏海
No.27 宮崎美穂
No.28 山本彩
No.29 大家志津香
No.30 大矢真那 SKE
No.31 仁藤萌乃
No.32 小森美果
No.33 秦佐和子 SKE
No.34 佐藤すみれ
No.35 大場美奈
No.36 須田あかり SKE
No.37 前田亜美
No.38 松井咲子
No.39 市川美織
No.40 藤江れいな
********************アンダーガールズ********************

敦敦重回第1

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-9 07:36 PM 發表。 
No.01 139822票 前田敦子
No.02 122843票 大島優子
No.03 74252票 柏木由紀
No.04 60539票 篠田麻裡子
No.05 59118票 渡辺麻友
No.06 52920票 小嶋陽菜
No.07 52790票 高橋みなみ
No.08 50403票 板野友美
No.09 45227票 指原梨乃
No.10 36929票 松井玲奈
No.11 33500票 宮沢佐江
No.12 31009票 高城亜樹
No.13 27957票 北原裡英
No.14 27804票 松井珠理柰 SKE
No.15 26070票 峰岸みなみ
No.16 22857票 河西智美
No.17 17154票 秋元才加
No.18 16574票 佐藤亜美菜
No.19 16455票 橫山由依
No.20 14137票 増田有華
No.21 12387票 倉持明日香
No.22 11860票 梅田彩香
No.23 高柳明香 SKE
No.24 仲川遙香
No.25 多田愛佳
No.26 平嶋夏海
No.27 宮崎美穂
No.28 山本彩
No.29 大家志津香
No.30 大矢真那 SKE
No.31 仁藤萌乃
No.32 小森美果
No.33 秦佐和子 SKE
No.34 佐藤すみれ
No.35 大場美奈
No.36 須田あかり SKE
No.37 前田亜美
No.38 松井咲子
No.39 市川美織
No.40 藤江れいな

敦第一我好開心架yup
但係..今次總選係好不安+接受唔到

ske先..久美+花音竟然40不入
反而秦就33..其實我唔鐘意佢
跟住明音竟然係ug top

myao,lovetan,harugon殘念
我估唔到呢d萌物竟然會趺到咁
myao先恐怖..27

之後選拔..
河西保唔住12 咪醬退左
小松又退
但係北原同高城竟然
sae保唔到top 9
指原竟然會第9

之後更加恐怖
板野入唔到神7
高橋真係yipes 陽菜過左tkmn (no3b centre可能又轉
麻友..做唔到team b no.1
柏木升到我嚇襯..我真係估唔到佢係top3

以上都仲可以接受到
有一樣野我真係好唔gur
唔好比我睇死22nd開始橫山入選拔
如果23rd之後係16人選拔
橫山就會好似小指咁
秋元唔入 amina唔入 比橫山 (雖然果時係小野畢業
指原果時事務所已經係推 講事務所更何況係橫山
我覺得17-19係一個佈局黎

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-10 11:22 發表。 

敦第一我好開心架yup
但係..今次總選係好不安+接受唔到

ske先..久美+花音竟然40不入
反而秦就33..其實我唔鐘意佢
跟住明音竟然係ug top

myao,lovetan,harugon殘念
我估唔到呢d萌物竟然會趺到咁
myao先恐怖..27

之後選拔..
河西保唔住12 咪醬退左
小松又退
但係北原同高城竟然
sae保唔到top 9
指原竟然會第9

之後更加恐怖
板野入唔到神7
高橋真係yipes 陽菜過左tkmn (no3b centre可能又轉
麻友..做唔到team b no.1
柏木升到我嚇襯..我真係估唔到佢係top3

以上都仲可以接受到
有一樣野我真係好唔gur
唔好比我睇死22nd開始橫山入選拔
如果23rd之後係16人選拔
橫山就會好似小指咁
秋元唔入 amina唔入 比橫山 (雖然果時係小野畢業
指原果時事務所已經係推 講事務所更何況係橫山
我覺得17-19係一個佈局黎

明音有2x唔意外 因為佢始終係k2隊長 同埋佢日拍價都唔低
秦有周刊akb推 冇計
久妹有合照事件..影響到..(同ayarin一樣
不過我就預左花音入唔到 畢竟佢冇火箭

呢3個我都估唔到跌咁多..由其係喵...一下跌到落27.

小河西今年保唔到都唔出奇 因為冇咩出鏡.雜誌個d有佢份... 都係靠佢一直以來d飯

咪....始終日本飯唔鐘意呢類..不過更加杯具既係na醬..3年26 年年都睇住d火箭上去差小小就入到選拔 但係就係次次都冇佢份明明係一期生....

小松新鮮感不再... 不過始終佢可以有排玩

我估唔到獌獌會升 見到佢升我都好開心
aki呢年都幾受推

sae...佢個宣傳太杯具 我睇完佢係我本命都唔係太想投佢...如果繼續做帥氣女孩我諗會再高返d位

指原 呢年太田太推佢 搞到我都開始黑佢 100更 200更 個人節目 連nyannyan既有吉 佢都要分一半 出鏡率佢 加上廢柴呢個萌點 ...

板野入唔到我都估到小小. 因為出左solo 飯元氣大傷 未必可以投得多
陽菜升左 不過tkmn就杯具...
其實no3b根本就冇固定centre
柏木經過今次一定多左好多黑子(我係其中之一
坐左女王個王位

橫山一定會入選拔 畢竟係肥秋重視既9期既其中一員
肥秋想搵人接手akb 所以一定會推到佢死
yui... 我一時唔鐘意佢一時又比佢既努力感動到

其實才加入唔到選拔已經係一定既事實 因為佢個type 因為佢有緋聞
留係tk就已經ok了佢

amina.... 其實我一直都覺得佢係因為太肥先入唔到選拔
如果佢係瘦既...其實佢21st一定會入到...

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-10 07:03 PM 發表。 

明音有2x唔意外 因為佢始終係k2隊長 同埋佢日拍價都唔低
秦有周刊akb推 冇計
久妹有合照事件..影響到..(同ayarin一樣
不過我就預左花音入唔到 畢竟佢冇火箭

呢3個我都估唔到跌咁多..由其係 ...

講起黎..ayarin今年又40不入啦

秦..我黑佢的

柏木唔錯阿
唔洗咁既

指原最近開給黑
yui最近我欣賞佢

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-10 22:10 發表。 

講起黎..ayarin今年又40不入啦

秦..我黑佢的

柏木唔錯阿
唔洗咁既

指原最近開給黑
yui最近我欣賞佢

有分隊中唯1 1個圈外

我黑佢
我自豪

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-10 10:36 PM 發表。 

有分隊中唯1 1個圈外

我黑佢
我自豪

走廊面臨黑暗時期
ayarin圈外
na醬不動
萌物lovetan harugon下降
centre mayu不動+1
再係咁落去會變做分隊最差
反而ny,french-kiss同diva就升哂

btw 才加係咪造票
但係佢又做左街頭表演
就算係造都好開心yup

你搞咩

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6114
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-6-10 23:19 發表。 

走廊面臨黑暗時期
ayarin圈外
na醬不動
萌物lovetan harugon下降
centre mayu不動+1
再係咁落去會變做分隊最差
反而ny,french-kiss同diva就升哂

btw 才加係咪造票
但係佢又做左 ...

sae跌左阿_ _ _ _
na醬

我一直都覺得佢造票
如果隊長唔入選拔真係幾大件事

我是黑子
王麻子個王位

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6060
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-6-11 12:39 AM 發表。 

sae跌左阿_ _ _ _
na醬

我一直都覺得佢造票
如果隊長唔入選拔真係幾大件事

我是黑子
王麻子個王位

係既
na醬其實人氣ok

才加

我覺得麻里子可以玩埋下年

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候想結婚;有錢的時候想離婚。