論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: AKB48討論區
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-2-13 07:20 PM 發表。 

係阿

而家呢班大top都係以前運營好捧個班

做咩你冇啦啦咁控花花

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
註冊 2007-8-16
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-2-13 20:00 發表。 

做咩你冇啦啦咁控花花

控左幾個月啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-2-13 08:02 PM 發表。 

控左幾個月啦

唔認得
btw 我鐘意キスまで100マイル

`乜春
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章  
UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-2-13 20:04 發表。 

唔認得
btw 我鐘意キスまで100マイル

咁都唔認得
全akb邊個會著男裝

我覺得ug個首
雙centre..
一個比新昇格既做
一個比ske新人做

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-2-13 08:47 PM 發表。 

咁都唔認得
全akb邊個會著男裝

我覺得ug個首
雙centre..
一個比新昇格既做
一個比ske新人做

真係唔知
sae?但係又唔會咁矮
takamina?全男裝?

我都覺
我睇到一半先見到harugon,myao,lovetan..
不是說笑的,akb果個ug比ske攻撼左
同埋我真係唔明點解會比到ske人做囉
你話比yui做都合理d (最近幾鐘意橫山(哈
但係本木..ske做akb centre
你話遲d nmb紅埋akb個ug點算

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-2-13 21:41 發表。 

真係唔知
sae?但係又唔會咁矮
takamina?全男裝?

我都覺
我睇到一半先見到harugon,myao,lovetan..
不是說笑的,akb果個ug比ske攻撼左
同埋我真 ...

我覺得好_ _ _
係ax睇左次live都覺得
好悲劇囉 akb個班
myao本來係選拔mem而家

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-2-13 09:59 PM 發表。 

我覺得好_ _ _
係ax睇左次live都覺得
好悲劇囉 akb個班
myao本來係選拔mem而家

唔明

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-2-13 22:50 發表。 

唔明

喵以前係選拔mem
而家ug centre都冇

★回憶.愛x` (♥非你莫屬_yIn♥)
普通會員
`♥皇族♡

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 34004
積分 2598
經驗 916
YK幣 1507
帖子 1584
精華 0
註冊 2010-4-10
用戶註冊天數 5147
用戶失蹤天數 3088
來自 ♤你個肚子裡`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-7-30 01:34 PM 發表。

新歌唔錯

往後請多多支持akb貼圖區

嗯=]
其實我都幾鍾意akb48既渡邊麻友
其他果d都吾錯

● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·.

● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·. ● ..●.·.
http://www.aipai.com/c13/Pz8oICIhIyZqJWQhLg/playerOut.swf
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-2-14 06:03 PM 發表。

喵以前係選拔mem
而家ug centre都冇

今次ja
其實佢同harugon or lovetan是但一個做centre我都鐘意

QUOTE:
原帖由 ★回憶.愛x` 於 2011-2-14 09:15 PM 發表。 

嗯=]
其實我都幾鍾意akb48既渡邊麻友
其他果d都吾錯

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-2-15 18:46 發表。 

今次ja
其實佢同harugon or lovetan是但一個做centre我都鐘意

18th開始喵已經落左去...
比指原頂上
我寧願要喵

今日
*1 655,344 AKB48
*2 *35,385 テゴマス
*3 *21,069 コブクロ

速報値 確定値 係數
----------------------------------
15,994 229,528 14.35 桜の栞
26,963 354,403 13.14 ポニシュ
55,226 340,487 *6.16 ヘビロテ
77,821 568,095 *7.30 Beginner
66,665 471,242 *7.07 チャンス
70,734 655,344 *9.26 桜の木

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-2-16 07:45 PM 發表。 

18th開始喵已經落左去...
比指原頂上
我寧願要喵

今日
*1 655,344 AKB48
*2 *35,385 テゴマス
*3 *21,069 コブクロ

速報 ...

其實myao得21位果時都預左做ug啦
不過真係唔明點解比指原

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-2-19 14:45 發表。 

其實myao得21位果時都預左做ug啦
不過真係唔明點解比指原

但如果係咁計既話都係ug centre啦 ng
完全唔明廢宅有咩好

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 4047
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜春 於 2011-2-20 06:11 PM 發表。 

但如果係咁計既話都係ug centre啦 ng
完全唔明廢宅有咩好

而家ug比我ge感覺d centre次次都唔同
正確d黎講ug經常捧人 比新人做centre
不過點都好, myao同lovetan果d點都係係ug ge top
p.s 咁計乜唔係amina做咩

廢宅做總受唔錯阿~~
不過我覺得有少少過捧佢
睇bingo個櫻木live見到sayaka勁可憐囉咩事
明明唱得咁好聽
莫非akb ge top容納唔到好似sayaka呢d高貴成熟型美女?

`乜春
高級會員

UID 3911
積分 13617
經驗 5238
YK幣 12729
帖子 7535
精華 0
用戶註冊天數 6115
用戶失蹤天數 2949
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2011-2-20 19:48 發表。 

而家ug比我ge感覺d centre次次都唔同
正確d黎講ug經常捧人 比新人做centre
不過點都好, myao同lovetan果d點都係係ug ge top
p.s 咁計乜唔係amina做咩

廢宅做總受唔 ...

amina事務所唔給力搞到咁
講捧邊及yui阿
一推就小野d野比哂佢
太田真係

sayaka已經連ug都不如
已經比人跌到去tg

自由SAY tsouvr:點解我入唔到MM2